ayşemm kocaman öpcükkkkopuyorumnanaktan
sitaree kız olur mu öğlen çişiylen test naniknanik sabaja bekle kuzumm sen
inşallahhhhh:lepi: bencede inşallah.diyorumya bu ay patlama olacak burdaaa.:sm_cool:
deil miiiii, ben de ilk kez denedimayşem renkli yazıda hiç fena olmuyomuş haa.zemuszemus
alperenin annesi deil misin,sana özenmeyip kime özenelimopuyorumnanaktanhee bana özendiniz dimiiiiiiii
inşallah canım yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:kız açtım sayfayı okuyom
"ayyy sitare inşallah, demek başka topiklerde patladı ha, allahım bu hafta 2 hamiş haberi aldım, bak seninkiler de, kızlar spermler sogugu seviyomus ya demekki havalar sogudu spermler hareketlendi he????"
müdürüm geldi bu yazı açık nası kapatcağımı bilemedim ayyy çok fenaaa olurdu okusaydı
afiyet olsun sinemcim, inşallah bol bol teyze olcaz canım benimkaydirigubbakcemile5slm canlarım bayağı kaynatmışsınız maşallah kızlar ben yemek yedim geldim afiyet olsun hepinize inş. bizim topiktede ekim ayı patlaması yaşanırrr
benim satım 19 eylül kızlar ama regl sirküsüm bozuldu ağustostan beri.
4 ağustosta oldum ama yaklaşık 20 gün gecikmeyle sonra yasmin kullandım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum yani 19 eylülde şmdi ben beklenen adetimi yumoş günüme göre mi hesaplıycam ortalamaya göre mi yoksa 28 güne mi?
14 ekimi bna kullandığım program verdi.
yani net tarihimi bilsem daha geç tarihse ona göre test yaparım .çok erken yapıp moralim bozulsun istemiyorum.ben günüm geçti zannederken daha gelmemiş olabilir mi?
her seferinde yeniden mi tıklıcaz
anladım saolsun kızlar, esra ve merveeeeeeaaaaaa
alıntı alınca alıntılar da mı renkleniyo dur bi de onu deneyim
kız merve testi yapan sema idi hamişlikten karıştırdın sanırım, benim gibi:))))))))))))
seher gelsin de sorarızkaydirigubbakcemile2kız ben anlamadım ki her seferinde diyorum yeniden tıklamak mı gerek illa bunun kolay yolu yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?