İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşemm kocaman öpcükkkkopuyorumnanaktan

sitaree kız olur mu öğlen çişiylen test naniknanik sabaja bekle kuzumm sen

slm canlarım bayağı kaynatmışsınız maşallah kızlar ben yemek yedim geldim afiyet olsun hepinize inş. bizim topiktede ekim ayı patlaması yaşanırrr

ayşemm kocaman öpcükkkkopuyorumnanaktan

sitaree kız olur mu öğlen çişiylen test naniknanik sabaja bekle kuzumm sen

sabahki msjımı okudun sanırm ona mı cevap verdin şekerim yani dün akşam yaptığım testin negatif çıkmasına?

:lepi: bencede inşallah.diyorumya bu ay patlama olacak burdaaa.:sm_cool:
inşallahhhhh
ayşem renkli yazıda hiç fena olmuyomuş haa.zemuszemus
deil miiiii, ben de ilk kez denedim

hee bana özendiniz dimiiiiiiii
inşallah canım yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
alperenin annesi deil misin,sana özenmeyip kime özenelimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
slm canlarım bayağı kaynatmışsınız maşallah kızlar ben yemek yedim geldim afiyet olsun hepinize inş. bizim topiktede ekim ayı patlaması yaşanırrr
afiyet olsun sinemcim, inşallah bol bol teyze olcaz canım benimkaydirigubbakcemile5

kızlar her seferinde işaretlemek mi gerekecek yazıyı, hep renkli kullanmak için bişeyi var mı bunun?

benim satım 19 eylül kızlar ama regl sirküsüm bozuldu ağustostan beri.
4 ağustosta oldum ama yaklaşık 20 gün gecikmeyle sonra yasmin kullandım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum yani 19 eylülde şmdi ben beklenen adetimi yumoş günüme göre mi hesaplıycam ortalamaya göre mi yoksa 28 güne mi?
14 ekimi bna kullandığım program verdi.
yani net tarihimi bilsem daha geç tarihse ona göre test yaparım .çok erken yapıp moralim bozulsun istemiyorum.ben günüm geçti zannederken daha gelmemiş olabilir mi?

sanırım öle olmuş ben onu gündüz sandım olsun ozaman akşamki çişle diyim kaydirigubbakcemile3
cnm ben ateş topiğinde baktım sen 16.gün yumurtlamışsın 30gün olarak al hayatım sağlam olsun ozaman daha yapma test haftaya cumaya bekle istersen bende o programı kullanıyodum ateş ölçerken

kız merve testi yapan sema idi hamişlikten karıştırdın sanırım, benim gibi:))))))))))))

ay canım deli gibi bi meyve var yeni çıkan ondan çekti sölemiyimm aramızda hamiş çoook :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…