İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümcüm üzme kendini, lütfen allah dürüstçalışanın hakkını rızkını esirgemez, yüreğini ferah tut sen

yemeğe giden herkese afiyet olsun, bana da afiyet olsun,bebişime yarasın))

ayşeeeeeeeeeeem hoşgeldin canım benima.s. alperen paşamız ne alemde?

semacım sabah ilk idrarla yapsana anacım, aceleye bak, inşallah bebiş tutunmuştur da değerin yükselmediğinden negatiftir, sabaha bi da yap sen, cuma demekdik mi kız amma aceleci cıktın heeelmaz:

semacım sabah ilk idrarla yapsana anacım, aceleye bak, inşallah bebiş tutunmuştur da değerin yükselmediğinden negatiftir, sabaha bi da yap sen, cuma demekdik mi kız amma aceleci cıktın heeelmaz:

napiyim canım ya çok merak ettim silik çizgi bile çıkmadı ya mafoldumben
iki tane almıştım test olmazsa birinide sabah yaparım inş kırmızılar gelmez :Saruboceq:

gülsümcüm üzme kendini, lütfen allah dürüstçalışanın hakkını rızkını esirgemez, yüreğini ferah tut sen

yemeğe giden herkese afiyet olsun, bana da afiyet olsun,bebişime yarasın))

moral depom seni seviyorum doğru diyosun allah büyük. Şeniz

ay nedir bu hamile olma isteğimiz yaaa.delirdikmi bizz.laelaelaelaelaedelikafadulden

moral depom seni seviyorum doğru diyosun allah büyük. Şeniz
oyyy yerim seni, ben de seni seviyorum oynaşım beniiiimmmmopuyorumnanaktan

canımmmmm ya çok teşekkür ederimmmm moral verdin bana testi görünce çok kötü olmuştum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne demek canım yaa bugün size yarın bana:roflol::roflol: bir hafta sonra kırmızıyı yiyince sizden de aynı inceliği bekliyorum:roflol::roflol: gerçi ben artık 9 ay yemem de kırmızıyı:dilcikar: :roflol:

evet kızlar, adete 1 hafta kala her ay oldugu gibi bu ay da sıyırdım ben yinedelikafadulden

ayy kızlar diğer topicler de eylül ayı patlaması var maşallah teker teker hamiş haberleri geliyoo. bizden de çıksın inş. eylül-ekim bereketi mi var ne?

ayyy sitare inşallah, demek başka topiklerde patladı ha, allahım bu hafta 2 hamiş haberi aldım, bak seninkiler de, kızlar spermler sogugu seviyomus ya demekki havalar sogudu spermler hareketlendi he????

kız açtım sayfayı okuyom

"ayyy sitare inşallah, demek başka topiklerde patladı ha, allahım bu hafta 2 hamiş haberi aldım, bak seninkiler de, kızlar spermler sogugu seviyomus ya demekki havalar sogudu spermler hareketlendi he????"

müdürüm geldi bu yazı açık nası kapatcağımı bilemedim ayyy çok fenaaa olurdu okusaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…