İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar grip olcam sanırı bende çok hapşırıyorum genzim yanmaya başladı. Akşam evde sıcak bişeyler içerim acaba hamilelere ıhlamur yasak mı bilen var mı

selam kızlar geldim çarşıdan bi köşe takımı beğendim oturma odama...alacağız galiba onu ..oooo denemeler başlamışş...renki renklide pek güzel olmuş...

kızlar resmini ekledim takımın fikir verirmisiniz rengi kahve tonlarında olacak...

Eklentiler

• $13.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 26
kızlar grip olcam sanırı bende çok hapşırıyorum genzim yanmaya başladı. Akşam evde sıcak bişeyler içerim acaba hamilelere ıhlamur yasak mı bilen var mı

çok geçmiş olsun asişim...bildiğim kadarıyla yasak değil geçen kış iş yerindeki hamişler içtiler bol bol...

asişim ıhlamur deil adacayı yasak diye biliyorum da bol meyve ye canım inşallah olmazsın grip, greyfurt cıkmıs, sık sık iç, canım benim...

yok cnm yasak değilde sen genede c vitamini içeren meyve falan ye
selam kızlar geldim çarşıdan bi köşe takımı beğendim oturma odama...alacağız galiba onu ..oooo denemeler başlamışş...renki renklide pek güzel olmuş...
güle güle kullan cnmmm şimdiden alırsanız ne renklerde
merveeeem ne çıktı ki yeni?? mevsim meyvesi mi??

yes kış meyvesii c vitamini bol bu kadar canın çekmesin soraa bulamazsan gerçi burda var yollarım:lepi:

yasemincim koltugun modeli cok güzel de renk bu hiç güzel deil, acı kahve zemine, krem yastıklar olursa daha güzel durur diye düşünüyorum, çok güzelmiş ama, ben de köse istemiştim de emre normal takım aldırmıstı(

yataşın concept serisinde güzel köşeler var bir de doğtaşta bir de ipekte

ayh ben mobilya ve ev tekstiline bayılırım, sürekli bakarım

:roflol::roflol::roflol::roflol:
alperenin annesi deil misin,sana özenmeyip kime özenelimopuyorumnanaktan

öyleyim dimiiiiiiidelikafadulden
malum benim oğluşumun oluştuğu tarih belli 19 ekimmm-kitim sağolsunnnnn-:roflol:
darısı tüm isteyenlerin başınaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşe ve merve teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım...kahve tonunda olacak ama yastıkları firma dizayn ediyormuş...en güzelide her parçası ayrılabiliyor...her odaya sığabilecek şekilde yani....

esra sen sogan kürü denedin mi?

mervecim aüper gecelik anacım sen hamiş hamiş bunlara mı bakıyosun)) ne kadar ucuzmuş dur araştırıyorum hemenD beni de alıstırdınız:kedi:

hımm ayşem mpbilyanı beğendim kızlar hafta sonu çıkar çarşıya aktarcıya sorarım burda hem bitkisel ilaç çok hemde tanıdık yerler var onlara sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…