ayşe ve merve teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım...kahve tonunda olacak ama yastıkları firma dizayn ediyormuş...en güzelide her parçası ayrılabiliyor...her odaya sığabilecek şekilde yani....
canım çok güzell alırsan güle güle kullanmayı nasip etsin Mevlam sizee:1hug:kızlar resmini ekledim takımın fikir verirmisiniz rengi kahve tonlarında olacak...
eee şimdi bunu alıncaaa Alpereni netçez bi fikrin varmııııııııCADIARZUkızlar ben size ne buldum bakın hemde çok ucuz
esra sen sogan kürü denedin mi?
mervecim aüper gecelik anacım sen hamiş hamiş bunlara mı bakıyosun)) ne kadar ucuzmuş dur araştırıyorum hemen D beni de alıstırdınız:kedi:
esra sen sogan kürü denedin mi?
mervecim aüper gecelik anacım sen hamiş hamiş bunlara mı bakıyosun)) ne kadar ucuzmuş dur araştırıyorum hemen D beni de alıstırdınız:kedi:
slm canlarım nasıl gidiyo merviş çok güzel gecelik yaw ucuzmuş
merve canım neden bu kadar ucuz bu seksi gecelik :)))
hakikaten merve gecelik süper miiş kızlar o cekette güzel
canım çok güzell alırsan güle güle kullanmayı nasip etsin Mevlam sizee:1hug:
eee şimdi bunu alıncaaa Alpereni netçez bi fikrin varmııııııııCADIARZU
ayşe ve merve teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım...kahve tonunda olacak ama yastıkları firma dizayn ediyormuş...en güzelide her parçası ayrılabiliyor...her odaya sığabilecek şekilde yani....
slm canlarım nasıl gidiyo merviş çok güzel gecelik yaw ucuzmuş
ayşe sen dur yoksam ikinci alperen vakası olur anacımm:kedi:
desene tam benlikkkdelikafaduldenmalum kiracıyız her eve olur işte ne güzelllllkaydirigubbakcemile2
hadiii kız belli mi olur geliverirse kabulümüz dicen yerimsenibenyok anam bizimkiler doktor amcaları ellemeden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
atış serbest yaniiiiiii:kedi::roflol::roflol::roflol:
eee doktorum klomenden dolayı adetin erken gelebilir demişti, ahan da karnıma sancılar giriyo yahu(( olsun üstüne görücem sanırım bu aylülülülülülü
yok anam bizimkiler doktor amcaları ellemeden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
eee doktorum klomenden dolayı adetin erken gelebilir demişti, ahan da karnıma sancılar giriyo yahu(( olsun üstüne görücem sanırım bu aylülülülülülü
:roflol::roflol:yok anam bizimkiler doktor amcaları ellemeden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
amiin ayşecim bu ay adet görme emii ama hastalıktan dolayı değil bir sincaptan ötürü olsun
modüleeer süper valla, canım nolcak bööle taşlı pullu kılıflar satılıyo kendin uydurursun:teytey: güle güle kullanın, çocuklarınız üstünde zıplaya zıplaya eskitsin inşallah:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?