İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende sabah 1 akşam 1 yiyom heryerde var kız burda ayşem soğan kürü değilde çaylar falan varmış dün araştırdım netten işte çıkıp alcam inş ii gelir doğum günü hediyem olur bebeğim

ayşe ve merve teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım...kahve tonunda olacak ama yastıkları firma dizayn ediyormuş...en güzelide her parçası ayrılabiliyor...her odaya sığabilecek şekilde yani....

modüleeer süper valla, canım nolcak bööle taşlı pullu kılıflar satılıyo kendin uydurursun:teytey: güle güle kullanın, çocuklarınız üstünde zıplaya zıplaya eskitsin inşallah:roflol:

esracım dogumgünün ne zamanki? ben çay duymadım, araştır bakalım, arada çikolata kistine de kulagın delik olsun gerci benim cikolata kistim yok hamişim ya zatensositososito

esra sen sogan kürü denedin mi?

mervecim aüper gecelik anacım sen hamiş hamiş bunlara mı bakıyosun)) ne kadar ucuzmuş dur araştırıyorum hemenD beni de alıstırdınız:kedi:

slm canlarım nasıl gidiyo merviş çok güzel gecelik yaw ucuzmuş

merve canım neden bu kadar ucuz bu seksi gecelik :)))

hakikaten merve gecelik süper miiş kızlar o cekette güzel

canım çok güzell alırsan güle güle kullanmayı nasip etsin Mevlam sizee:1hug:

eee şimdi bunu alıncaaa Alpereni netçez bi fikrin varmııııııııCADIARZU

fısrat köşesinede bakın he yaa çok güzelde giyecek adam yoookk.:kedi:

ayşe sen dur yoksam ikinci alperen vakası olur anacımm:kedi:

ayşe ve merve teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım...kahve tonunda olacak ama yastıkları firma dizayn ediyormuş...en güzelide her parçası ayrılabiliyor...her odaya sığabilecek şekilde yani....

desene tam benlikkkdelikafaduldenmalum kiracıyız her eve olur işte ne güzelllllkaydirigubbakcemile2

eee doktorum klomenden dolayı adetin erken gelebilir demişti, ahan da karnıma sancılar giriyo yahu(( olsun üstüne görücem sanırım bu aylülülülülülü

tmm ayşecim kulağımı açarım 3 kasım canım d günüm adeti 1 kasımda bekliom bu arada kızlar evlenme teklifini aldığım gün dündü 07.10.2006

amiin ayşecim bu ay adet görme emii ama hastalıktan dolayı değil bir sincaptan ötürü olsun

yok anam bizimkiler doktor amcaları ellemeden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
atış serbest yaniiiiiii:kedi::roflol::roflol::roflol:
hadiii kız belli mi olur geliverirse kabulümüz dicen yerimseniben
eee doktorum klomenden dolayı adetin erken gelebilir demişti, ahan da karnıma sancılar giriyo yahu(( olsun üstüne görücem sanırım bu aylülülülülülü

o yerleşme ağrısı ondan delikafadulden

yok anam bizimkiler doktor amcaları ellemeden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
atış serbest yaniiiiiii:kedi::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
amiin ayşecim bu ay adet görme emii ama hastalıktan dolayı değil bir sincaptan ötürü olsun

ayy saol esracım inaşşalh, cümlemize nasip etsin rabbim, gerci şükür bana nasip etti de ben sizin için diyom:smiley-cool:delikafadulden

seher gelemedi kız sabahtan sonra, selen hatun bırakmıyo herlade

modüleeer süper valla, canım nolcak bööle taşlı pullu kılıflar satılıyo kendin uydurursun:teytey: güle güle kullanın, çocuklarınız üstünde zıplaya zıplaya eskitsin inşallah:roflol:

amin canım benim n egüzel dua öyle...
Sinemciğim fikrin için sağol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…