Merhaba kizlar. Ben nisanlanali 1 ay oldu. Benim sorunum kaynanamla hic biseyi adetleri bilmiyor. Ne nisan bohcasiymis ne nisanda alinacak seyler hicbiseyi dusunmuyor cok ince dusunceli biri degil. Mesela bugun bana "eee kizim biz bayramda gelirken ne getirelim ?" diye bana soruyor. Bende cok rahatsiz oluyorum acikcasi sorulur mu Allah askina kizlar ya bende siz felirseniz yeter diyoeum ne diyim baska. Nisan bohcasi ne bilmiyor anneme soruyo ne koyuluyo diye annemde ne desin gerek yok siz bilirsiniz falan diyo annemde rahatsiz bu konudan. Bende sikayetciyim ama nisanlimla 5 yildir tanisiyoruz onun hatrina anneme de derdimi anlatamiyorum sen buldun sen getirdin diyo . Kimseyle konusamiyoruum anlayacaginiz. Nisan bohcasi yapmayi dusunmuyomus bana diyoki bugun gelirken annene babana biseyler getirim iste gomlek ,,elbiselik kumaslik, ic camasiri o kadar onlar nisan bohcasi yerine geciyomus. Bende nisanlima dedim komsular nisan bohcasi soruyor diye. Onuda soylemis bakalim tamam sonucta az da olsa bana sormasindan rahatsiz oluyorum bana sormadan ne istiyosa getirsin . Ne zaman gelseler bigun onceden sorar ne gitirim ne alim dusunme yok yani benim ailemde aksine cok dusunceliler hic uymuyolar birbirlerine ailem benim hatrima katlaniyor iste. Napim ben simdi cok sikayetciyim bu durumdan yardim kizlar
Kadın daha napsın sizin adetiniz farklıdır diye soruyor. Kafasına göre bi şeyler yapsa bu seferde siz hiç olurmu bunlar bizim adetimize uygun değil diyeceksiniz. Hem sorularına cevap vermiyor hemde bohçaya konulacak şeyleri beğenmiyorsunuz. Kadın ne yapsa yaranamıyor size. Valla ben korkuyorum artık bu gelinlerden..Merhaba kizlar. Ben nisanlanali 1 ay oldu. Benim sorunum kaynanamla hic biseyi adetleri bilmiyor. Ne nisan bohcasiymis ne nisanda alinacak seyler hicbiseyi dusunmuyor cok ince dusunceli biri degil. Mesela bugun bana "eee kizim biz bayramda gelirken ne getirelim ?" diye bana soruyor. Bende cok rahatsiz oluyorum acikcasi sorulur mu Allah askina kizlar ya bende siz felirseniz yeter diyoeum ne diyim baska. Nisan bohcasi ne bilmiyor anneme soruyo ne koyuluyo diye annemde ne desin gerek yok siz bilirsiniz falan diyo annemde rahatsiz bu konudan. Bende sikayetciyim ama nisanlimla 5 yildir tanisiyoruz onun hatrina anneme de derdimi anlatamiyorum sen buldun sen getirdin diyo . Kimseyle konusamiyoruum anlayacaginiz. Nisan bohcasi yapmayi dusunmuyomus bana diyoki bugun gelirken annene babana biseyler getirim iste gomlek ,,elbiselik kumaslik, ic camasiri o kadar onlar nisan bohcasi yerine geciyomus. Bende nisanlima dedim komsular nisan bohcasi soruyor diye. Onuda soylemis bakalim tamam sonucta az da olsa bana sormasindan rahatsiz oluyorum bana sormadan ne istiyosa getirsin . Ne zaman gelseler bigun onceden sorar ne gitirim ne alim dusunme yok yani benim ailemde aksine cok dusunceliler hic uymuyolar birbirlerine ailem benim hatrima katlaniyor iste. Napim ben simdi cok sikayetciyim bu durumdan yardim kizlar
Bak bu aptala yatma işini iyi beceriyorlarAy neguzel soruyormus iste
Takma sen nisanlina soyle istediklerini oda iletsin eger cekiniyorsan
Bunun bir ust versiyonu var bende
Hic birsey almaz vermez
Oglu azcik uyarinca
Bilemedim oglum bilmem ben bilmiyom boyle seyleri vs aptala yatar
Sen sukret
size yaranamaz. getirse bu sefer de begenmeyeceksiniz. siz odaklanmissiniz bir krre. bence kv niz dusunce olarak da davranis olarak da oldukca ince. annenizi ikna edin de sizi doldurmasin. ve ayrica ileride size cok dert olacaksa verin bir liste kurtulun.Madem bisey getirecek sormasin sunu getir bunu getir diye ne diyeyim ben gonlunden ne koparsa onu getirsin istiyorum. Ne bilim anlamadim nasil davranacagimi annemden cekiniyorum hicbise istedigim gibi olmuyo doyip duruyor ben takilmam yoksa bu turseylere
O zaman bi zahmet söyleyiversin kadına da oda ne yapacağını bilsin. Hem siz bilirsiniz deyip hemde böyle arkadan konuşması doğrumu annenin. Kv. ye kızacağınıza annenize kızın, dürüstçe söylesin ne istiyorsa.Valla ne yalan soyliyeyim bende yapmasini istemiyorum. Ama annem icin ondan bundan duyuyor yok sunlar sole yapti kayinvalide sunu getirdi bana laf sokuyo galiba yoksa bende bilmem bohcaymis adetmis sevmemde sacma gelmistir hep. Ama annem ole dusunmuyor
Canim biz bu tarz isleei esimle aramizda konustul oda annesiyle bende strese girme nisanlinla konus oda annesu ile hallederMerhaba kizlar. Ben nisanlanali 1 ay oldu. Benim sorunum kaynanamla hic biseyi adetleri bilmiyor. Ne nisan bohcasiymis ne nisanda alinacak seyler hicbiseyi dusunmuyor cok ince dusunceli biri degil. Mesela bugun bana "eee kizim biz bayramda gelirken ne getirelim ?" diye bana soruyor. Bende cok rahatsiz oluyorum acikcasi sorulur mu Allah askina kizlar ya bende siz felirseniz yeter diyoeum ne diyim baska. Nisan bohcasi ne bilmiyor anneme soruyo ne koyuluyo diye annemde ne desin gerek yok siz bilirsiniz falan diyo annemde rahatsiz bu konudan. Bende sikayetciyim ama nisanlimla 5 yildir tanisiyoruz onun hatrina anneme de derdimi anlatamiyorum sen buldun sen getirdin diyo . Kimseyle konusamiyoruum anlayacaginiz. Nisan bohcasi yapmayi dusunmuyomus bana diyoki bugun gelirken annene babana biseyler getirim iste gomlek ,,elbiselik kumaslik, ic camasiri o kadar onlar nisan bohcasi yerine geciyomus. Bende nisanlima dedim komsular nisan bohcasi soruyor diye. Onuda soylemis bakalim tamam sonucta az da olsa bana sormasindan rahatsiz oluyorum bana sormadan ne istiyosa getirsin . Ne zaman gelseler bigun onceden sorar ne gitirim ne alim dusunme yok yani benim ailemde aksine cok dusunceliler hic uymuyolar birbirlerine ailem benim hatrima katlaniyor iste. Napim ben simdi cok sikayetciyim bu durumdan yardim kizlar
Konu sahibinin annesine sormuş, oda siz bilirsiniz, demiş...sorduklarına göre bilmiyolar belliki bence kötü niyetli olmadıkları çok açık...
ama işte yanlış yere soruyolar etraflarından büyüklere sorsalar daha mantıklı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?