İnce sağlıklı ve mutlu olmak isteyenler..

bir_sismanin_gunlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
131
25
48
36
Merhaba herkese,

Bugün oldukça umutsuz, çaresiz hissettiğim birgün. Bir omza, desteğe ihtiyacım var diye düşündüm. Ve hep takip ettiğim foruma bende yazmak istedim. Buradan yazınca belki rahatlarım, paylaşınca daha iyi hissederim diye..

Birçok sebeplerden sonra şu an çook mutsuz olduğum 85 kilo civarındayım(165 cm). Yarın tartılıp tam kaç olduğumu yazarım. Eskiden 54 55 kilo civarlarındaydım, 3 sene önce. Ve 3 sene boyunca sürekli olarak kilo aldım. Yani vücudum çatlaklarım selülitlerim herşey mahvoldu diyebilirim. Bu kadar kendimi kötü hissederken nasıl kilo veremediğimi de anlayamıyorm. Hep kararlıyım. Birgün vereceğime inancım tam, ama neden erteliyorum, neden tutamıyorm kendimi.

Neyse..
Hem bu soruların cevaplarını bulmak hemde sizlerle konuşarak, kendimi daha sorumlu hissederek kilo vermeye çalışmak istiyorum.

Benim gibi 30kilo vermek isteyenler var mı? Çok mu büyük hayal kuruyorum? Hızla eski sağlıklı halime dönmek istiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Bu kilolarda yaşamak zor değil mi? Hoplamak zıplamak koşmak değil yürümek bile ne kadar çabuk yoruyor insanı.

Bu yazı biraz depresif zamanımda oldu ama aslında çok pozitifimdir:) hep olumlamalarla en güzeli, iyiyi çağırmayı severim. Ama oluyor böyle arada.

Bu arada yarın diyete başlıyorum. Bir an bile beklemeyeceğim. Gelin birden yarın başlayalım.

Günaydın herkesee,
Bugün tartıldım ve 85.7kiloym. Diyetebaşlamak için ideal bir kilo gerçektn:p
Ben mesaisi erken saatlerde başlayan bir çalışanım. Akşamları vakit buldukça yürüyüşte yapmayı düşünüyorum.

Hadi bakalım, kolay gelsin:)

Back