incecik cilt:/

göz altlarına da sürülüyor. çinko içerilikli bir krem. dermatologun önerisi ile kullandım. ciltte kalınlaşma dolayısı ile damarların görünmesinde azaltıcı bir etkiye sahip. sivilce konusuna gelince yaklaşık 4 aydır sivilce tedavisi görüyorum ve cildimle sivilce çıkarmayan bir ürün olduğu için kullandım. umarım size de uygun gelir.

merhaba.bende araştırdım ve oksitin isimli kremin cildi kalınlaştırdığını duydum.kullanmaya başladım ama havalar sıcak olduğu için düzenli kullanamıyorum,çünkü yoğun bi krem.iletişim içinde olursak iyi olur :3:

benim cildim de aynı durumda çok inceldi ve kılcal damarlar oluştu :( neden böyle oldu birden anlamadım :( intracelin cildi kalınlaştırdığını okumuştum aynı zamanda yanağımdaki hafif çukurlar için istiyordum.ancak doktorlar cildimdeki kılcal damarlar ve hassaslaşma yüzünden belli bi süre beklememi cildimi beslememi söylediler :/ oksitin krem demişsiniz kullanıp sonuç alan var mı

yeşil çay ve narın da cildi kalınlaştırığı söyleniyor

değerli arkadaşlar lütfen cildinizle deneme tahtası gibi oynamayınız, ne yazık ki ergenlik döneminde olan veya o dönemden kalan sivilce izleri , cilt lekelerini dert edip onları yok etmek pahasına cildinize sürdüğünüz isotrexin, tretin, eritretin, acnlyse, benzamicyn türü ağır cildi soyan sivilce ilaçları , kortizon içeren kremler, cildi soyan aşındıran yenileme işlevi gören peelingler meyve asidi laktik asit içerdiğini söyleyen cilt yenileyiciler cildinizi hızlı bir şekilde inceltmektedir, bahsettiğim bu tarz ürünler ilk kullanıldıklarında cildinizde olumlu etkiler yapmakta cildiniz arınmış daha temiz pürüzsüz gibi görünsede bu ürünleri kullandığınız için ilerleyen dönemlerde yapısal faktörler+kullanılan kozmetik krem kapatıcı fondöten temizleme jeli gibi ürünlerin yan etkileri+ güneş ışınlarının da etkisiyle cildinizde gözünüzle göremeyeceğiniz mikro damar çatlamaları oluşmakta sonra günden güne ilerleyen bu mikro çatlaklar kendi aralarında etkileşime girerek ciltte hasarlı kılcal damar oluşumuna, oluşan bu hasarlı kılcal damarlar da birbirlerine değerek cildin altında damar çeperlerinde protein kaçağı gibi çeşitli durumlar oluşturmakta sonuç olarak cildinizde istenmeyen yıpranma kalıcı kızarıklık kabarmalar papül püstül gibi tedavisi çok zor ve zahmetli lezyonlara yol açmaktadır, iyiliğiniz için uyarıyorum internetten olsun dergiden sağdan soldan duyduğunuz kremler maskeler ürünleri cildinize sürmeyin unutmayın sadece bir tane cildiniz var o da deneme tahtası değil değerini bilin. bu arada sözü geçen oksitin kremin cilde zararı yoktur %20 ve %40 çinko içeren iki türü vardır ancak katı kıvamda bir krem olduğundan yüzünüze duşa girmeden yarım saat önce uygulayın duşta yıkanırken saçınızı yıkadığınız şampuanın köpüğüyle cildinizden akıp gidecektir, lakin duş almayıp yüzünü çeşmede yıkayayım derseniz cildinizden çıkarması zorlaşacak ovuşturmanız gerekecek bu durumda da cilt hassasiyeti olanların ciltleri bu kremden yarar değil zarar görecektir.

öfff evet yaaa. bnmde cildimi sivilceler basmış durumda bende cildimi kalınlaştırıp sonrada bir güzel tca asit le soymayı düşünüyorum :) daha önce tca uyguladım üstteki deri gidiyo yerne daha güzel daha beyaz cilt geliyo.üstelk kırışıklıklara,sivilce lekelerine,güneş lekelerinide soyup götürüyo. bi kaç seans yaparsanız .bebek gibi cildiniz olur :21:

Back
X