incecik kizlar

3 sene öncesine kadar 48 kilodan bir gram yukarı çıkamıyordum. Boyum 167. Hamileliğimde 20 kilo almıştım. Doğumdan 3 ay sonra 1 gramı dahi kalmadı. Ama sonra.... Sigarayı bıraktım. O boşluğu doldurabilmek için de kendimi yemeğe verdim. Sonuç; 1 senede 14 kilo aldım. Daha o kiloları veremeden üstüne birde hamile kaldım. Bi 7 kilo da oradan eklendi. Şuan 71 kilo falanım. Umarım doğumdan sonra 55 kiloya kadar düşebilirim...

34 kime göre neye göre?
Bilinçsiz olduğunu düşünüyorum öncelikle sağlıkla ilgili bak bu pencereye... Boyun kilon yağ indeksin her şeyin etkili, kendine göre fit olmalısın. Benim kilom azdır genelde ama kalın görünürüm mesela, kas kütlem yoğunçünkü. Bir sürü bir sürü şey....

Yemiyorum + spor yapiyorum.
Mesela oglen disari ciktiysam ve fast food yediysem eve gelince 1 saat kosu bandinda kosuyorum, aksam da yogurt ya da salatayla gecistiriyorum.
Butun gun yediysem ertesi gun detoks yapiyorum.
Sadece tatillerde izin veriyorum kendime, onda da 1 haftada 3-4 kilo alip dönüyorum, doner donmez 1 hafta icinde de veriyorum.
Boyum 1.67 kilom 48, olculerim 87-60-87, 34 bedenim, vucut yag oranim %17.
Isin matematigi çok kolay kilonu korumak icin yedigin kadar yakacaksin, vermek icin de yediginden fazlasını yakacaksin.
Bi de gidalarin sadece kalorisine degil glisemik indeksine dikkat etmelisin. Mesela bir dilim baklavayla bir porsiyon izgaranin kalorisi ayni olsa da vucuduna etkileri bambaska. Arastir bunlari.

%17 mi??????

Benimki sabah %33,9'du

Wow! Atlet yag orani. Ben 165e 54um. Yag orani %19. Ölçülerin de harika

%17 mi??????

Benimki sabah %33,9'du

Ben eski profesyonel sporcuyum ama :) bu arada %20 nin altina inmemeye calisiyordum ama bu yaz cok savsakladim. Hizli kilo aldim ve vermek icin cok spor ve cok yagsiz beslendim. Cevizle bademle dengelemeye calsiiyorum su an. Yag oranim %20 nin altina inince regl olmuyorum, en sagliklisi 25 civari diyor doktorum.

Atlet degilim ama eski yuzucuyum :) birakali 10 yil oldu tabi spordan kopmadim hala kendi capimda fitness pilates vs yapiyorum. Biraz gogus olsaydi iyiydi de o yok iste
Ben mayısta 62 ile başladım. Zayıfladım ama hala belim kalın. Koşar adım yürüyorum her akşam. Bana göbek yağlarımi nasıl eritecegimi söyler misin? Ha bir de "Love handles" larim var. Valla Türkçesini bilmiyorum

Gobek ve o super yanlar icin en iyi hareket criss croos. Ben de hamileyken anormal kilo almistim ama 1.5 yilda verdim. Benim ilk gobek gitmisti en son bacak ve kalca... buna ragmen şu anda bile biraz fazla yesem karnim sisiyor.

Gobek ve o super yanlar icin en iyi hareket criss croos. Ben de hamileyken anormal kilo almistim ama 1.5 yilda verdim. Benim ilk gobek gitmisti en son bacak ve kalca... buna ragmen şu anda bile biraz fazla yesem karnim sisiyor.
Şu anda istediğim kiloya ulaşamadığım için tüm enerjimi kardiyoya harcıyorum çünkü 2 çocuk var ve yaz tatili evdeyim. Bakıcı da yok. Kilolarımi Verip, bir gün kardiyo bir gün evde bölgesel çalışmayı düşünüyorum. Okul başlayacak öncelikle 36ya girecek dueuma gelmem lazım. Gardrop 40 ve 36lilarla dolu . 36lilarin bazılarına girebiliyorum. Çok uzattım ama anladın sanırım sen beni. Seneye küçük kreşe başlayınca spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Bu yaştan sonra bikiniyle bir şeye benzeyemem ama en azından kıyafetle iyi durayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…