- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 187.994
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
32 nin önüne 1 koymayı unutmuşum pardonSirlarini bizimle paylasir misin bibi
Onun da bi sirri vardir mutlaka32 nin önüne 1 koymayı unutmuşum pardon
Yemiyorum + spor yapiyorum.
Mesela oglen disari ciktiysam ve fast food yediysem eve gelince 1 saat kosu bandinda kosuyorum, aksam da yogurt ya da salatayla gecistiriyorum.
Butun gun yediysem ertesi gun detoks yapiyorum.
Sadece tatillerde izin veriyorum kendime, onda da 1 haftada 3-4 kilo alip dönüyorum, doner donmez 1 hafta icinde de veriyorum.
Boyum 1.67 kilom 48, olculerim 87-60-87, 34 bedenim, vucut yag oranim %17.
Isin matematigi çok kolay kilonu korumak icin yedigin kadar yakacaksin, vermek icin de yediginden fazlasını yakacaksin.
Bi de gidalarin sadece kalorisine degil glisemik indeksine dikkat etmelisin. Mesela bir dilim baklavayla bir porsiyon izgaranin kalorisi ayni olsa da vucuduna etkileri bambaska. Arastir bunlari.
Wow! Atlet yag orani. Ben 165e 54um. Yag orani %19. Ölçülerin de harikaYemiyorum + spor yapiyorum.
Mesela oglen disari ciktiysam ve fast food yediysem eve gelince 1 saat kosu bandinda kosuyorum, aksam da yogurt ya da salatayla gecistiriyorum.
Butun gun yediysem ertesi gun detoks yapiyorum.
Sadece tatillerde izin veriyorum kendime, onda da 1 haftada 3-4 kilo alip dönüyorum, doner donmez 1 hafta icinde de veriyorum.
Boyum 1.67 kilom 48, olculerim 87-60-87, 34 bedenim, vucut yag oranim %17.
Isin matematigi çok kolay kilonu korumak icin yedigin kadar yakacaksin, vermek icin de yediginden fazlasını yakacaksin.
Bi de gidalarin sadece kalorisine degil glisemik indeksine dikkat etmelisin. Mesela bir dilim baklavayla bir porsiyon izgaranin kalorisi ayni olsa da vucuduna etkileri bambaska. Arastir bunlari.
Ciddi misin?38 daha iyi bence
Yok yok hatta en güzeli 40
%17 mi??????
Benimki sabah %33,9'du
Wow! Atlet yag orani. Ben 165e 54um. Yag orani %19. Ölçülerin de harika
Ciddi misin?Eşim de 38i ideal buluyor
Ben mayısta 62 ile başladım. Zayıfladım ama hala belim kalın. Koşar adım yürüyorum her akşam. Bana göbek yağlarımi nasıl eritecegimi söyler misin? Ha bir de "Love handles" larim var. Valla Türkçesini bilmiyorumAtlet degilim ama eski yuzucuyum :) birakali 10 yil oldu tabi spordan kopmadim hala kendi capimda fitness pilates vs yapiyorum. Biraz gogus olsaydi iyiydi de o yok iste
Ben mayısta 62 ile başladım. Zayıfladım ama hala belim kalın. Koşar adım yürüyorum her akşam. Bana göbek yağlarımi nasıl eritecegimi söyler misin? Ha bir de "Love handles" larim var. Valla Türkçesini bilmiyorum
Gobek ve o super yanlar icin en iyi hareket criss croos. Ben de hamileyken anormal kilo almistim ama 1.5 yilda verdim. Benim ilk gobek gitmisti en son bacak ve kalca... buna ragmen şu anda bile biraz fazla yesem karnim sisiyor.
bu criss pilates gibi birşey mi ?
Şu anda istediğim kiloya ulaşamadığım için tüm enerjimi kardiyoya harcıyorum çünkü 2 çocuk var ve yaz tatili evdeyim. Bakıcı da yok. Kilolarımi Verip, bir gün kardiyo bir gün evde bölgesel çalışmayı düşünüyorum. Okul başlayacak öncelikle 36ya girecek dueuma gelmem lazım. Gardrop 40 ve 36lilarla dolu . 36lilarin bazılarına girebiliyorum. Çok uzattım ama anladın sanırım sen beni. Seneye küçük kreşe başlayınca spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Bu yaştan sonra bikiniyle bir şeye benzeyemem ama en azından kıyafetle iyi durayimGobek ve o super yanlar icin en iyi hareket criss croos. Ben de hamileyken anormal kilo almistim ama 1.5 yilda verdim. Benim ilk gobek gitmisti en son bacak ve kalca... buna ragmen şu anda bile biraz fazla yesem karnim sisiyor.
biz onlara yanlarım diyoruz.Ben mayısta 62 ile başladım. Zayıfladım ama hala belim kalın. Koşar adım yürüyorum her akşam. Bana göbek yağlarımi nasıl eritecegimi söyler misin? Ha bir de "Love handles" larim var. Valla Türkçesini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?