incecik kizlar

aslında bir fitness hareketi, bize daha lisedeyken mekik yerine bunu yaptırırdı hocamız, ama pilates serilerinde de var. düz mekikten çok daha etkili hem alt karın hem mide hem yanları çalıştırıyor.

tşkler deniyim bir 2. doğumdan sonra iç karnım genişledi sanırım..

Vücut yapısı bnce üç vücut yapısı var biri yiyip kilo almayan biri normal biri zor kilo veren çabuk alan. Ben malesef zor kilo veren çabuk alan vücut tipine sahibim asla da 34 olamam. Ve bu genetikmiş. Tabi çok yer kilolu olursan genetik diyip geçemezsin bu senin hatan olur ama vücut tipi malesef

Valla boyum 1.56 kilom 42. 34 beden giyiyorum bazen bol bile oluyor. Kilo almaya çalışıyorum 36 beden olsam tamam da bu çok canımı sıkıyor. İştahımda problem yok, doktora gittim herhangi bir hastalığım da yok. Yiyip kilo veriyorum sürekli. Vitamin aldım şimdi onunla kilo almaya çalışacağım. Gece yatarken artık kemiklerim batıyor. Zayıf olmak da güzel değil yani aslında

yok yahu niye kendine haksızlık ediyosun bikiniyle de gayet iyisindir eminim.
çatlak falan çok yoksa 60 yaşında bile taş olunuyor, ki bende vahşi hayvan saldırısına uğramışım gibi çatlaklar var, onlara rağmen mutluyum

Hamilelikte çatlak olmadı ama eskiden kalan çatlaklar var aşk tutkaclarinda
Dediğim gibi kıyafetle anormal gorunmeyim bana yeter

Hamilelikte çatlak olmadı ama eskiden kalan çatlaklar var aşk tutkaclarinda
Dediğim gibi kıyafetle anormal gorunmeyim bana yeter

ben de çılgınlar gibi karnımı yağladığım için sadece orda yok, bacak, basen, göğüs felaket
o zaman biraz spor yeter, kolay gelsin şimdiden

Gogus 125 ti dogum ettim suan 134
Bel 80 şimdi 83
Popo 133 du şimdi 140 basenlerim oldu yani fit degilim degilim ama 90 60 90 ölçülerini zaten olctugunde minik bir kiz bedeni çıkıyor ortaya popo yok gogus yok felen memnunum ben kilolarimla sende ol

Gerçekten 90-57-90 misiniz? Neden kilo almaya çalıyorsunuz? Benim belim incelince diğerleri de yok oluyor
Nerisona ölçülerim o duyunca böyle çok seksi gibi geliyor kulağa ama çok siradan bi vücudum var. GöğüsleriM zayiflayinca gidiyor güzel göğüslerim yok ama kalça konusunda uzmanım :) istedigin vücuda istediğin kiloda sahip olabilirsin özellikle kalcaya

İştah hapı al benim bu ay inanilmaz acilmaya başladı vitaminle vs ben kilo alamadım

Genetik
Metabolizma hızı
Boy
Kas yoğunluğu
Uyku kalitesi
Hareketli ya da tembel olmak
Spor
Sağlıklı beslenme
Stresli ya da Gamsız olmak
Çikolata ile ilişki :)

Hepsi önemli valla..

Arkadaşım 34 bedendi hergün 2 ekmek yerdi :) ben spor ve sağlıklı beslenme ile 36 bedendim:)

10 yıl geçti aradan hamilelik sonrası 42 bedende buluştuk..

Spor ve sağlıklı beslenin size yakisan kiloya inersiniz..

Her zayıf güzel değil.. fazla kilo da iyi değil..

Benim boyum 1.63 kilom 53 ama çok zayıf buluyorum kendimi. Sen 51 kilo ile ve anlattığın kıyafet ile balık etli duruyorum demişsin şaşırdım
vücut yapımız mı çok farklı ki acaba

Dün gelinlik provam vardı mesela kız 36 beden bol geliyor 34 bedensin sen dedi tabi benim moral çöktü 38 beden olmaya çalışıyorum çünkü

Bi arkadaş var yakın arkadaşım kendisi kahvaltıda 1 ekmek rahat yer.
Afedersiniz yemek yemeye gittik 1 buçuk porsiyon İskender yedi ekmekle. Ustune de tatlısını yedi kolasini içti.
Bu arkadaş pantolon altından 3 tayt giyiniyor ki sopa gibi durmuyum diye
Valla yapı meselesi oluyor bazen de boyle

Nasıl seksi olmuyorsun ya. göğüs ölçüm birkaç cm daha fazla, belim birkaç cm daha az olsa, yani seninki gibi olsalar Daha ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…