incecik kizlar

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
kizlar boyle olmayı nasil basariyosunuz ben de 34 beden olmak istiyorum boy ve kilonuz vucur olculeriniz kac ve formda kalmak icin neler yapıyorsunz

Ben 34 bedende sağlıksız görünüyorum.Yıllardır 34 idim.
Şimdi 36 38 arası.Markaya göre değişiyor.
Kilo aldıkça hemen müdahale ederek korumaya çalışıyorum.Kabusum oluyor resmen.Sevmiyorum yağın fazlasını bedenimde.

Yapılacak şey belli ,şayet yiyip yiyip kilo almayan o şanslı insanlardan biri değilseniz,sporla birlikte,sağlıklı ve az yiyeceksiniz. Ben 2 öğün yiyorum şu an. Yürüyüş ve yüzmede yol arkadaşlarım. 34 beden değilim ama boyuma uygun kilodayım.

1.62 boy 49-51 arası gidip gelen kilo. sanırım 36 beden oluyorum :) bi ara cok düzenli besleniyodum kahvaltım öğle aksam yemegım cok düzenliydi. suan neyi hangi saatte yediğim belli değil ve sinyal veriyor vücudum bana. en kısa sürede düzene girip pilatese baslıcam mesela.. vücudunun sesini dinlemen yapısını bilmen lazım ben kendimi bildim bileli orta zayıflıktayım.

giyim de önemli. fotoğraf yükleyemiyorum ama ben anlatayım canlandırın gözünüzde. haftasonu beyaz ispanyol, beyaz tişört ve spor bi ayakkabı giydim. ortalama balık etli türk kızı görünümündeydim. bugün işyerindeyim; siyah bi etek, belimin en ince yerine kemer ve üzerime lacivertimsi (kollarımı ve belimi olduğundan ince gösteren) penye- bluz karması bişey giydim.. ayağımda da 5 cm topuğu olan ayakkabım var.. e olduğumdan daha ince duruyorum suan. 36 beden oldu sana 34.. bedeninin ve kıyafetlerinin dilini bilmek lazım

Bence en güzeli 36 beden. Ben zayıf olan arkadaşların yag oranlarını merak ettim. Analiz yaptirmayanlar netteki hesaplayicidan yazarsa sevinirim. Ben de yeni yeni 36ya girmeye başladım iki çocuktan sonra

Napicaksiniz o kadar zayifligi anlamiyorum. 170 boya 48 kiloyum.
Evlendigimde 42ydim hatta. Hamilelik falan derken biraz toparladim.
36-38 iyidir. Yuzume gozume kan geldi resmen

Yemeyen yada yiyip spor yapan da vardır. Ama genetik te var yahu. Teyzemin 4 kızı da incecik. Yaşlar da 36-45 arası. Spor yapmıyolar.

Bence en güzeli 36 beden. Ben zayıf olan arkadaşların yag oranlarını merak ettim. Analiz yaptirmayanlar netteki hesaplayicidan yazarsa sevinirim. Ben de yeni yeni 36ya girmeye başladım iki çocuktan sonra

38 daha iyi bence
Yok yok hatta en güzeli 40

Minyonum ben, boyum 1.60, kilom 51 su anda, 4 ay once dogum yaptim. Surekli spor yaparim, agzima hamur isi, seker ve fast food surmem, yagli ve unlu seyler yemem. Bol su ve yesil cay tuketirim.. 2-3 kilo daha vermek istiyorum, dogum yaptiktan sonra 36 giyiyodum simdi 34 beden giysilerime geri dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…