- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Et değil, yağ.Kesinlikle katılıyorum biraz et olacak ya
Bir dirhem et bin kusur örter demişler
Ama ben bir türlü olamıyorummmmm 38 beden
34-36 arası geziniyorum
Ay ne güzel işteKesinlikle katılıyorum biraz et olacak ya
Bir dirhem et bin kusur örter demişler
Ama ben bir türlü olamıyorummmmm 38 beden
34-36 arası geziniyorum
Atiyim mi özeldenNasıl seksi olmuyorsun ya.göğüs ölçüm birkaç cm daha fazla, belim birkaç cm daha az olsa, yani seninki gibi olsalar Daha ne olabilir.
At lütfen.Atiyim mi özeldeno vücuda o memeler ne alaka dersin
O zaman ben biraz yağ istiyorum arkadaş :)Et değil, yağ.
Teşekkür ederim canimben de çılgınlar gibi karnımı yağladığım için sadece orda yok, bacak, basen, göğüs felaket
o zaman biraz spor yeter, kolay gelsin şimdiden
Bana daaaAtiyim mi özeldeno vücuda o memeler ne alaka dersin
Ah ah bende squat yapıyorum kalça azıcık dikleşir belki de daha iyi kaldırır elbiseleri diyeAy ne güzel işte
36 beden bir elbise aldım bugün şahane bir elbise ama kalça oturdu 1 haftaya ne yapsam diye dusunuyorum
Başlığı okuyunca "biri benden mi bahsediyor" dedim kendi kendime sonra hamile olduğumu ve 7 ayda 22 kilo aldığım aklıma geldi sustumkizlar boyle olmayı nasil basariyosunuz ben de 34 beden olmak istiyorum boy ve kilonuz vucur olculeriniz kac ve formda kalmak icin neler yapıyorsunz
Attım beni arkadan gören beğenir önümü dönünce hayal kırıklığıBana daaa
Attım beni arkadan gören beğenir önümü dönünce hayal kırıklığımemem yoookkkk Arkadan Afrodit gibi önden ciguli gibi zayıfim
Sen takmışsın baya 34 bedene kilo almaya çalışıyorum kendimden şüphe etmeye başlayacağım yanlış yoldamıyım diyekizlar boyle olmayı nasil basariyosunuz ben de 34 beden olmak istiyorum boy ve kilonuz vucur olculeriniz kac ve formda kalmak icin neler yapıyorsunz
Valla yok .
Hiç mi yok
Valla ben de gunde ara ogunlerle beraber 7-8 öğün yiyen ama cayina seker atmayanlari anlayamiyorum. 2'si birarada icip,yanina kremalı,çikolatalı pasta yiyenin de kafasindan istiyorum.. Hayat oyle daha guzeldir sanirim.Benim de en sevdiğim kilo vermek isteyen 34 beden olmayı isteyenlerin spor yapmaktan aciz olup her şeyi yiyip yutmaları.Konu sahibi sizi bunun dışında tutuyorum tabii ama böyle biriyseniz bilin ki çok itici çevremde kilo vermek incelmek isteyip incelere özenenlerin hepsi maşallah dünyayı yiyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?