incecik kizlar

Kesinlikle katılıyorum biraz et olacak ya
Bir dirhem et bin kusur örter demişler

Ama ben bir türlü olamıyorummmmm 38 beden
34-36 arası geziniyorum
Ay ne güzel işte
36 beden bir elbise aldım bugün şahane bir elbise ama kalça oturdu 1 haftaya ne yapsam diye dusunuyorum

Minyonum boyum 162-163 falandır. Kilom 53tü tam normaldi.
Şuan 49um.

Yediklerime dikkat ediyorum. Hamurişi,yağlı ayda bir iki tüketirim en fazla.

İki günde bir 3-4 km koşuyordum.

Bol su,bitki çayı tüketir akşam 7 sonrası yemem,ekmek günde bir dilim kepekli tüketirdim.

Ekmeği kes,yürüyüş yap yediklerine dikkat et yeterli.

Not:Belim ince ama popomu küçültemedim,popomda göğsümde var

34 bedene neden özeniyorsunuz ya
ben baya sıfır bedenım
kilo alacağım diye canım çıkıyor burada

Benim de en sevdiğim kilo vermek isteyen 34 beden olmayı isteyenlerin spor yapmaktan aciz olup her şeyi yiyip yutmaları.Konu sahibi sizi bunun dışında tutuyorum tabii ama böyle biriyseniz bilin ki çok itici çevremde kilo vermek incelmek isteyip incelere özenenlerin hepsi maşallah dünyayı yiyor da...

kizlar boyle olmayı nasil basariyosunuz ben de 34 beden olmak istiyorum boy ve kilonuz vucur olculeriniz kac ve formda kalmak icin neler yapıyorsunz
Başlığı okuyunca "biri benden mi bahsediyor" dedim kendi kendime sonra hamile olduğumu ve 7 ayda 22 kilo aldığım aklıma geldi sustum
Şaka bir yana 34 beden olup ne yapacaksın? Elinde 34 bedene yetecek kadar kumaşmı var onlarımı değerlendirmek istiyorsun?
Yaşım 40 üçüncü bebeğime hamileyim her hamileliğim de 30 kiloya yakın kilo aldım ve her doğumdan sonra hep eski kiloma yani 55 kiloya geri geldim.
Boyum 1.70 kilomda normal de 55 olur yani 36 beden(d) im.
Nasıl yaptığıma gelirsek herşeyi ye kafaya takma mutlu ol diyet yapma ama mutlaka SPOR yap.Bol bol spor yap bol su iç stresten uzak dur seni mutsuz eden insanlardan uzaklaş
Ben hep böyle yaptım canım.

Ben 34 bedenim ama boyum kisa. Orta veya uzun boylu biri icin 34 beden cok sagliksiz bence.

Acilin övünmek istiyorum.
Biri 3 yasinda digeri 7 aylik 2 bebem var. 51 kiloyum. 47-48 olurum yakinda. Doğumdan sonra eninde sonunda dönüyorum önceki kiloma. Hayvan gibi yesem de durum degismez biliyorum.
Ama vücudunuz kilo almaya musaitse siz hayvan gibi yemeyin efendim.
Allah bir daha size rizik vermeyecek gibi agzinizdan burnunuzdan akana kadar yemeyin.

Valla yok .
Ben memeye düşkün bi insanım etle oynamayi severim kol ici olsun, ?meme olsun elim hep annemin babannemin gogsundedir bi kız arkadaşım var 1.50 boyu kilosu da 100 e yakın 50 kilosu memedir bu kilonun gördüğüm yerde elimi koynuna atarım onun yanından gelince çok üzülüyorum mesela bari bana yetecek kadar olsaydı

Valla ben de gunde ara ogunlerle beraber 7-8 öğün yiyen ama cayina seker atmayanlari anlayamiyorum. 2'si birarada icip,yanina kremalı,çikolatalı pasta yiyenin de kafasindan istiyorum.. Hayat oyle daha guzeldir sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…