- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
-
inci çok sevdiğim bir isim değil duruyla uyumlu ama alternatif arasan :) İnci adında bir kaç öğrencim var genelde tatlı kızlar oluyorlar
Evet benim adım inci. Ve hep çok beğenmişlerdir ismimi. Ben hayatım boyunca çok memnun kalmışımdır ismimden.
Şimdi bile bi teyze ismi gibi güzel de gelinimiz demişti daha 2 gün önce.
Tabi karar sizin
çok teşeşkür ederim.
benim tanıdığım tek inci amcamın eşi, yengem..durunun eş anlamlısı berrak ama ince düşününce onu da istemiyorum.alternatifler ne olabilir?anlamı duruya uyan sade kibar bi isim olsun isitiyorum..
duruya en yakın olarak
derin
ipek
deren
nehir
deniz...
Berrak ismi çok uyumlu olur benim düşüncem. Berrak ismini çok seviyorum.
canım bana kızacaksın ama benim arabamın adı inciruhsatta rengi kısmında yazıyor inci diye...kızlarımda anne senin arabanın adı inci olsun dediler,koyduk...çevrem bile o kadar alıştı ki,inciylemi geldin diyorlar kızma nolur,türümün tek örneğiyim ben
canım bana kızacaksın ama benim arabamın adı inciruhsatta rengi kısmında yazıyor inci diye...kızlarımda anne senin arabanın adı inci olsun dediler,koyduk...çevrem bile o kadar alıştı ki,inciylemi geldin diyorlar kızma nolur,türümün tek örneğiyim ben
İnci çok güzel bir isim kızmayın bana ama bana İnci Sözlük varya onu çağrıştırıyor
Allah iyiliği versin. Ne güzel işte arabanın ismi inci imiş. Benim adımı nasıl verirsin sen arabana hee sorarım sana bunu
Şaka yapıyorum tabi ki... canım
Benim adımın yanında birde NUR var. Aslında İNCİ NUR . Fakat nüfusa inci yazdırmış annemler. Ve herkes inci diyor. Bi tek dedem ve babaanem dışında. Çünkü adımı babaannem koymuştu. İsim konularına çok düşkündü.
Benle hep küçük çocuklar dalga geçmişti ne garip büyükler değilde küçükler. İNCİR derlerdiAma hiç kızmazdım çocugun diline yakın demekki...
İsim konusu zor bir karar. Bende hamileyim kız erkek bilmiyorum fakat şimdiden araştırıyorum. Ne koyarım diye daha bişi bulamadım hem güzel olsun ben Kuran ı Kerimde geçsin istiyorum. İnci geçmiyor maleseff. düşünürsekk ohooo bu işin içinden çıkamıcamı düşünüyorum.
Zor işler bunlar canım kolay gelsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?