- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
-
canım,çocuğuna koyacağın ismin illaki kuranda geçmesi gerekmiyor...yeter ki manası güzel olsun...deniz,çiçek,barış,nilüfer mesela,kim bu isimleri duyunca kötü diye düşünebilir ki...yani bence öyle
İnci çok güzel bir isim ve her yaşta kullanılabileceğini düşünüyorum. Temizlik, saflık hissini uyandırıyor bende.
Ek olarak: Bir kıza yakışacak en güzel isimlerden.
inci ismi bence çok naif kibar bir isim.
ben de kızım olursa inci sedef zümrüt isimlerinden birini düşünüyorum.
Eşim çok istiyor bu ismi, ama ben çok kararsızım ben sahra olmasını istiyorum ama çevremde eşimde dahil olmak üzere kimse hoşlanmadı bu isimden.. Nedense başka isimde gelmiyor aklımıza yada beğenemiyoruz... Off yaa ne zor işmiş bu isim konusu..
eşin inci yi ismini mi çok istiyor canım?benim eşim de öyle( inci, zeynep ve rüyaya olur dedi bulduklarım arasında.ben de kararsızım ama inci bana yakın geliyor şimdilik..sonra ne olur bilemem?
sahra da çöl ismi fakat orijinal bi isim.çöl diyince de akla çok sıcak yakan kavuran anlamları geliyor..sahra bende onları düşündürrüyor..
Ben Durunun yanına Defne ismini yakıştırdım. Duru ve Defne bence güzel uydu. Karar sizin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnci dünyada birinci
İnci ismi bana, kekeme bir akrabamız var onu çağrıştırıyor. hmm bir de okulda hareketleri hafif bir kız vardı o geldi aklıma.
sadece inci ismini yada inciyi mi diyecektim..:)
ben biraz araştırdım
KURAN da cennet süsü diye geçiyor..inci var yani...
O kadar araştırdım hiç böyle bir şeye denk gelmedim :26: Ama bunu bildiğimde iyi oldu daha çok ısındım bu isme
evet sadece İnci olacak Allah nasip ederse eşim istedi bu ismi ..
İnci ismi güzel bence hem anlamı hoş hemde hitap şekli
bence inci de yoğunlaş eminim çok yakışır miniklerimize
bende hamileyim eğer kızım olursa düşündüğüm isimler defne, sedef ve inci.
çevremde 2 tane bebeğe koydular inci ismini. ikisi de dünya tatlısı.
evet şu anda bana da en yakın isim gibi...ama hah tamam dediğim bi isim olmadı..sonrası ne olur bilemeyeceğim.
eşim şimdi de nazlı da olabilir diyor ama ben emin değilim inci daha yakın.naz da koyuyorlar artık günümüzde modern oldu..ama ben naz istemem..anlamı derin değil.derin de çok konuluyor duru da aslında öyle çok konulan isimler arasında..önemli olan yakışması bence
bakalım son karar ne olacak durudan sonra ona uyumlu onun gibi sade ve temizliği saflığı çağrıştıran bi isim bulabilecek miyim?
Bence İnci harika bir isim. Her yaş taşıyabileceği hem sade hem de çok şık bir isim. Moda olan isimleri koymaktan daha güzel bence. Moda olan isimleri koyunca her üç dört çocuktan ikisi aynı ismi taşır. Bence hiç düşünme bile başka bir ismi. Kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum. Bebişe de mutlu bir hayat. Sevgiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?