• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürü kullanan arkadaşlar soruma cvb lütfen

ezgim yaa şu soğan küründe 7 gün bitti önce akıntım oldu dün akşamda açık renkte bayağı bir kanamam oldu iyi bireymi bu anlamadım 4-5 gündürde şiddetli bel bacak ağrısı çekiyorumm umarım miyomlar gittiği içindirr yaa bu ay hamiş kalamammı acaba yaa kanama olmadı yaa

bende once sogan kurunu uyguladim sogan kurunu yapinca kasik ve bel agrisi cok oluyor,sonraki ayda incir kurunu uyguladim ayni zamanda ben asilama icin hazirlanioyordum ve o ay yumurta caplarimda ilerleme oldu ve hamile kaldim.acida cekseniz deneyin cok faydali bu kurler ALLAH herkese sifa versin.

saol canım
birde bişey sorcam benim soğan küründe 8. günüm ilk günler akıntım oldu çok dün akşamda bebiş çalışmalarına başlamıştık reglimin 9. günüydü ve ilişki sonrası kanamam oldu koyu falanda değildi rengi açık renkbildiğimiz kan ve kaç gündür bu küre başladıktan sonrada acayip bel ağrısı bacaklarıma vuran kasıklardan ağrı çekiyorum öyle böyle değil ben belimde sinir sıkışması falanmı oldu diye düşünürken sonradan jetonum düştü kürden dolayı olabilceği ki dünde kanamam olunca anladım miyomlar temizlendiği içinmi acep arkadaşlar çünkü insanlar genelde çamurumsu akıntıdan bahsetmiş benimki normal kandı oof yaaa sabah sabah herkesten özür diliyorum iğrenç olduu

yani bundan dolayı benim bu ay hamiş kalma şansım yokmu dersinn

slm kızlar bende bu incir kürünü 13gün yapabildim kaç markete sordum yoktu yinede faydası olmuşmudur acaba çiçekçik ben denemiştim soğan kürünü bende etki etmemişti istersen doktora bi görün canım ters bi durum olmasın

ezgim yaa şu soğan küründe 7 gün bitti önce akıntım oldu dün akşamda açık renkte bayağı bir kanamam oldu iyi bireymi bu anlamadım 4-5 gündürde şiddetli bel bacak ağrısı çekiyorumm umarım miyomlar gittiği içindirr yaa bu ay hamiş kalamammı acaba yaa kanama olmadı yaa

Canım benim benden herhangi bir akıntı gelmemişti ama saraçoğlunun açıklamasına göre eğer kadında miyom varsa bu tarz kanamalar ve akıntılar olabiliyormuş ve bırakılmadan devam edilmeli diyor.bence ara vermeden devam et içini temizliyor belki de bu kistler bebişinin gelmesini güçleştiriyordu.Tabiki arkadaşların dediği gibi doktora gitmen en iyisi.inşallah senden bu ay ümitliyim. :teytey:

hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim size sorum ne zamandır bebek istiyorsunuz ne zaman sonra hamile kaldınız

canım teşekkür ederim ben 10 aydır deniyordum olmamıştı geçen ay soğan ve incir kürünü yaptım oldu ben özellikle olmasını incir kürüne bağlıyorum.Darısı inşallah isteyen herkesin başına.

Canım benim benden herhangi bir akıntı gelmemişti ama saraçoğlunun açıklamasına göre eğer kadında miyom varsa bu tarz kanamalar ve akıntılar olabiliyormuş ve bırakılmadan devam edilmeli diyor.bence ara vermeden devam et içini temizliyor belki de bu kistler bebişinin gelmesini güçleştiriyordu.Tabiki arkadaşların dediği gibi doktora gitmen en iyisi.inşallah senden bu ay ümitliyim. :teytey:

inşallah canımmm yaaa ne bilim iştee allahın işi belli olmazdaa :Saruboceq:

simenaycım bende geçen ay yapmıştım incir kürünü ama havuç koymadan sonra kasıklarımda çok ağrı olunca 16.gün bıraktım korktum kist falan olcak diye regli oldum hamiş kalamdım malesef ve reglimde acayip sancılı geçti işe falan gidemedim bende bu reglimde soğan kürüne başladım eğer kist mist oluştuysa atar diye hemde miyomlarım var belki onlarada iyi gelir diye
sen incir kürünü yaparken kasıklarından çok ağrı çekmişmiydin

Canım öncelikle çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, ben haziran ayının 5 inde regl olmuştum, 10 unda başladım incir kürüne, ve 21 günü tamamladım, havuç katmamın sebebi yumurtanın çatlamasına yardımcı olmak içindi, ve evet bende de kasıklarımda ağrı oldu ama ben yılmadım devam ettim kürü uygulamaya, çünkü kasıklardaki ağrı yumurtanın çatladığını gösterir, sende bırakmayıp devam etseydin keşke, miyom var diyorsun, önce soğan kürünü yap o halde bence de... Bende miyom kist falan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu, bu yüzden hamile kalamıyordum, 11 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için ve bu ay tedaviye başlayacaktık, çok şükür gerek kalmadı, bugun sabah doktora da gittim, bebeğimin kesesini gördüm, Allah isteyen herkese versin, çok güzel bir duygu..

Canım öncelikle çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, ben haziran ayının 5 inde regl olmuştum, 10 unda başladım incir kürüne, ve 21 günü tamamladım, havuç katmamın sebebi yumurtanın çatlamasına yardımcı olmak içindi, ve evet bende de kasıklarımda ağrı oldu ama ben yılmadım devam ettim kürü uygulamaya, çünkü kasıklardaki ağrı yumurtanın çatladığını gösterir, sende bırakmayıp devam etseydin keşke, miyom var diyorsun, önce soğan kürünü yap o halde bence de... Bende miyom kist falan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu, bu yüzden hamile kalamıyordum, 11 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için ve bu ay tedaviye başlayacaktık, çok şükür gerek kalmadı, bugun sabah doktora da gittim, bebeğimin kesesini gördüm, Allah isteyen herkese versin, çok güzel bir duygu..

aay ne güzelll allah tamamına erdirsin canımm inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaa :Saruboceq:

simenay canım demek gördün keseyi çook sevindim darısı başıma inşallah ben de bu perşembe gideceğim umarım görünür 4+6 yım.görünür mü acaba ? CADIARZU

çiçekcik ve ezgim29 teşekkü ederim, dualarım sizlerle arkadaşlar, pes etmek yok, stres yapmayın, melekler gelecek... Ezgim benim bebisim 3,5 haftalık ben gördüm keseyi, sende görebilirsin bence, senin daha büyükmüş çünkü..

çiçekcik ve ezgim29 teşekkü ederim, dualarım sizlerle arkadaşlar, pes etmek yok, stres yapmayın, melekler gelecek... Ezgim benim bebisim 3,5 haftalık ben gördüm keseyi, sende görebilirsin bence, senin daha büyükmüş çünkü..

canım nasıl 3.5 haftalık son adet tarihin dolunca zaten 4 haftalık oluyor anlamadım :1no2:
son adet tarihin kaç? benimki 3 haziran hesaplayıcılara göre 4+6 çıkıyorum

Canım benim SAT 5 haziran ama bugun doktor tam gününü hesapladı 3+4 çıktı, hesaplayıcılara göre hesaplarsak benimde 4+4 çıkıyo..

aay canım benim inşallahhhh :Saruboceq:

Yok ezgicim alttan ultrasonla göründü, hesaplayıcılar SAT a göre hesaplıyor ya son reglimizde mi hamile kalacaz ki 4 hafta olsun, sen benden 2 gün öndesin işte 3 haziransa senin SAT

aay canım benim inşallahhhh :Saruboceq:

Çiçekcik, hiç stres yapma, unut gitsin bebek fikrini, kendini rahat bırak, ve kendini dinleme sakın, ben çok paraladım kendimi ama işte sonuç :)) ne zaman kendimi rahat bıraktım umursamadım hamile kaldım, seninde olacak ben inanıyorum, sakın stres yapma...

Çiçekcik, hiç stres yapma, unut gitsin bebek fikrini, kendini rahat bırak, ve kendini dinleme sakın, ben çok paraladım kendimi ama işte sonuç :)) ne zaman kendimi rahat bıraktım umursamadım hamile kaldım, seninde olacak ben inanıyorum, sakın stres yapma...

doğru söylüyorsun arkadaşımm inşallah bu ay kanamadan dolayı ister istemez ümidimi kestim zatenn kaydirigubbakcemile3

Back
X