Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgim yaa şu soğan küründe 7 gün bitti önce akıntım oldu dün akşamda açık renkte bayağı bir kanamam oldu iyi bireymi bu anlamadım 4-5 gündürde şiddetli bel bacak ağrısı çekiyorumm umarım miyomlar gittiği içindirr yaa bu ay hamiş kalamammı acaba yaa kanama olmadı yaa
hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim size sorum ne zamandır bebek istiyorsunuz ne zaman sonra hamile kaldınız
Canım benim benden herhangi bir akıntı gelmemişti ama saraçoğlunun açıklamasına göre eğer kadında miyom varsa bu tarz kanamalar ve akıntılar olabiliyormuş ve bırakılmadan devam edilmeli diyor.bence ara vermeden devam et içini temizliyor belki de bu kistler bebişinin gelmesini güçleştiriyordu.Tabiki arkadaşların dediği gibi doktora gitmen en iyisi.inşallah senden bu ay ümitliyim. :teytey:
simenaycım bende geçen ay yapmıştım incir kürünü ama havuç koymadan sonra kasıklarımda çok ağrı olunca 16.gün bıraktım korktum kist falan olcak diye regli oldum hamiş kalamdım malesef ve reglimde acayip sancılı geçti işe falan gidemedim bende bu reglimde soğan kürüne başladım eğer kist mist oluştuysa atar diye hemde miyomlarım var belki onlarada iyi gelir diye
sen incir kürünü yaparken kasıklarından çok ağrı çekmişmiydin
Canım öncelikle çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, ben haziran ayının 5 inde regl olmuştum, 10 unda başladım incir kürüne, ve 21 günü tamamladım, havuç katmamın sebebi yumurtanın çatlamasına yardımcı olmak içindi, ve evet bende de kasıklarımda ağrı oldu ama ben yılmadım devam ettim kürü uygulamaya, çünkü kasıklardaki ağrı yumurtanın çatladığını gösterir, sende bırakmayıp devam etseydin keşke, miyom var diyorsun, önce soğan kürünü yap o halde bence de... Bende miyom kist falan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu, bu yüzden hamile kalamıyordum, 11 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için ve bu ay tedaviye başlayacaktık, çok şükür gerek kalmadı, bugun sabah doktora da gittim, bebeğimin kesesini gördüm, Allah isteyen herkese versin, çok güzel bir duygu..
çiçekcik ve ezgim29 teşekkü ederim, dualarım sizlerle arkadaşlar, pes etmek yok, stres yapmayın, melekler gelecek... Ezgim benim bebisim 3,5 haftalık ben gördüm keseyi, sende görebilirsin bence, senin daha büyükmüş çünkü..
Canım benim SAT 5 haziran ama bugun doktor tam gününü hesapladı 3+4 çıktı, hesaplayıcılara göre hesaplarsak benimde 4+4 çıkıyo..
çiçekcik ve ezgim29 teşekkü ederim, dualarım sizlerle arkadaşlar, pes etmek yok, stres yapmayın, melekler gelecek... Ezgim benim bebisim 3,5 haftalık ben gördüm keseyi, sende görebilirsin bence, senin daha büyükmüş çünkü..
aay canım benim inşallahhhh :Saruboceq:
Çiçekcik, hiç stres yapma, unut gitsin bebek fikrini, kendini rahat bırak, ve kendini dinleme sakın, ben çok paraladım kendimi ama işte sonuç :)) ne zaman kendimi rahat bıraktım umursamadım hamile kaldım, seninde olacak ben inanıyorum, sakın stres yapma...