incir denedim de bu ay ilk defa sanki olmayacak gibi geliyor bana o yüzden
ya bende aynı sen gibiyim kullanıyorum 1-2 ay baktım sonuç yok hemen umutsuzluğa kapılıyorum ibrahim saraçoğlu sitesinde bitane hasta yorumu okudum geçen gün kadan tam 8 ay incir kürü yapmış öle hamile kalmış walla iyi sabır varmış kadında inşallah bizim bebişlerimiz o kadar bekletmez ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez :1rolleyes:
Sen devam etmeyecek misin küre?
ya bende aynı sen gibiyim kullanıyorum 1-2 ay baktım sonuç yok hemen umutsuzluğa kapılıyorum ibrahim saraçoğlu sitesinde bitane hasta yorumu okudum geçen gün kadan tam 8 ay incir kürü yapmış öle hamile kalmış walla iyi sabır varmış kadında inşallah bizim bebişlerimiz o kadar bekletmez ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez :1rolleyes:
Sen devam etmeyecek misin küre?
gerçeten sabırlı ve azimliymiş kadın ben o kadar olmam heralde incir benim için hayal oldu artık zaten bu ayda olmazsa doktorum beni çağırdı rahimime kamerayla bakıcakmış hayırlısı olsun bakalım
gerçeten sabırlı ve azimliymiş kadın ben o kadar olmam heralde incir benim için hayal oldu artık zaten bu ayda olmazsa doktorum beni çağırdı rahimime kamerayla bakıcakmış hayırlısı olsun bakalım
evet canım ya hayırlısı olsun durumlardan haberdar et ama merak ederimm inş. bu ay hamileyizdir inşallah meleklerimiz bizimledir...
amin inş. canım Allah bizlere sabır versin bende temmuzda tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum bakalım
bende valla ne yalan söyleyeyim artık bu ay olmazada artık içmem geç çatladıysa adetin gecikebilir canım benimde 19 mayısta gelicek
AYYY İÇİMİ BAYDI YAA Bİ ARA KAYNATAMADIM DİYE YEDİM DURDUM YOK YİMEMM DAHAA
evet canım ya hayırlısı olsun durumlardan haberdar et ama merak ederimm inş. bu ay hamileyizdir inşallah meleklerimiz bizimledir...
inş. tatlım hamileyizdir haberdar ederim mutlaka
AYYY İÇİMİ BAYDI YAA Bİ ARA KAYNATAMADIM DİYE YEDİM DURDUM YOK YİMEMM DAHAA
bende kaydirigubbakcemile3
Off kızlar sıkıldım yemekten İÇmekten yaa galİba geÇte Çatladı sanırsam adetİm 22 yada 23 mayısta gelİcek
geç çatladığını nerden anlıyorsunuz?
Günaydın kızlarrrr,
Öncelikle şu mübarek hayırlı cumalar hürmetine rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Artık her sabah işe gelir gelmez ilk işim önce i.saraçoğlu sitesinde yorum okumak sonra sizinle yazışmak oluyo:)) Gün boyunca moral oluyosunuz inanın iyi ki aranızdayımm..
Güzel haberlerinizi bekliyorummm..
hilal doktor size neden tüp bebek önerdi, bize de sperm sayı ve hareketinden dolayı aşılama önerdi
nalan zambak sizde sat tarihinizi verin sizde ekeleyeyim kızlar
nalan zambak sizde sat tarihinizi verin sizde ekeleyeyim kızlar
canım kürden dolayı galiba herkesin adeti düzensiz oldu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?