kızlar hamileyim galiba
senın adına cok sevındım canım benımm darısı bzim başımıza ben kürü bıraktım.bende pko var sogan suyuna başlıyacam daha sonrada incire başlaycam hyaırlısı
anladım canım benimde düzensiz adet olduğundan doktor yumurtlama bozukluğu vardır mutlaka demişti ama devam etmedim o doktora bakalım incirler yumoşlarımızı büyütüp çatlatacak mı?
benımde adetlerım hep düzensiz ilça kullanmadan adet olmayıyorum malesef doktor yumurta tembellıgı dedı.ve pko cıktı bakalım sogan kürüne başlamayı düşünüyorrunm
Günaydın canım ben her topiğe elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum küre devam sanki bu ay olacak öle hissediyorum hadi hayırlısı
Kızlar incir kürünün 2. yarısına devam eden birileri var mı aranızda ?
Hİlalll canım umut oldun kız bİzeee Çok İÇesİm yoktu ama senİ gÖrÜnce İÇİcem gene
[kızlar hamileyim galiba
senın adına cok sevındım canım benımm darısı bzim başımıza ben kürü bıraktım.bende pko var sogan suyuna başlıyacam daha sonrada incire başlaycam hyaırlısı
benımde adetlerım hep düzensiz ilça kullanmadan adet olmayıyorum malesef doktor yumurta tembellıgı dedı.ve pko cıktı bakalım sogan kürüne başlamayı düşünüyorrunm
sende pko varsa kesinlikle soğan kürü yap derim bende yaptım adetlerim düzene girdi sonrasındada incir yap derim saol canım darısı sizinde başınıza dualarımdasınız :)
hilalcim ben de başlama istiyorum incir kürüne, bugün adetimin 5. günü. geç mi kaldım başlamak için. Bir de benim adetlerim düzenli 26 günde bir oluyor. bu kür adeti geciktirir mi, yumurtanın daha iyi mi olgunlaşmasını sağlıyor, amaç ne? yada çatlamaya mı yardımcı oluyor, bi açıklarsan sevinirim tatlum:1rolleyes:
yok canım benim adetimi hiç geciktirmedi düzenliyse adetin hiç zannetmiyorum geciktirsin aynen öyle canım yumurtaları olgunlaştırıyo sağlıklı yapıyor yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor havuçta katarsan tabi
peki öncesinde soğan kürünü uyguladın mı, bir de ne zaman başlamak gerekiyor
Hilal tebrik ederim, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?