incir ve havuç gerçekten mucizemi?

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
33
slm kzlar ben pco hastasıyım 2 tane olumsuz aşılamam ve 1 tane kalp atışı durdugu için kürtajım var 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım 3 yıldır hamile kalamıyorum bu ay doktora gıtmeden klomene devam ettim doktorumun başladıgı gibi adetin 5. günü 5 gün ictm şimdide incir ve havuç kürü yapıyorum. bakalm neler olcak bu ay :110: daha önce çok duydum bu şekilde hamile olan. ama aklıma takılan şey polikistik over zaten yumurta fazlalıgı hastalıgı incirde yumurta çoğaltmıyormu. yoksa sadece olanlarmı büyüyo geliştiriyo kullananlar bilgisi olanlar yazarsa sevinirimm çookk

Benim pko değil ama kist üreten bir bünyem var. Bu kistler de çok büyüdüğü için hamile kalamıyprdum. O yüzden incir havuç kürünü yapmayı hiç düşünmedim. Senin de dediğin gibi o kür yumurtası olmayanlara. Bizim gibi kist problemleri olanlara saraçoğlu soğan kürünü ardından incir kürünü öneriyor

Benim pko değil ama kist üreten bir bünyem var. Bu kistler de çok büyüdüğü için hamile kalamıyprdum. O yüzden incir havuç kürünü yapmayı hiç düşünmedim. Senin de dediğin gibi o kür yumurtası olmayanlara. Bizim gibi kist problemleri olanlara saraçoğlu soğan kürünü ardından incir kürünü öneriyor
bakalm canm bu ay basladm incire adetime 10 gun kala sogana baslicam

Yaa :KK43: ama hamile kalmadan once yoktu bende kürtaj olduktan sonra cikti :KK43:
Canım pKO doğuştan geliyormuş Kiminde ergenlikte kiminde 30 Yaşında bile çıkıyor. Yani senin yapında pKO vardır ama ortaya geç çıkmıştır. Çok geçmiş olsun canım benim.

merhaba kızlar.bende hamile kalmak için incir kürü ve havuç kürünü yaptım.uzun zamandır denedim ama hamile kalamamıştım.tahliller yapıldı ve ploraktin yüksekti.sonrasında incir kürüne başladım bu ay ilk denememde hamile kaldım.şimdi 5 haftalık hamileyim.darısı başınıza

Sogan kullandn mi tatlm sen
merhaba kızlar.bende hamile kalmak için incir kürü ve havuç kürünü yaptım.uzun zamandır denedim ama hamile kalamamıştım.tahliller yapıldı ve ploraktin yüksekti.sonrasında incir kürüne başladım bu ay ilk denememde hamile kaldım.şimdi 5 haftalık hamileyim.darısı başınıza

merhaba kızlar,bende pko hastasıyım.incir kürüne yeni başladım.bende gastirit var o nedenle soğan kürünü ben yapamadım.midemi mahfetti.benim bildiğim pko larda bazılarında yumurtlama olmuyo bazılarında oluyo,olanlarda da yumurtaların içi boş mu dolumu onları doktorlarda bek bilemiyo o nedenle saraçoğlu yumurtaları kaliteli hale gelmesi için için diyor. ben bölebiliyorum .

Ben soğan kürünü evlenmeden önce yapmıştım seneler önce. Bir kızım var ikincisi için baya uğraştım.soğan kürünü denemeye gerek duymadım bu sefer incir kürüne başladım.Adetimin 5 günü incir kürüne başladım tatlıyı seviyorsanız eğer 10 tane incir ben 6-7 adet incirle beraber havuçla beraber kaynattım.su kaynayınca bitmesin diye küçük ateşte yarımda kaynattım 20 dk. ılıyınca içtim.incir yumurta kalitesini havuçta çatlamasını sağlıyor.adet sürecine göre yumurtlama gününüzü takip edin.o günlerde zaten çok fazla kasıklarda ağrı oluyor.bırakmadan devam edin kızlar.hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah

selamlar arkadaşlar. benim yumurta çatlama gibi problemim yok. ama 2 düşüğüm var malesef. artık beklemek istemiyorum. şimdi yumurta kalitesini arttıran inofolik varmış bunu kullanıcam. ama yumurta fazla büyür de çatlamaz diye korkuyorum. incir - havuç kürünü yapıcam yanında her ihtimale karşı. ne zaman başlayım bu küre sizce ? erken başlarsam yumurta olgunlaşmadan çatlar mı ki ? 12. gün başlasam uygun mu ?

Selam arkadaşlar benim de bir düşüğüm var Kürtaj la sonuçlandı 10 aydır gebe kalmaya uğraşıyorum geçen ay doktor prolaktin yuksek dedi dostinex verdi düşer dedi. Bu hormon mu acaba benim hamile kalami engelliyor düşünce gebe kalir miyim bu durumda olan var mı aranizda

canım benimde ilk zamanlar prolaktinim çok yüksekti doktor bana çocuk konusunu kafana çok takıyorsun ondan yüksek çıkıyor dedi.bende kafama takmayı bıraktım aylar sonra kendi kendine düştü hatta doktor bana sen ilaçmı kullandınki düştü dedi.yani bu hormon genelde psikolojik olarak yükseliyor sende sanırım bidaha düşermi bebeğim diye kafana takıyosun.kafaya takmakla hiçbirşey hallolmuyor şekil ben :))

X