selam kızlar. Maalesef daha öncede dediğim gibi hamile değilim. 2 defa kan testi yaptırdım ve hala adet olmadım. Bu benim için o kadar şaşırtıcı ki.. 26 günde bir saat gibi olurdum. Bugün 36.gün herhalde saymaya korkuyorum artık. Adet olmayı hiç bu kadar isteyeceğimi düşünmemiştim. Bu ay yaptığım tek farklı şey incir kürünü uygulamak oldu. Sanırım yumurta oluşturdu fakat çatlamadı ve kiste dönüştü. Bu benim teorim tabi. Salı gününe doktordan randevu aldım. O zaman anlıcaz ne olduğunu. Benim size tavsiyem kızlar kisti olan varsa bu kürü doktoruna danışmadan kullanmasın. Ben başıma iş açtım valla. Muayeneden sonra size haber veririm kızlar. Bakalım dr.ne diyecek? üff ağlamaktan canım çıktı.
canım benim her seferinde 5 6 halka havuc at içine incir kaynadıktan 5 dakka sonra atıyorsun ve 5 dakka daha kaynatıp demlendiriosunLEYDIII canım o zaman her zaman katılmayacakmı havuç kürün içine sadece çatlama dönemlerinde mı kullanacağız havucu?
bişey sorucam ya biz kürlere adetimle beraber başladık, bu keçiboynuzu kürüni 3 ay kullanmak gerekiyo ya onun öncesinde yani bu ay spermlere bi faydası olmazmı sizce bunun yada 3 ay sonra tamamen kaliteli spermmni olacak anlamadım
selam kızlar adetim pazar günü heyecan başladı bende hadi hayırlısı bakalım
selam kızlar adetim pazar günü heyecan başladı bende hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?