Çok zorlanıyorum ben bunları içerken.İnşallah faydası olur canlarım.
canım ikinciyi ne olcan, anlamadım?
tüp bebek yaptırcaksan doktorlar yumurtalıklarını zaten geliştirici ilaçlar ve iğneler veriyordur
senin incir kürü içmene gerek yok bence
ancak eşine keçiboynuzu kürü veya pekmezini içirmeni tavsiye ederim
daha çok kaliteli ve hareketli sperm olsun yerimseniben
sorma yaa benimde midem bulanıyor içerken
hoş ben su bile içince midem kalkıyor
acayip bi midem var valla
bu ay inciri kuru kuru yiyip su içicem üstüne
midede kaynasın kaydirigubbakcemile3
ancak dayanabilen kürünü içsin
inşallah şifasını görürüz
Canim ilk tupbebek denememizde yeterli yumurta topladilar...denememiz nagatif oldu..10 adet yumurtamizi dondurtmustuk..simdi dondurulmuslardan 2 ci tupbebek denememizi yapicaz..o yuzden diyorum kur ii gelmez bakarsin diye.
Esimin spermlerininde masallahi varmis bu arada:dance:
güzelim bişey sorcam
kaç yıllık evlisin ve çocuğun olmuyor?
ve sorun ne ki tüp bebek deniyorsunuz?
birde hangi hastanede ve kaça yaptırıyorsun?
banada tüp bebek yap diyolar da :bbo:
** kusura bakma çok soru sordum
teşekkür ederim canım
Allahım seninde yardımcın olsun
fiyatı baya çokmuş bee
2000 ytl ilaç parasımı olurmuş, soyuyorlar anam bunlarda tüp bebek yaparken
kafam çok karışık
Selam kzılar bu keçi boynuzu pekmezini her gün kaç kaşık içmek gerekiyor...
Zonnetje canım ne kadar pahalıymış allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gecenin yüzüne inşallah dualarımız kabul olur...
zannetmiyorum canım. çünkü ben çok yumurta takibi yaptırdım. Hep zamanında gelişirdi. Hem en son ilişkimin üzerinden de 10 gün geçti. Gebelik olsaydı kanda çıkardı. Yani laboratuardan yanlış sonuç çıkmış gibi bir mucizeye inanmak yerine sanırım bunu kabul etmek zorundayım. Ben de 1 tane kist vardı. Belki o yapmıştır. Gerçi evlendiğimden beri var ama. Haftaya doktora gidicem artıık. Neler olduğunu öğreniriz o zaman. ilgin için teşekkürler canım. Umarım senin için de herşey yolunda gider.
Sorma canim sorma..fiyatlar el yakiyor..hadi diyosun bebek icin bi sekilde iki yakani bir araya getirip bisiler yapiyosun..sonuc bide husran olunca herturlu yikiliyosun!
Hadi bekle birdahaki seferi..madden ve manen yani!
Napalim...istek cok buyuk olunca gozu gormuyor insanin hicbirseyi.Allah herturlu yardimcimiz olsun hepimizin.
Sen nerde yaptirmayi dusunuyosun? Acibadem baya pahali..daha uygun yerlerde var. Ben hijyenede cok onem veriyorum..o yuzden hastane cok onemli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?