İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaşlar, bu incir kürünün soğan kürüyle kullanılması tavsiye ediliyor. soğan kürü 15 gün, incir 21 gün.

yaklaşık iki hafta önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum. ilk adetimle başlıycam ikisinede inşallah.

kizlar..bizde tupbebek asamasindayiz..ikinciyi olucaz allahin izniyle.1 ay felan var..o yuzden ben bu tur kurlere cesaret edemiyorum..sonra aksi bisey olur felan diye...ne dersiniz??

canım ikinciyi ne olcan, anlamadım?
tüp bebek yaptırcaksan doktorlar yumurtalıklarını zaten geliştirici ilaçlar ve iğneler veriyordur
senin incir kürü içmene gerek yok bence
ancak eşine keçiboynuzu kürü veya pekmezini içirmeni tavsiye ederim
daha çok kaliteli ve hareketli sperm olsun yerimseniben

Çok zorlanıyorum ben bunları içerken.İnşallah faydası olur canlarım.

sorma yaa benimde midem bulanıyor içerken
hoş ben su bile içince midem kalkıyor
acayip bi midem var valla
bu ay inciri kuru kuru yiyip su içicem üstüne
midede kaynasın kaydirigubbakcemile3

ancak dayanabilen kürünü içsin
inşallah şifasını görürüz

Canim ilk tupbebek denememizde yeterli yumurta topladilar...denememiz nagatif oldu..10 adet yumurtamizi dondurtmustuk..simdi dondurulmuslardan 2 ci tupbebek denememizi yapicaz..o yuzden diyorum kur ii gelmez bakarsin diye.

Esimin spermlerininde masallahi varmis bu arada:dance:

yanımda naneli sakız tutuyorum içer içmez atıyorum ağzıma.Gene de çok fena oluyorumİnşallah yüzümüz güler bu ay.Hepimize kolay gelsin.

güzelim bişey sorcam
kaç yıllık evlisin ve çocuğun olmuyor?
ve sorun ne ki tüp bebek deniyorsunuz?
birde hangi hastanede ve kaça yaptırıyorsun?
banada tüp bebek yap diyolar da :bbo:

** kusura bakma çok soru sordum

Selam canim..hic sorulan sorular cok olurmu..istedigin kadar sorabilirsin..sonucta birbirimize yardimci olmak icin buradayiz.

Ben 5 yillik evliyim..2 yildir cok cocuk istiyoruz...burda..hollandada yani bazi tetkikler yaptirdik bisiy cikmadi..zaten acayip bi bekletiyorlar insani burda..bi kan aldirdilar bi sperm testie falan birdaha 3.bucuk ay sonrasina tarih atityolar sonuclar icin...dusunebiliyomusun catlamamak elde degilkötükedihüso

Bizde esimle istanbula acibadem hastanesine gitmeye karar kildik..en azindan hemen her turlu yardimci oluyorlar..ordada hersey yolunda gitti..cocugumuzun olmamasi icin sebep gorunmyo esasinda...bizde tup bebek denedik gectigimiz eylul ayinda..malesef sonuc vermedi..yumurta toplama isleminde 10 yumurtamizi dondurtmustuk..simdi nasipse aralik ayinda dondurulmus embriyolarla 2 .ci denememizi yapicaz ACIbademde.

Ilki icin 3.900 ilaclar haric..ilaclarda 2000 ytl tutmustu..tabi bu ilac parasi kisiden kisiye degisebilir!

Simdi dondurulmuslara ne kadar vericez henus bilgi edinmedim..

Allah seninde ve diger butun hatunlarin yardimcisi olsun...herkeze kolay gelsin

teşekkür ederim canım
Allahım seninde yardımcın olsun
fiyatı baya çokmuş bee
2000 ytl ilaç parasımı olurmuş, soyuyorlar anam bunlarda tüp bebek yaparken
kafam çok karışık

Selam kzılar bu keçi boynuzu pekmezini her gün kaç kaşık içmek gerekiyor...
Zonnetje canım ne kadar pahalıymış allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gecenin yüzüne inşallah dualarımız kabul olur...

teşekkür ederim canım
Allahım seninde yardımcın olsun
fiyatı baya çokmuş bee
2000 ytl ilaç parasımı olurmuş, soyuyorlar anam bunlarda tüp bebek yaparken
kafam çok karışık

Sorma canim sorma..fiyatlar el yakiyor..hadi diyosun bebek icin bi sekilde iki yakani bir araya getirip bisiler yapiyosun..sonuc bide husran olunca herturlu yikiliyosun!

Hadi bekle birdahaki seferi..madden ve manen yani!

Napalim...istek cok buyuk olunca gozu gormuyor insanin hicbirseyi.Allah herturlu yardimcimiz olsun hepimizin.

Sen nerde yaptirmayi dusunuyosun? Acibadem baya pahali..daha uygun yerlerde var. Ben hijyenede cok onem veriyorum..o yuzden hastane cok onemli benim icin

Insallah canim insallah..emeklerimiz bosa cikmaz insallah birgun...aliriz herbirimiz bebislerimizi kucagimiza. Hayirlisi olsun bakalim Allah buyuktur!

son iliskiden 12 gun sonra kanda cıkıyor sıye bılıyorum canım ama sen daha ıı bılırsın umarım kıstten deıldır sımdı durumun ne

bilmiyorum ama anadolu yakası Erdem hastanesi 3,500 ytl ye yapıyor galiba
ilaç dahil yanlış değilsem
eşim para biriktirmeye başladı her ihtimale karşı
yaza doğru tüp bebeğe başvurabiliriz, hamile kalamazsam

Selam kızlar. Maalesef daha öncede dediğim gibi hamile değilim. 2 defa kan testi yaptırdım ve hala adet olmadım. Bu benim için o kadar şaşırtıcı ki.. 26 günde bir saat gibi olurdum. Bugün 36.gün herhalde saymaya korkuyorum artık. Adet olmayı hiç bu kadar isteyeceğimi düşünmemiştim. Bu ay yaptığım tek farklı şey incir kürünü uygulamak oldu. Sanırım yumurta oluşturdu fakat çatlamadı ve kiste dönüştü. Bu benim teorim tabi. Salı gününe doktordan randevu aldım. O zaman anlıcaz ne olduğunu. Benim size tavsiyem kızlar kisti olan varsa bu kürü doktoruna danışmadan kullanmasın. Ben başıma iş açtım valla. Muayeneden sonra size haber veririm kızlar. Bakalım dr.ne diyecek? Üff ağlamaktan canım çıktı.

selam kızlar nasılsınız yagmur bebek bence kürden birşey olmaz diye düşünüyorum souçta bitkisel haberini bekliyoruz hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…