İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

birtanem zaten ben de yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyordum galşiba ben uygulama hatası yaptım incir sonra gelmeliydi sanırım.bu arada sen doktoruna mı söyledin soğan kürü uygulayayım diye?söylediysen ne dedi?opt

yok canım dr a falan demedim zatenböyle şeylere pek inanmazlar bazı dr lar kendi kendime denedim ne olacak soğan zararı olmaz dedim ve bence ben kistlerimi döktüm nereden anladın diye sorarsan daha önceki tedavilerimde kist oluşmuştu v eo kistleri dökmek için doğum kontrol hapı verilmişti ve hepsinde de kistlerimi dökerken kahverengi akıntım olmuştu

kızlar şimdi beni okuyan varsa lütfen yardımcı olsun
bende incir kürü kullandım ayın 19 da hastalanmışdım normalde 7-8 gün sürerken 1 günde bitti hastalanmadan 1 hafta önce başlatan kasık ağrılar dahada şiddetli devam ediyor neden olabilir?

bi fıkrım yok ama msjına cvp vermk için yazıyorum canım doktorun varsa onunla görüş istersen.belkı duzene giriyordur yumurtalıkalrın yada en kolay bı test yap canım ustune görme olmuştur belkıde

canım 1 gün tek mi sürdü adetin?
şuan adet görmüyorsan ve birkaç bekle devam etmezsse adetin
bi test alıp yap derim
inşallah güzel haberlerle dönersin sayfamıza yerimseniben

Eslem cım senınde4 ocakmış gunun dier listeden baktımda :) benımde 3ocak bakalım inş ıkımzde yenı yıla bebişlerimizle gireriz

öteki listede yanlış hesaplamışım
doğru olan adet tarihim 3 ocak
senle aynı günüz :)
3 aydır adetlerimde şaşma olmadı baya düzene girdi
hayırlısıyla inşallah ikimizde hamile haberimizi veririz ocak ayında

1.gün az geldi 2. gün ise çok fazla geldi 2 gün sürdü ağrım çok fazla ilaç kullanmaya korkuyorum doğuda bir ilçede görev yapıyoruz merkeze ulaşım çok sıkıntılı kardan dolayı korkuyorum((

aabeyazmelek , canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almak nasip etsin.

amin canım sagolasın darısı sizlerin başına

sagol canım allahım sizlerede nasip edecek inşallah valla ben kürü 7 tane incir attık 8 dakika kaynatıp soguduktan sonra içtim 3 aydır kullanıyordum sanırım buayda bebşim geldi

evet canım incirden olabilir ben başladıgım ay 2 tane 2 aydada 3 tane yumurtam vardı

ama artık senın bebişin varrrrrrrrrrrrrrr :))):CüvCüv::hooray:a.s.a.s.

evet canım gelicek allahım nasip edrse

aabeyazmelek gülüm tebrik ediyorum burdanda seni
beklediğim gibi en kısa zamanda aldım güzel haberini
diğer arkadaşlarımdanda alıcam en kısa zamanda yerimseniben

evet arkadaşım içinemi dogdu ne benim ümidim yoktu ama allahım işşte ol demişti oldu

Inş canım senın nekadr oldu bekleyeli ilk bebgınmı olacak

ben evleneli 2,5 yıl oldu ilk 3 ay korunduk, sonrasıda 25 aydır istiyoruz, tahlil, filmler v.s hepsi yapıldı, yumurtlama takibi filan. herşey normal
yumurtlamada sorun yok, ancak gebelik oluşmuyor. Rabbimin takdirini bekliyoruz.
ya senin?

hadii yaa, evet haberlerden okudum acayip kar yağmış doğuda
bende elazığlıyım, annem bingöllü, yarım metre kar yağmış diyolar köylerde
sen her ihtimale karşı yinede ilaç içme bence
ayaklarını sıcak tut, sıcak şerbet yap iç, adet ağrısına iyi gelir.
inşallah gebelik vardır canım.

3 buçuk yıllık evliyiz.ilk yılkorunduk.korunmayı bıraktıktan 10ay sonra bi gebelıgım oldu.kalpatışları duyulmadı kurtaj oldum.2bucuk aylıktı.
kurtajdan sonra eşimde varıkosel oldugunu öğrendık ve eşim 1yılonce ameliyat oldu.yakşasık 20aydır da bekliyorum.ilk hamileğimden sonra.kurtajdn sonra yara oluşmuş ve yaklasık 1yıl ilişki sırasında kanama oluyordu.doktorlar yarayı farkedemediler.2ay boşu boşuna catlatma tedavısı gördum.
enson izmirde irenbe de dilek aslan yarayı dondurdu.eger eşimin sonuçları da guzel çıkarsa bı engel görunmuyor gebelık için.ama taktır ilahı rabbım bizm için hangi zamnı uygun göduyse ozamn gelecke meleğimiz biz buna inaıyoruz.buay olurmu bılmem ama umiidm hep var.nezamna bı hamiş haberi alsm rabbım sesımızı duyuyor ve sıranın bıze gelmesini bekliyor diyoruz

iyi akşamlar kızlar ve eslemcim..dün test yaptım negatif..adetim 3 gün gecikti..böyle beklemek istemiyorum yarın doktora gidiyorum..bu arada 15 aralıkta küre başlamıştım 21 aralıkta olmam gereken fakat bi türlü olamadığım adet tarihim..
doktora sorcam bu kür işini size de aktarırım..sevgiler..
hamile arkadaşlarımızı yürekten rtebrik ediyorum..darısı tüm isteyenlerin başınaşutarafagitti

sağlık olsun canım yaa
evet bencede bi doktora git bakalım ne dicek
sonuçları paylaş bizimle, bilgi olsun yerimseniben
yeni yılda hayırlısıyla hamile kalman dileklerimle a.s.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

13)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

not: ???? olan arkadaşlarım durumunuzu bildirin lütfen, unuttunuz bizi kızıyorum ama klava:

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## funda216544 ..................... 1 Ocak

## bumuyani .......................... 3 Ocak

## (( eslem )) ..........................3 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

günaydın kızlarrrrr...ben hatırlarsanız incir kürüne başladım demiştim. bugün adetimin 15.günü.
İbrahim Saraçoğlu yumurtanın çatlaması için incir kürünü yaparken havuç koyun demişti .bu şekilde yapan var mı???

İbrahim Saraçoğlu'nun sayfasında buldum: bu şekilde yapan var mı?

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

ewt ben 2 gündür havuçlu yapıyorum kürü.

Merhaba arkadaşlar.Yazılanları en başından tek tek okudum rabbim ümitlerinizi vede emeklerinizi boşa çıkarmaz inşaallah.Yalnız deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama saraçoğlunun sitesinde incir ve soğan kürünün aynı anda yapılmaması gerektiği yazıyor.Bu kürler her nekadar bitkisel olsada yanlış uygulandığı zaman sakıncalı olabiliyor.Ayrıca benim sizlere bir sorum var.Adetimin 13,günü yumurta sayımı yapılacak.Bu işlem ultrasonlamı yapılıyor?Nasıl olduğunu bileniniz varsa tecrübesini benimle paylaşabilirmi?Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…