- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
canım senin derdine derman soğan kürü olacak incir değil bitanemm bende de kist vardı ama küçük küçük zararsız demişti dr ben yine de soğan kürü uyguladıktan sonra başlayayım dedim geçen ay yaptım 15 gün ve inanırmısın söylenilenler gibi akıntım çoğalmadı ama adetin 11. 12. ve 13. günü kahverengi akıntım oldu ben galiba kistlerimi döktüm inşallah herkese faydalı olur bu kürler:))
kızlar şimdi beni okuyan varsa lütfen yardımcı olsun
bende incir kürü kullandım ayın 19 da hastalanmışdım normalde 7-8 gün sürerken 1 günde bitti hastalanmadan 1 hafta önce başlatan kasık ağrılar dahada şiddetli devam ediyor neden olabilir?
kızlar şimdi beni okuyan varsa lütfen yardımcı olsun
bende incir kürü kullandım ayın 19 da hastalanmışdım normalde 7-8 gün sürerken 1 günde bitti hastalanmadan 1 hafta önce başlatan kasık ağrılar dahada şiddetli devam ediyor neden olabilir?
aabeyazmelek , canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almak nasip etsin.
canım hamişsin işte ne güzel.çok sevindim allahım bizlere nasip et yarabbi.2. çizgiyi görebilecekmiyim ben acabamirmirmirmir. kızlar birde ben incir kürünü yanlış yapıyomuşum. yarım litre kaynayan suya 8-9 tane incir atıp 7-8 dk kaynatıp sonrada içine havuç doğranıyomuş 3 dk daha kaynatılıyomuş 20 dk dinlendirilip sabah ve öğle yemeklerinde 1 saat sonra içiliyomuş.ben böyle yapmadım yaaasenağlama
ya kızlar bu incir kürü polikistik over lilere uygun bişi değil mi yoksa.dün doktora gittim çok fazla yumurtam varmış.bukadar olmamalı diyor doktor.acaba incirden mi oldu ya.........gerçi 10 gün ancak uygulayabildim ama.bir de adetim gelmedi leke oldu geçti.doktor adet söktürücü verdi.
ama artık senın bebişin varrrrrrrrrrrrrrr :))):CüvCüv::hooray:a.s.a.s.
aabeyazmelek gülüm tebrik ediyorum burdanda seni
beklediğim gibi en kısa zamanda aldım güzel haberini
diğer arkadaşlarımdanda alıcam en kısa zamanda yerimseniben
Inş canım senın nekadr oldu bekleyeli ilk bebgınmı olacak
1.gün az geldi 2. gün ise çok fazla geldi 2 gün sürdü ağrım çok fazla ilaç kullanmaya korkuyorum doğuda bir ilçede görev yapıyoruz merkeze ulaşım çok sıkıntılı kardan dolayı korkuyorum((
zeze26 canım bazılarının gecikmeleri olmuş fakat bende olmadı
şimdi durumun nedir?, bizi bilgilendir durumundan olurmu canım?
özceliksena gülüm geç yumurtluyor olamazmısın? hala yumurtan varsa adet olamazssın zaten, yanlış bilmiyorsam
durumundan haberdar et beni yerimseniben
İbrahim Saraçoğlu'nun sayfasında buldum: bu şekilde yapan var mı?
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?