- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
ewt ben 2 gündür havuçlu yapıyorum kürü.
honey merhaba adetinin kaçıncı günü başladın incir kürüne ve havucu kaçıncı gün incirin içine koydun? hepimizin hakkında hayırlısı olsun......
mrb kızlar bugün dr gittim adetimin nie erken bittiğini saptayamadı dış gebelikten korkuyoduk çok şükür yok ben yarından itibaren (adetin 7. günü) incir kürü, soğan kürünü içemiyorum midem kalkıyo ama eşimede söyledim bol miktarda soğanı söğüş şeklinde, balla karıştırılmış çörekotunu kullancam bu arada gün saymıycam hiç yok 12. günü yok 14. gün belki stres azalır bu yöntemle birer gün ara vercem ,bol su içecem toksinleri atmak için, birde dengeli beslenmeye çalışcam bakalım ne olcak hihoyyyt inşallah hepimizin isimlerinin yanında :CüvCüv: görürüz
sağlık olsun canım yaa
evet bencede bi doktora git bakalım ne dicek
sonuçları paylaş bizimle, bilgi olsun yerimseniben
yeni yılda hayırlısıyla hamile kalman dileklerimle a.s.
merhaba canım,herkese hayırlı cumalar.ben incir kürü için geç kalmıştım adetin 9. gün yani bittikten sonra başladım.7 gün içtim sonra 3 gün havuçlu yaptım.bakalım ne olacak.havuç daha koysammı acaba diyorum.ben geç kaldım yani.akşam yapıyorum yatarkrn bir bardak içiyorum sabahta diğer bardağı aç karnına içiyorum ne yapıyım işe gidiyorum canım.tam tarife uyamıyorum.:1no2: kızlar bişi sorucam incir kürü için yılda 1 kez yapılmalı diyolar duyanınız varmı....
iyi geceler eslemcim dün doktora gittim..yanlış hatırlamıyorsam doktor fibrokistim olduğunu söyledi..39. günüm hala adet olmadım,çünkü yumurtaların hepsi aynı boyda ,birinin dominant çıkıp büyüyüp çatlaması gerekiyomuş ama ben de olmuyo..
kadınların 3 te 1 inde var dedi..bu bi sorun değil bi varyasyon dedi ya bilmiyorum..
benimle aynı durumda olan var mı aranızda? sanırım 2 ayda birf alan yumurtluyomuşum..yine duphaston verdikafamçokkarıştı..adetin ardından tekrar gitcem kontrole..kanka olduk doktorlarla:içelim:
ha bi de incir kürünü sordum çekinerek,olumlu karşıladı,bitkisel bi çözüm, zararı olmaz dedi tüm arkadaşlara duyurayım burdan
bir de havuç koymaktan bahsetmişsiniz ama ben saraçoğlunun sitesinde öyle bişeye rastlamadım..
selam kızlar bende saraçoğlunun sitesinden incir ve keçiboynuzu kürü tariflerini alınca havuç yazmıyordu
belki sonradan eklemiştir, denemekte fayda vardır
bu ay havuç koymadıysanız, bir sonraki ay koyarsınız yerimseniben
zeze26 güzelim doktorun duphaston verdiyse kullan, bende kullanmıştım
yumurtalıkları güzel büyütüyo, Rabbim takdir etmeyince olmadı gebelik
bende boşu boşuna kullanmıyayım dedim, sonuçta ilaç olmadanda yumurtluyorum, tahminimce
dua ediyoruz Rabbimize, bizlerede sağlıklı hayırlı melekler göndersin, şifa versin hastalıklarımıza
zeynomh hadi bakalım canım inşallah sende hamileler kervanına katılırsın da bize de umut ışığı olursun :Saruboceq::1hug:arkadaşlar aslında ben bu harika siteye üye olalı çok oldu. bu topiğide sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. her neyse çok uzattım ama ben de bebek sahibi olamayanlardanımtemmuzdan beri deniyoruz. doktor yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi ama ben buna rağmen incir kürünü denemek istedim. ve benim normalde reglim çok düzenli değildir ortalama 30-35 günde bir olurum yumurtlama zamanım belirsizdir, ağrıdan ve akıntıdan anlamaya çalışırım. ve ben incir kürünü 2 gün uyguladım ve 2. gün yumurtam çatladı. üstelik reglimin 10. günüydü. gerçekten çok etkili. test ettim, onayladım. ama ben 2. gün içine havuçta attım. bilgilerinize :)
arkadaşlar havuçla ilgili bölüm yok sitesinde ama bende başka bir yazısında okumuştum sonradan bi daha bulamadım ama... yumurtalıklarınız zaten iyi gelişiyosa bence sırf incir yapmayın içine havuçta ekleyin. çünkü incir yumurtalıkların gelişmesine, havuç ise çatlamasına yardımcı oluyo diye okumuştum.
meraba zeynomh sanırım adaşız:) ben 13 gündür havuçsuz içiyorum kuru incir suyunu..çok geç öğrendim bu havucu, senin okuduğun yerde ne zaman başlanması gerektiği yazıyo muydu?şimdi kalan günlerde havuçlu yapsam faydası olur mu ki acep?hatırlıyorsan ve paylaşırsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?