İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

evet..çevremdeki tüm yaşıtlarım hamile onlar adına çok seviniyorum..bense ağlıyorum gizli gizli..elimde değil..ama dualarım hepimiz için: isteyen bütün kullarınla birlikte bana da sağlıklı ; hayırlı evlatlar nasip eyle ya Rabbim!! hayırlıysa nasip eyle...
inşallah hamilelik belirtileridir zeynomh:lepi:

son 6gun arkadaşlr dualarınzı esırgemeyın.inş 3bucuk yıllık ozlemıız buay bıter

merhaba kızlar..ben sızlere bırsey sorcaktım..asılama ıcın ıgneye baslamıstımm...
ancak ıncır kurunu duymustum ama ılaclarla ters etkı olur dıye yapmadım...fakat evde ıncır oldugu ıcın
ben farkında olmadan gırdım cıktım ıncır yedım.
suan 7 yumos var ve asılama ıptal olacak buyuk bır ıhtımal..sızce ıncırın etkısı olmusmudur..
dr sasırdı cunku bu 4.asılamam hıc bu kadr yumos olusmamıtı...genelde 2 olurda.şimdı 7 tane
sızce bunun sebebı ıncırmıdır???

canııııııııııımmmm...eveeeeeeeeeeeeeet.incir tabi bende de aynısı oldu çok fazla yumurta olmuştu doktor bukadar olaması gerekiyor dedi....bu arada sen ne gezyon bakim burda çabuk bizim topike gel orada aranıyorsunklava:

bir de ben polikistik over liyim sizce bunu kullanmamalı mıyım.zaten çok sayıda kalitesiz yumurtam oluyor

tesk ederım canım.bende oyle dusunuyorumm..sadece yedım..cokacimcoook
bırde kurunu yapsam nolurdum acep...
cok tehlıkelı suanda okadr folıkulun olusması...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yawww kızlar bu doktorlara da ne yapsak yaranamıyoruz yumurta az olur tedaviyi iptal ederler çok olur ederler bunun sayısını söyleselerde ona göre yumurtlasakkaydirigubbakcemile3

doktoruna sorsaydın ya canım etkısı olmuşmuudr dıye?nıye ıptal edıyorlarkı 2sıne 3 une koyamıyolarmı spermı gercı aşıalamda tam nasıloluyor bılmıyorumda.ee e napcaksınz sımdı kendı halıne mı bırakcaksınz bellımı olur inşkendılıgındne gelır bebışin

arkadaşlr eşleriniz keci boynzunu ihmla etmesinler sakın eşime buay keçi boynuzunu düzenli yaptım içti oda.bıde trental ve evıcap içti. Artık hangısının faydası oldu bilemiyorum ama bız keci boynuzna buluyroz şifayı 5milyon artma var sperm sayısında çoksukur artık eşimdne yanada bi sorun kalmadı.ve onumuz dah acık artık rabbım bizle birlikte steyen herkese acil şifalar nasipetsın en yakın zamnda bbek nasipetsin aminn

bumuyani senin için çok sevindim. ben incirden vazgeçtim pko var onun için önce soğan kürü kullancam şu küçük kistlerden inş kurtulurum ondan sonra incir kürü kullanırım bugün soğan küründe 3. günüm

günde kactane incir yiyecem birde ben almanyada oldugum icin birda keci boynuzu yok pekmezi var onu versem esime olurmu

günde kactane incir yiyecem birde ben almanyada oldugum icin birda keci boynuzu yok pekmezi var onu versem esime olurmu

meraba tali_tan ,ibrahim saraçoğlu nun sitesinde incir ve keçi boynuzunun yenmesindn ziyade suyunun içilmesi tavsiye ediliyor..tarifi tekrar verelim:
2,5 bardak kaynamış suya 15-16 tane sapları kesilmiş kuru incir at 20 dk.kaynat dinlendir,sabah-akşam aç karna iç..21 gün sonra 1 hafta ara ver..bu aradan sonra yine 21 gün uygula.bitir.
eşin için:
2,5 bardak kaynamış suya 6-7 keçiboynuzunu kırıp at.3-4 dk kaynat.dinlendir.1 hafta boyunca sabah-akşam aç karnına eşine içir.1 hafta sonra sadece akşam yatmadan önce içireceksin.bu kürü 3 ay uygulaman gerekiyor..

pekmez yapılırken çeşitli işlemlerden geçtiğinden beklenen etkiyi vermiyormuş..eşim içerken zorlanıyo ama hatrım için katlanıyo..kuru incir suyu daha tatlı bu yüzden içimi daha kolay..
afiyet olsun,yarasın:)

keçi boynuzunu netten sipariş verebilirsiniz..ya da türkiye de varsa tanıdıklardan rica edebilirsiniz..umarım yardımcı olabilmişimdir..

slm kızlar hamile haberi yokmu ya?Ben hala regl olmadım inşallah bu yılın ilk hamile haberini ben veririm size .Listeden kimsenin sesi çıkmıyo ya umutlarımızı yitirmeyelim lütfen.Allah hepimiz için en hayırlı zamanı bilendir sabırla beklemek lazım.İnşallah hepimiz bir gün evlat sahibi olacağız.:ecrin_bebek:Arada yazın ya huklava:

yeni tarıhım 3şubat arkadaşlr perş gunude rahım fılmı cekılcek dualrınızı beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…