arkadaşlar bu arada ayın 30 unda regl olmam lazım tabi bunu reglim düzenli olduğundan değil sadece regl, yumurtlama zamanından 14 gün sonra olduğu için biliyorum. her neyse yaklaşık bir haftadır ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyo. hatta bugün iki kere üst üste hafif regl ağrısı bile yaşadım. ama benim hiç günler öncesinden böyle ağrılarım olmaz ki... ümitlenmek de istemiyorum, kimseye bişeyde söyleyemiyorum. dalga geçicekler diye. her ay kendimi hamile sanıp ona göre davranıyorum herkese söylüyodum ama bu ay konuşmamaya karar verdimnolur dua edin bana. etrafımdaki herkes ya hamile ya yeni doğum yaptı (
Allah inş sağlıklı bebiş verir inş adet olmadım hamileyim dersin.
bence olabilir incir çok yediysen etki etmiştir
canııııııııııımmmm...eveeeeeeeeeeeeeet.incir tabi bende de aynısı oldu çok fazla yumurta olmuştu doktor bukadar olaması gerekiyor dedi....bu arada sen ne gezyon bakim burda çabuk bizim topike gel orada aranıyorsunmerhaba kızlar..ben sızlere bırsey sorcaktım..asılama ıcın ıgneye baslamıstımm...
ancak ıncır kurunu duymustum ama ılaclarla ters etkı olur dıye yapmadım...fakat evde ıncır oldugu ıcın
ben farkında olmadan gırdım cıktım ıncır yedım.
suan 7 yumos var ve asılama ıptal olacak buyuk bır ıhtımal..sızce ıncırın etkısı olmusmudur..
dr sasırdı cunku bu 4.asılamam hıc bu kadr yumos olusmamıtı...genelde 2 olurda.şimdı 7 tane
sızce bunun sebebı ıncırmıdır???
yawww kızlar bu doktorlara da ne yapsak yaranamıyoruz yumurta az olur tedaviyi iptal ederler çok olur ederler bunun sayısını söyleselerde ona göre yumurtlasakkaydirigubbakcemile3tesk ederım canım.bende oyle dusunuyorumm..sadece yedım..cokacimcoook
bırde kurunu yapsam nolurdum acep...
cok tehlıkelı suanda okadr folıkulun olusması...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba kızlar..ben sızlere bırsey sorcaktım..asılama ıcın ıgneye baslamıstımm...
ancak ıncır kurunu duymustum ama ılaclarla ters etkı olur dıye yapmadım...fakat evde ıncır oldugu ıcın
ben farkında olmadan gırdım cıktım ıncır yedım.
suan 7 yumos var ve asılama ıptal olacak buyuk bır ıhtımal..sızce ıncırın etkısı olmusmudur..
dr sasırdı cunku bu 4.asılamam hıc bu kadr yumos olusmamıtı...genelde 2 olurda.şimdı 7 tane
sızce bunun sebebı ıncırmıdır???
günde kactane incir yiyecem birde ben almanyada oldugum icin birda keci boynuzu yok pekmezi var onu versem esime olurmu
bende almanyada kaliyorum biz keciboynuzunu türk marketlere söyledik onlar halden getitdiriyorlar sizde öyle bir deneyin bencegünde kactane incir yiyecem birde ben almanyada oldugum icin birda keci boynuzu yok pekmezi var onu versem esime olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?