İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ
İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım
3) nisafidan
4) Filo
5) ece22
6) aabeyazmelek
7) Umutlu99
8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim
3) 20 Eylül (keçiboynuzu kürü)
4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)
6) 6 Ekim
7) 9 Ekim
8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım
3) 26 ekim
4) ?
5) 21-22 Ekim
6) 24 Ekim
7) 26 Ekim
8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.
Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için
8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
not: nina55 canım ne zaman küre başladığını ve adet tarihin hangi gün bildir senide listeye alalım yerimseniben
hoşgeldin bu arada a.s.
valla niyeti fena bozdum kendime sumak soğan ayrıca incir ve pree seed spermi besliyormuş kullananlar var kuruluk problemi de yaşıyorum eşime de keçiboynuzu deneyeceğim var ya bunalıma girmezsem iyidir derdimi bir siz anlarsınız arkadaşlarım o kadar rahat hamile kalıyorlar ki gıpta ediyorum valla
arklar yaa benide ekleyin listeye eşimle birlikte 17 ekimde başladık incir ve keçiboynuzu kürüne adet tarihimde 17 kasım (olmaz inş.)bide yarın rahim filmi çektirecem bu ay olacak inş.öle ümit ediyorum hayırlısıyla sonuçlar ii çıkarsa tabi allahın izniyle sizlerinkide inş.
Kızlar günaydına.s.
Bende incir kürüne başlamak istiyorum. Adet olduğunuzdamı bu küre başlıyorsunuz yoksa herhangi bir zamanda mı:uhm:
Bi kaç güne kadar adet olmayı bekliyorum 3. aşılamayı denicez, bu esnada incir kürüne başlamamın bi sakıncası varmıdır, bilginiz var mı:uhm:
Şimdiden teşekkür ederim, sevgilerimle:1hug:a.s.
bende 9 ekimde adet oldum adetliykene maydonoz suyu içtim buharına oturdum. incir kürü olarak deilde sadece kuru incir yiyorum sabhalrı 2-3 tane eşimede 1 hafta keçiboynuzu suyu içirdim balın içine fındık fıstık ceviz katıp yedirdim. buay ilk defa yaptık bunları .. beklenen adet tarihim 6kasım rabbim hayırlısını versin. buay pek ümidiim yok çok fena yanmam var iltihap yani bidakiadette doktora gidicem iltihap olunca spermler ölüyomuş. öbür aya eşim yok zaten 1 ay görevde. o gelsin incir kürüne keçiboynuzuna devam edicez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?