nisafidan
Filo
ece22
sevcangoksel
YAĞMURCN
rodal
kızlar nerelerdesiniz? adet günleriniz geçti
durumunuz nedir merak ediyoruz? kürün ne gibi etkileri oldu bizleri haberdar edin lüften
temennimiz güzel haberlerle sayfamıza dönmeniz a.s.
arkadaşlar benim günüm geçmişti az önce test yaptım 2.çizgi açık çıktı galiba ben HAMİLEYİİİİM.
canım ben listeden silindimmi:uhm:
benim adetimin 4.günü bugün ...daha öncede bahsettiğim gibi bu ay adetim tam zamanında oldu ama kanama her zamanki gibi değildi:sm_confused:sıvı kan şeklindeydi tıpkı deri kesilirde kan akar ya işte o sıvılıkta idi acaba normal olanı bu mu yoksa incir küründenmi kaynaklandı bilmiyorum benneyaptımki
arkadaşlar benim günüm geçmişti az önce test yaptım 2.çizgi açık çıktı galiba ben HAMİLEYİİİİM.
slm kızlar nasılsınızz
valla keçiboynuzu kürü iyi geliyoo ben canlı örnekk
eşimin sperm sayısı azdı ve 1,5 yıl bebeğimiz olmadı fakak ben 3 ay düzenli olarak sabah akşam aç karnına ilk önce kürü içirirdim sonra bide keçiboynuz pekmezi 1 kaşık verirdim bunlar tam3 ay düzenli olarak kullandık ve şimdi 2 aylık bebeğim var allah şükürr.. darısı tüm isteyenlere.
ha bu arada kavun çilek ve domates te spermlere iyi geliyoo bunlarıda yedirirdim ben kocişime
:)
"6-7 tane kuru inciri ortalarından keserek yarım litre suda7-8 dakika kaynatın.Kaynatıp beklettiğini bu suyu yarısını kahvaltıdan 1 saat sonra için diğer yarısını ise öğlen yemeğinden 1saat sonra için ;21 gün buyunca her gün tekrarlayın". diyordu. Bende denedim ve bugün hamile olduğumu öğrendim.
yaa bugün ne mübarek gün iki hamiş haberi aldık İNŞALLAH DEVAMI GELİR EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:
canım seni tebrik ediyorum Flapy Allah tamamına erdirsin İnşallaha.s.
kaç yıllık evlisin bitanem sorun neydi biraz kendinden bahsedermisin:1hug:
ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum vardı. Ama 2 yıldır uğraşmamıza rağmen olmuyordu. Allah'ı ma şükürler olsun ki bugün hamile olduğumu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?