İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. 8 senelik evliyim. 3 aşılama ve 1 tüp bebek ama sonuç hüsran oldu.

şu keçiboynuzu ve incir kürünü kullanmak istiyorum. bugün öğlen adet oldum acaba küre yarın başlasam olurmu ?

aramıza hoşgeldin ilkim Allah yardımcın olsun 8 sene dile kolay. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir kucağına inş. incir kürüne başlayabilirsin bildiğim kadarı ile bende adetimin 4.günü başladım yarın bitiyo inş canım. keçi boynuzu kürünü eşin uygulayacak canım hadi bakalım sabır dua inş

slm.bende bugün başlıyacam bakalım incir kürüne.adet dönemine göre ayarlamaya gerek yok değilmi?İnciri pek sevmem ama zaten yemeyede gerek yok anladığım kadarıyla.Umarım işe yarar.bazen kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:

bende 10 yıllık evliyim 8 aşılama 5 tüp yaptırdım sonuç yok...eşimde sayı ve harekette sorun var ...yaklaşık bir aydır eşime keçiboynuzu uyguluyoruz ben de bitki çayları içiyorum hayıt tohumu gibi inşallah faydası olur

Allah yardımcın olsun canım.Rabbim gönlüne göre verir inş seninde bizimde. ilkim özel olmazsa sizin sorun ne?

bizimkine sebebi belli olmayan kısırlık dediler. ama spermlerdede biraz düşüklük var. aman nasıl sebepse bi türlü çözülemiyor. valla bakıyorum millete takır takır hamile kalıyorlar. normalde %25 şans varmış ya o 25 lik bizi hep es geçiyor. bıktım zaten artık ya hoş bunlar artık son denemlerim olucak galiba dr gitmektende bıktım.

bende ikinci kez incir kürüne başladım ama malesef kızlarsenağlama bu son denememdii zaten kestim bugün artık birşey kullanmıycam:1no2: ..bu ay hasta oldummu listeden ismim silinsiin(çok üzgünüm:çok üzgünüüüm ve artık çok sıkıldııım bu işten ..:a015:

az önce senin açtığın forumu okuyordum. sizde ne sorunu var. eşin sperm tahlili vermişmiydi. n kadarlık evlisin ne kadardır bebek istiyorsun. çok soru sordum

allah yardımcınız olsun canım...yıpranmamak elde değil...

canım ya okadar ümitsiz olma ne olur bak daha adet bile olmamışsın...inşallah hamişsindir ve bu mutlu haberi verirsin bize...

canımmm benimm pes etmek yok yılmak yokkk eminim en doğru zamanda rabbim meleklerimizi kucağımıza verecektir.. :teselli: lütfenn sen değilmiydin bizelere sürekli destek olan teselli veren şimdi ne öyle kendini bırakmışsın.. bak hepimiz aynı durumdayız hepimiz bişeylerin umudu beklentisi içindeyiz. :Saruboceq:inşallah rabbim en kısa zamanda melekleimizi kucağımıza verir.:ecrin_bebek:. canımm arkadaşım sana böyle karamsarlıklar yakışmıyoo..klava:

aramıza hoşgeldin canım.. inşallah incir kürü ve keçiboynuzu kürü derdinize derman olur..

kızlar hepinize hayırlı sabahlar. arnavutgüzeli,ilkim iyimisiniz canlarım. çok karamsar gördüm sizi.yapmayın böyle. inanın şu ana kadar bebek sahibi olamadıysanız mutlaka vardır bunda bir hayır. ümidinizi kırmayın ne olur. önemlisi olan hayırlısı neyse onun olmasıdır.öyle değilmi kızlar, esraaaa haklıyım dime onaylasana benüyerimseniben

günaydın güzel dilekleriniz için saolun ama artık gerçekten hiç ama hiç ümidim yok. siz bana yada bizim gibilere bakıpta içiniz kararmasın neler yaşadığımızı bizim gibiler çok iyi bilir. aranızda bu kadar uzun süre çocuk sahibi olamayıp bu yöntemleri deney.pte hamile kalan varmı biliyormusunuz.

sanada hayırlı sabahlar canım benim... haklısın hemde yerrrddeeennn göğeee kadar haklısın canım.. bence boşuna üzülüyorlar yarın birgün bebişleri olsun bak ben ozaman arnavurgüzeli ve ilkimle görüşürüm.. klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…