günaydın güzel dilekleriniz için saolun ama artık gerçekten hiç ama hiç ümidim yok. siz bana yada bizim gibilere bakıpta içiniz kararmasın neler yaşadığımızı bizim gibiler çok iyi bilir. aranızda bu kadar uzun süre çocuk sahibi olamayıp bu yöntemleri deney.pte hamile kalan varmı biliyormusunuz.
canım deryam yaa ne güzel konuşmuş maşallah a.s.
papatya29, nilen ve yasemin sizde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
ya nereye gidiyosunuz bi bakıyom herkes kaybolmuş ortadan.genelde ben yalnız kalıyom kk da kızlar yaklava:
kızlaar selaaam AĞIZINIZDAN BAL DAMLIYO canımsınıııız özür dileriiim sizi üzdüyseeem ama napiim:sm_confused: çok sıkıldıım artııık onu yap bunu yap sonuç hüsraan..evet biliyorum haksızlık yapıyorum ama geçen canıma tak dedi artık garibim eşim habire para döküyo bana, son ümidim incirdi herhafta 50 adet alıyodum ama eşime mahçup kalıyodum..sıkıldım rabbim nezaman vericekse veriri artıııık kendimi oyalamak eşimi ümitlendirmek istemiyoruuum..Lastsibel,esramm82,buseciik,deryaaydın sağoluun iyiki varsınııız.:1hug:.siz bana bakmayıın bazen bunalım takılıyoruuum-tatlicadiarzu-..BAKIN BİŞEY ANLATICAM SİZEEE BİLİYOMUSUNUZ ANTALYAYA YAKIN BİR YER VARMIIŞ ORDA KOCAMAN DELİK BİR TAŞ VARMIŞ İÇİNDEN GEÇTİNMİİ HAMİLE KALIYOMUŞSUUN,BENDE KARAR VERDİM O DELİKTEN GEÇİCEEEMkaydirigubbakcemile2..AAAA NE BU YAA VALLA SON ÇARE HACI HOCA İŞLERR KALDI:bbo:...amaa yok kızlaar şaka bi yana daa gerçekten dün karar verdim kafama takmıycaam umrumda değil artııkhihoyyyt ..gezicem kocişimle bol bol..altımda motor var bi oraya bi buraya gidiyoruum..hem seneye taşınma ihtimali vaar dublexee allah nasib ederseee,daha oranın dekoruyla uğraşmam lazıııım o yüzdeen birazdaa bebişim beni beklesiin gelmesiin..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM İYİKİ VARSINIIZkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk HA BU ARA bana diğer sayfada sorulmuştu!!2 buçuk yıllık evliyim..ne bende bir sorun var nede eşimde ,eşimin sperm sayısı 85miliyon,benim tüplerim açık rahmim temiz..ama aşırı derecede bende stres vardı kafama takıyoDUUUUUM YANİ zamanı gelmemiş )
sağool canım beniiim ..evet bendee herşeyi boş verdim artııık herşeyi oluruna bıraktıım allah bana ve hepinizee SÜPRİİİİİİİİZ YAPSIIIN..çok şükkür hiç sorunum:Saruboceq: yok ,sorunum olmamasına rağmen takıyodum asıl nedeen diyoduuum..ama ben biliyorum allahım önce işlerimi yoluna kouyucak ondan sonraaa..RABBİM SİZİDE SEVİNDİRSİİN EN KISA ZAMANDAA TEK DİLEĞİM OOO BUSECİİİK..:1hug:a.s.
CANIM YA O DELİK ANTALYADA NERDEYMİŞ :bbo: BENDE ANTALYADAYIM AMA DUYMAMIŞTIM HİÇ CADIARZU
İNANMIYORUUM SANAAAkaydirigubbakcemile3deryaaydın ben öylesine yazmıştııım kıyamaaam sanaaa..ama asıl yeri SERİĞİN BİR KÖYÜDEYMİŞ burma hancı köyü mezarlık varmış içindeymiş CANIIM.(bak aradım sordum senin için).kız biryerlerde buluşsak gitsekmi hıı ne dersiiin yerimseniben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?