İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kızlar günaydın. arnavutgüzeli ve ilkim bu kadar kendinizi üzmeyin. biliyorum bizlere söylemesi çok kolay. buseninde dediği gibi vardır bi zmanı. biz ne kadar kendimizi hırpalasakta vakti gelmediyse yapacak bişey yok. ben daha bir yıldır istiyorum .ama çevremde yıllardır arayıpta ummadıkları anda bebişlerinin geldiğini biliorum. çalıştığım yerde bi abla var. 6-7 yıl olmamış. tüp bebek denemişler. tutmamış. eşininde sperm sayısı 3 milyondu. artık herşeyi oluruna bıraktıkları anda . bi öğreniyorki hamiş. hemide ikiz bebişlere. yüce rabbim çok büyük kızlar. ona sığınıp ondan hayırlısını dilemeliyiz. o herşeyin vaktini zamanını bilir . ve bizlerde inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız. en önemlisi moral. moralinizi yüksek tutun

bizi hayatta tutan yaşatan ümitlerimizdir canım arkadaşım.. bak bizde sizin gibiyiz bizde çok istiyoruz ama olmuyo rabbim böyle istiyor demekki herşeyde bir hayır vardır. inanki en hayırlı zamanda bir bakacaksınki hamilesin..:CüvCüv: inan bu kk da öyle şeyler okudumki hiç umut olmayan anlarda yıllar sonra bi bakmışlarki hamileler hemde hiç umut olmayan anda..:1shok: varya bir topikte okudum kadının eşinin sperm sayısı 2 ve kadın hamile kalmış düşünebiliyormusun.. demekki rabbim ol diyince oluyo.. hadi buda sana hediyem olsun a.s.a.s.a.s.

Herkese günaydın.Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz
Arnavutgüzelim neoldu sana ya sen böle karamsar olamazsın.Ben bütün gücümü senden alıyorum(senağlama yapma böle lütfen.Sen pozitif , neşeli herzaman umut dolu birisin.Seni inan çok iyi anlıyorum ama beklemekten başka bi çare yok bizim bebişler biraz tembel gelmek bilmiyolar ne yapalım,bizede sabırla ümitle beklemek düşüyor.

kızlaar selaaam AĞIZINIZDAN BAL DAMLIYO canımsınıııız özür dileriiim sizi üzdüyseeem ama napiim:sm_confused: çok sıkıldıım artııık onu yap bunu yap sonuç hüsraan..evet biliyorum haksızlık yapıyorum ama geçen canıma tak dedi artık garibim eşim habire para döküyo bana, son ümidim incirdi herhafta 50 adet alıyodum ama eşime mahçup kalıyodum..sıkıldım rabbim nezaman vericekse veriri artıııık kendimi oyalamak eşimi ümitlendirmek istemiyoruuum..Lastsibel,esramm82,buseciik,deryaaydın sağoluun iyiki varsınııız.:1hug:.siz bana bakmayıın bazen bunalım takılıyoruuum-tatlicadiarzu-..BAKIN BİŞEY ANLATICAM SİZEEE BİLİYOMUSUNUZ ANTALYAYA YAKIN BİR YER VARMIIŞ ORDA KOCAMAN DELİK BİR TAŞ VARMIŞ İÇİNDEN GEÇTİNMİİ HAMİLE KALIYOMUŞSUUN,BENDE KARAR VERDİM O DELİKTEN GEÇİCEEEMkaydirigubbakcemile2..AAAA NE BU YAA VALLA SON ÇARE HACI HOCA İŞLERR KALDI:bbo:...amaa yok kızlaar şaka bi yana daa gerçekten dün karar verdim kafama takmıycaam umrumda değil artııkhihoyyyt ..gezicem kocişimle bol bol..altımda motor var bi oraya bi buraya gidiyoruum..hem seneye taşınma ihtimali vaar dublexee allah nasib ederseee,daha oranın dekoruyla uğraşmam lazıııım o yüzdeen birazdaa bebişim beni beklesiin gelmesiin..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM İYİKİ VARSINIIZkaydirigubbakcemile5:enbuyukkkHA BU ARA bana diğer sayfada sorulmuştu!!2 buçuk yıllık evliyim..ne bende bir sorun var nede eşimde ,eşimin sperm sayısı 85miliyon,benim tüplerim açık rahmim temiz..ama aşırı derecede bende stres vardı kafama takıyoDUUUUUM YANİ zamanı gelmemiş )

sevindim canım kendini toparlamana. ayrıca bir sorununuz yokmuş ne güzel bak. üzülmek yerine şükret ve sabret bence. çünkü çok şükürki bir probleminiz yok. ve ben inanıyorumki stres yapmassan Allah'ın izni ile en yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın inş. :1rolleyes:

sağool canım beniiim ..evet bendee herşeyi boş verdim artııık herşeyi oluruna bıraktıım allah bana ve hepinizee SÜPRİİİİİİİİZ YAPSIIIN..çok şükkür hiç sorunum:Saruboceq: yok ,sorunum olmamasına rağmen takıyodum asıl nedeen diyoduuum..ama ben biliyorum allahım önce işlerimi yoluna kouyucak ondan sonraaa..RABBİM SİZİDE SEVİNDİRSİİN EN KISA ZAMANDAA TEK DİLEĞİM OOO BUSECİİİK..:1hug:a.s.

aminnnn canımmm.cümlemizi sevindirir inşalahh

CANIM YA O DELİK ANTALYADA NERDEYMİŞ :bbo: BENDE ANTALYADAYIM AMA DUYMAMIŞTIM HİÇ CADIARZU

İNANMIYORUUM SANAAAkaydirigubbakcemile3deryaaydın ben öylesine yazmıştııım kıyamaaam sanaaa..ama asıl yeri SERİĞİN BİR KÖYÜDEYMİŞ burma hancı köyü mezarlık varmış içindeymiş CANIIM.(bak aradım sordum senin için).kız biryerlerde buluşsak gitsekmi hıı ne dersiiin yerimseniben..

ya ne bilim canım merak ettim sen öle yazınca duymamıştım daha önce. gidelim valla.. gitmiş gezmiş oluruz saol canımbenim sorduğun için. :1hug:

nedemeek kader arkadaşım beniiim.nereye isterseen herzamaan varııım..yeterkii he deee..ok bebişlerimiz için herşey değeeer sağlıcaklaa kaaal ..ricaa ederiiiim

kaydirigubbakcemile3ohooo senin haberin yokmuu??biz delikli taşın içinden kaydirigubbakcemile2geçiceeez sendee geeel..bi o kaldı denemediğiiim-tatlicadiarzu-..valla antalyanın nimetlerinden yararlanmamız lazıım kızlaar kaydirigubbakcemile5

arnavut güzelim delikli taşdan mı hamile kalcaz yani:))))))))))))))kaydirigubbakcemile3
valla ben kocamı aldatamam:):)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…