kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde yumurtlama için 15-16 inciri kaynatın diyo... sizler 7-8 taneden mi yapıyorsunuz ve böyle faydasını gördünüzmü?
bende başlamayı düşünüyorum...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Allahım hem benim hemde arkadaşlarımın yüzünü güldürsenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Allahım hem benim hemde arkadaşlarımın yüzünü güldürsenağlamasenağlama
günaydın kısslar bende dün başladım küre 15 inciri 2,5 bardak kaynamış suda 20 dk kaynatıp içtim,,,
o zaman bizde kalkıp dua edelim birbirimize hatta kuranda okuruz. ne dersiniz kızlar perşembe geceleri varmısınız
günaydın herkese bende sabah başladım incir kürüne bakalım. çok tatlı bu ya valla zar zor içtim. 1 dikişte yoksa mümkün değildi. umarım işe yarar.
arnavut güzelim delikli taşdan mı hamile kalcaz yani:))))))))))))))kaydirigubbakcemile3
valla ben kocamı aldatamam:):)kaydirigubbakcemile3
nerdesin meleğim. seninle uyuyor, seninle kalkıyorum.gözümü çevirdiğim her yerde sen varsın. seninle tanışmadan seni seviyor özlüyorum.önüme çıkan her çocuğun gülüşünde saklısın sanki, rüyalarım da "az kaldı geliyorum" diyorsun ama uyandığımda yoksun. ve rüyalarımda sana sarılarak gideriyorum özlemini. özlemsin, hasretsin yüreğimde, gelde ıslansın kirpiklerim sevinç göz yaşlarımla. gelde dünyanın en güzel sözcükleriyle seveyim, bağrıma basayım seni meleğim. biliyorum bu benim ve benim gibi meleklerin özlemini çeken arkadaşlarımın imtihanı ve ben inanıyorum ki Rabbim şu an yollamıyorsa seni bu dünyaya bir bildiği vardır. boynumu eğiyorum Allah ne derse o olur ve ümitle ellerimi yeniden açıyorum yeniden diliyorum dileniyorum seni Rabbimden. kucağım açık, gözlerim yollarda seni heyecanla bekliyorum meleğim...gel artık sıkılmadınmı düşlerimin konuğu olmaktan, gelde hayatımın en güzel parçası ol. hazırım uykusuz gecelere, hazırım yanıbaşında oturup saatlerce sıcak gülüşünü seyretmeye. her sabah seninle açıyorum gözlerimi, yokluğun bile içimi ısıtıyor.gördüğüm her anneye "şükredin ne olur çok şükredin evladınız olduğu için" demek istiyorum haykırarak. anlarlarmı beni meleğim, onlar ne kadar meleksiz kaldı ki? ellerim havada gözlerim yolda seni bekliyorum hayırlısıyla meleğim. sen beklenenimsin, Allah'ım en kısa zamanda bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlısı ile nasip eder inş meleklerimizi.
kuzum beniiim vallaa şimdi oturdum dedim belki yeni hamişler vardır ..tamdaa takmazken kafamaa bi baktım sana koptum zateen..kurban olduğum rabbim bizim üzülmemizi istemez heleki ondan evlat dileniyosak..hem bak bu perşembe yani yarın akşam abdestlerimizi alalım geç saate oturalım iki rekat namaz kılalım sonra yasin okuyalım dua edeliiim..rabim herşeyin harılsını versin bizee..nolur ader arkadaşlarım beniim çok ısrar etmeyin allah hayırsız sağlıksız evlat veriri busefer bizi sınamak için..o yüzden bekleyelim allah herşeyin iyisin bilendiiir..
:1hug: :ecrin_bebek: o küçük sıpam bi gelsin zaten poposunu mosmor yapıcam beni bekletmek neymiş görceek ooooo:ecrin_bebek:
lastsibeliiim çok fenasıın aaaa kaydirigubbakcemile3..valla bişey diyimmii biz hamile kalamayızda taşa nolurr ona garanti verememmm..taş ortadan çatlar beni görüncee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?