ya kızlar ben geçen ay incir kürü yaptım kendime eşimede 3 hafta keçiboynuzu son bi haftasındada hem havuç suyu hem keçiboynuzu yaptık, ilk testte sprm sayısı 14 milyondu bu hafta sonu testte 7 milyon çıktı şok olduk, hareket sayımız %29 dan %43 e yükselmiş toplam 1 saat ve 2 saat hareketlilik %30 lardan %70 lere yükselmiş inanamadık keçiboynuzu hareketlilikte inanılmaz işe yaramış ama sayımız çok düşmüş acaba hem havuç hem keçiboynuzu kullandık ondanmıdır nedir ters reaksiyon olduşimdi sadece keçiboynuzu kullanacağız, aslında havuçmu yararlı keçiboynuzumu tam çözemedim?? bileniniz varmı?
selam arkadaşımm.anlattığın kadarıyla hep düzenli adetler yaşamışsın ,ayrıca son adetlerinde düzensiz olduysa bu demmekki rahim kendini gebeliğe hazırlarmış belkide dediğin gibi BU AY HAMİŞSİNDİİİİİR ..CANIM TESTYAP DİYCEM AMA BAZEN OKUYORUM TESTLERE GÜVENMEYİN DİYOLAR BAZILARI İSE ADET OLMADAN BİLE TEST YAPIP SONUCUNU ALIYOLAR..İSTERSEN Bİ TESTALIP YAP AMA NEGATİF ÇIKSA BİLE ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA YİNEDE SEN..İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİİİİR..:teselli:
cnmyorumun için teşekkür ederim.sabah gittim eczanede test aldım ama tek çizgi çıktı analayamadım eczacıda dedi sabah ilk idrar die fark etmez ben 2 ci idrarımla denemiş oldum farketmez dedgi için bilmiyom valla tek çizgi ama halan bşiy yok bakalım cnm hayırlısı inşallah yanıltıyodur çokta umutlanıp hüsrana ugrmak istemiyom hakkımızda hayırlısı yarına kdr olmassamhastnede işim var kan thlili isteyecem seni haberdar ederim cnm hoşçakal şimdilik öğtümkaydirigubbakcemile5
cnmyorumun için teşekkür ederim.sabah gittim eczanede test aldım ama tek çizgi çıktı analayamadım eczacıda dedi sabah ilk idrar die fark etmez ben 2 ci idrarımla denemiş oldum farketmez dedgi için bilmiyom valla tek çizgi ama halan bşiy yok bakalım cnm hayırlısı inşallah yanıltıyodur çokta umutlanıp hüsrana ugrmak istemiyom hakkımızda hayırlısı yarına kdr olmassamhastnede işim var kan thlili isteyecem seni haberdar ederim cnm hoşçakal şimdilik öğtümkaydirigubbakcemile5
KIZLAR MERHABA, BUGUN TEST YAPTIM VE HAMILEYIM !!! :CüvCüv:
2 AY ONCE (ocak ayinin basinda ) BEN INCIR + sogan + bitki cayi ve bitki oturma banyosu yaptim :) ESIM ISE 2 AY BOYUNCA KECIBOYNUZU ICMISTI
ilk ay olmadi ama ikincisinde oldu allahima cok sukur dualarimiz kabul ettiii. Ilk ay ben birsuru sey ictim incirin yaninda. Ama 2ci adetimden sonra hicbir bitkisel sey denemedim sadece doktorumun verdigi haplari ictim ve bu konuyu fazla dusunmedim. merak edenler icin paylasmak istedim
Dua edin ins bebisimiz bize tutunsun onceki bebisim dusmustu de......
2 AY ONCE (ocak ayinin basinda ) BEN INCIR + sogan + bitki cayi ve bitki oturma banyosu yaptim :) ESIM ISE 2 AY BOYUNCA KECIBOYNUZU ICMISTI
ilk ay olmadi ama ikincisinde oldu allahima cok sukur dualarimiz kabul ettiii. Ilk ay ben birsuru sey ictim incirin yaninda. Ama 2ci adetimden sonra hicbir bitkisel sey denemedim sadece doktorumun verdigi haplari ictim ve bu konuyu fazla dusunmedim. merak edenler icin paylasmak istedim
İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için
8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.
Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu
:1hug:gözün aydıııın CANIM BENİİİM çok sevindiiiim inann:teytey: bu ay senin ayın desenee..ALLAH ONU SANA BAĞIŞLASIN:Saruboceq: ELİ,AYAĞI DÜZGÜN OLSUN..ne mutlu sanaa:teytey:..
senağlama kızlar beni artık listeden silebilirsiniiiz,gene gene genee hasta oldum busefer gene simsiyah ve az,bana noluyo bilmiyorum içim karardı artık kürlerden:1ninca: buay çok inanmıştım ..güzel dilekleiniz vearkadaşlığınız için çok teşekkür ederim sizee,sağlıcakla kalın:a015:
:1hug:gözün aydıııın CANIM BENİİİM çok sevindiiiim inann:teytey: bu ay senin ayın desenee..ALLAH ONU SANA BAĞIŞLASIN:Saruboceq: ELİ,AYAĞI DÜZGÜN OLSUN..ne mutlu sanaa:teytey:..
senağlama kızlar beni artık listeden silebilirsiniiiz,gene gene genee hasta oldum busefer gene simsiyah ve az,bana noluyo bilmiyorum içim karardı artık kürlerden:1ninca: buay çok inanmıştım ..güzel dilekleiniz vearkadaşlığınız için çok teşekkür ederim sizee,sağlıcakla kalın:a015:
arnavutgüzeli canım benimm öyle listeden kolayca silinmek olmaz...klava:bu topice giriş tek kişi fakat çıkışımız ancak çift kişi olunca gerçekleşiyo... hamile kalana kadar seni burdan göndermeyiz canıımmmm...kaydirigubbakcemile sakın üzülme bak bende seninle aynı durmdayız.. ben inanıyorumki burdan hepimiz hamiş çıkacaz bütün arkadaşlarım ve tabiki bizde... sakın olumsuz düşünme ve devam et.. hadi bu ay sıra sende olsun canım arkadaşımmm..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?