merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.İncir kürünün 2. kısmındayım bitmesine 6 gün kaldı. Yalnız ilk kürden sonra adet olduğumda hiç ağrım olmadı, üstelikte 2 gün gecikmeli oldum, (benim hep gecikirde) bakalım 2.cisinde ne olacak. Bittikten sonra soğan kürü deneyecem, çalışıyorum nasıl olacak bilmem. Allah herkesin gönlüne göre versin.....
canım benim, önce soğan kürünü sonra incir kürünü yapman gerekiyodu. ibrahim saraçoğlu öyle söylüyo. çünkü önce soğan kürüyle yumurtalıkları temizliyosun sonra incir kürüyle daha iyi ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyosun. ve eğer incir kürünün içine birkaç dilimde havuç atarsan bu da yumurtaların çatlamasını sağlıyo. :)
slm arkadaşlar . hoş geldiniz.
İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için
8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.
Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu
dilerim BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM BİZE 8 MART KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ KARNIMIZA BEBİŞLERİMİZİ KONDURUR,TÜM BEBEK İSTEYEN VE BEBEK BEKLEYEN ANNELERİN DUALARI KABUL OLUR,DİLEKLERİ GERÇEKLEŞİR..mevlit kandiliniz mübarek olsun..sizi kucaklıyorum canım arkadaşlarım allah hepimizin yüzünü güldürsün..
ama saraçoğlunun sitesinde böyle değil ..çok farklı ....
dilerim BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM BİZE 8 MART KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ KARNIMIZA BEBİŞLERİMİZİ KONDURUR,TÜM BEBEK İSTEYEN VE BEBEK BEKLEYEN ANNELERİN DUALARI KABUL OLUR,DİLEKLERİ GERÇEKLEŞİR..mevlit kandiliniz mübarek olsun..sizi kucaklıyorum canım arkadaşlarım allah hepimizin yüzünü güldürsün..
cnm bende formun baŞından kopyaladım. SaraÇoĞlundakİ farklı olabİlİr doĞrudur. Ama ben 6-7 yİ zor İÇtİm 15 hİÇ İÇemem.
deryacığım bende 10 incirle yaptım zaten ve klorsuz kaynayan suda 20 dk kaynattım...o bile o kadar tatlı olduki...birinci kür dün bitti şimdi 7 gün ara sonra bir 21 daha ondan sonrada çalışmalar başlayacak allah izin verirse ...-tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşlar...
bende ilk soğan kürü yapmak istedim ama 3 günden fazla dayanamadım ve bugünlerde çok yoğun olduğum için hep ihmale geldi ve bıraktım.. bugünden itibaren yumurtlama gününe kadar incir kürünü denemeyi istiyorum.. bir faydasını görebilirmiyim acaba???
canım valla faydasını görenler var. ben 11 gün kullandım ama devam edemedim. daha öncede 4 gün içmiştim bırakmıştım. midem kaldırmıo benim. ama okuduğum sayfalarda faydasını gören varr. bi de onu dene cnm belki görürsün faydasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?