İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.İncir kürünün 2. kısmındayım bitmesine 6 gün kaldı. Yalnız ilk kürden sonra adet olduğumda hiç ağrım olmadı, üstelikte 2 gün gecikmeli oldum, (benim hep gecikirde) bakalım 2.cisinde ne olacak. Bittikten sonra soğan kürü deneyecem, çalışıyorum nasıl olacak bilmem. Allah herkesin gönlüne göre versin.....

arkadaşlar ben 16 gündür incir kürünü uyguluyorum fakat lekelenmelerim çok fazla oluyor kürü bırakmakta istemiyorum benim gibi kürü kullanırken lekelenmesi olan oldumu aranızda...korkmaya başladım artık normalde adetlerim çok düzensiz pko var bendede sık kanamalarım oluyor bide böyle lekelenmeler başlayınca endişelenmeye başladım...

slm arkadaşlar incir kürünü nasıl uyguluyorsunuz bi tarif alabilirmiyim kullanmadığim sey kalmadi bide onu deneyim

slm arkadaşlar . hoş geldiniz.

İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için

8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.

Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu

Yumurtlama çatlatmak için:

15-16 inciri 6 dakika kaynatıp içine 1 adet havuçla 4 dakika daha kaynatın.

arkadaşlar bende şöyle yapıyorum 15 tane inciri 2,5 su bardağı kaynamış suya ortada ikiye bölerek atıyorum 20 dk kaynatıyorum ılıyınca süzüp içiyorum zaten bir bardak gibi oluyor onu ikiye bölüyorum öğle ve akşam yemeklerinden 10-15 dk önce içiyorum prof dr ibrahim saraçoğlunun sitesinden okumuştum.

canım benim, önce soğan kürünü sonra incir kürünü yapman gerekiyodu. ibrahim saraçoğlu öyle söylüyo. çünkü önce soğan kürüyle yumurtalıkları temizliyosun sonra incir kürüyle daha iyi ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyosun. ve eğer incir kürünün içine birkaç dilimde havuç atarsan bu da yumurtaların çatlamasını sağlıyo. :)

ayyyy sorma kafamçokkarıştımaalesef soğan kürünü önceden denemem gerektiğini sonradan öğrenmiştim:çok üzgünüm:bende küre devam ettim....belki şu an gereksiz yapıyorum ama en azından 1 kürde adet ağrım omadı.:dance:

dilerim BU GECENıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE RABBıM BıZE 8 MART KADINLAR GÜNÜ HEDıYESı KARNIMIZA BEBıŞLERıMıZı KONDURUR,TÜM BEBEK ıSTEYEN VE BEBEK BEKLEYEN ANNELERıN DUALARI KABUL OLUR,DıLEKLERı GERÇEKLEŞıR..mevlit kandiliniz mübarek olsun..sizi kucaklıyorum canım arkadaşlarım allah hepimizin yüzünü güldürsün..

ama saraçoğlunun sitesinde böyle değil ..çok farklı ....

bu güzel duan inşallah kabul olur arkadaşım bebek isteyen herkezin yüzü güler...

günaydın kızlarr,nasılsınız?
bugün bende tekrar incir kürüne başlıyacağım,daha önce bi 10 gün kadar yapmış ama mide ağrısına dayanamayarak bırakmıştım,bu sefer yalnızca akşamları bi kupa içicem,gündüz içemem malesef,mahvediyo beni çünkü,bu arada yasemin arkadaşımız saraçoğlunun sitesinde böyle değil demiş,haklısın yasemincim,saraçoğlunun sitesinde 7-8 incirler yapılan tarif kanı temizlemek için uygulanır diyo,hamilelik için olan tarif 15-16 incirle yapılıyor,ben bi kere öyle yapmayı denedim,ama resmen bildiğiniz şerbet oluyo öyle içmesi imkansız,ya da ben içemedim en azından,içebilen öyle denesin,daha etkili oluyodur büyük ihtimalle.

AMİN CANIM BENİM AMİN :Saruboceq:

cnm bende formun baŞından kopyaladım. SaraÇoĞlundakİ farklı olabİlİr doĞrudur. Ama ben 6-7 yİ zor İÇtİm 15 hİÇ İÇemem.

deryacığım bende 10 incirle yaptım zaten ve klorsuz kaynayan suda 20 dk kaynattım...o bile o kadar tatlı olduki...birinci kür dün bitti şimdi 7 gün ara sonra bir 21 daha ondan sonrada çalışmalar başlayacak allah izin verirse ...-tatlicadiarzu-

hadi hayırlısı canım. ben bıraktım içemedim yaa
11 gün içtim ama sonra midem istemedi.
bakalım ayın 15 i adet tarihim. gene başlıcam inşallah

KIZLARRR NERELERDESİNİZ. NEDEN YOKSUNUZ :1no2:

merhaba arkadaşlar...
bende ilk soğan kürü yapmak istedim ama 3 günden fazla dayanamadım ve bugünlerde çok yoğun olduğum için hep ihmale geldi ve bıraktım.. bugünden itibaren yumurtlama gününe kadar incir kürünü denemeyi istiyorum.. bir faydasını görebilirmiyim acaba???

canım valla faydasını görenler var. ben 11 gün kullandım ama devam edemedim. daha öncede 4 gün içmiştim bırakmıştım. midem kaldırmıo benim. ama okuduğum sayfalarda faydasını gören varr. bi de onu dene cnm belki görürsün faydasını

inşaallah canım...
saolasın verdiğin cvp için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…