esramm arkadasim cok sagol canim iyi dileklerin icin. Rabbim bana verdi insallah sizlere ve forumde tum isteyen arkadaslarima en kisa zamanda bebis versin.
Biz aralik ayinda basladik tedaviye polikistik over dedi doktorum yumurtaliklarim yavas calisiyormus. 2bucuk aydir surekli kontrole gittim hap ve igne tedavisiyle bu gune eristim allahin izniyle canim..
1bucuk yillik evliyim.
Ben bitkiciden kendi bildigim otlari aliyordum bitkici de bu bitkileri kaynatip oturma banyosu yaparsan daha etkili olur dedi 12 gun boyunca. Bende 6 gun yapabildim.
oncelikle buyuk bi legene oturup kasiklarina kadar suyu olcmelisin yaklasik 6 litre oluyor bu su. bu soguk suyun icine bitki karisimini ince tul corabin icine koyup 12 saat bekletiyorsun.
12 saat bekledikten sonra bitkiyi sIKIP atiyorsun cope. Ve bitki suyunu kaynatip legene bosalt ve yarim saat buharinin ustunde oturmalisin.
Umarim butun sorularini iyi cevaplandirmisimdir. biraz uzun oldu ama neyse :roflol: herkesin isine yarar insallah
nedemeen kuzum benim keşke yardımcı olabilsem inan ben evlendiğim ilk günden beri korunmama rağmen test yapardım ve hep tek çizgii,sanırım 8 aylık falan olunca bikere gönlüm olsun diye test yapıp o iki çizgiyi göreceeema.s..canım bende şu an kırmızıları bekliyorum hiiç ne belirtim var nede bişey test yapmıştım 3 gün önce oda olumsuz..ama burda ebe bir arkadaşım var ona sordum sen kesin üstüne gördün dedi hamilesin dedii bilmiyorum ama sanmıyoruum:sm_confused: ben alıştım ..dilerim rabbimden senin güzel haberini alırııım inşallaah:Saruboceq:..MUTLAKA HABER VER SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUUM YEĞENİMİİİ:ecrin_bebek:...
canım benim dün senin gibiydim bugün daha iyiyim inşallah duamız kabul olur bugün bebişim için rahim filmi çektirdim ağrım oldu ama ona değer değil mi hadi toparla kendini yanındayım hep aynı duayla :teselli::teselli:sağol sudennnas,evet çok haklısııın canım beniiim.bekliyorum umutlaa napalım bazen isyan ediyorum,bir tecavüz sonucu istemeyerek hemde bir sürü bebek doğuyoo ,hastanelere terk ediliyoo,köpeklerin yanında bile yavruları var,kuzuların karıncaların hattaa onları görüncee kendimi eksik hissediyorum isyan ediyorum elimde değiil..affedin beniii ,ama gün geliyo bütün k.k gurubuna destek veren yine ben oluyorum umutlandıran yine been..bazen çok istemeye de korkuyoruum ısrar etmek de kötüü,rabbim busefer kötü şeyler verir başımaa altından kalkamaam oda bana ders oluuurr..şu an hastalığımdan dolayı belkide saçmalıyoruum AMA BEN EVLAT DİLENİYORUM RABBİMDEN HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI MELEKLER İSTİYORUZ KONSUN GÖBİŞLERİMİZEEE..BU TOPİK REKOR KIRSIN HAMİLEEYİİİİİZ DİYE ÇIĞLIKLAAR ATALIIIIM..EŞLERİMİİİZ HEP ELLERİ KARNIMIZDA UYUSUUUUN...BEN ÇOK ÖZLEDİMM BEBİŞİİİMİİİ BABASIDAAA ÇOK ÖZLEDİİ NOLURRR GEL ARTIIIIK,RABİİM GÖNDER ARTIIIIIK BENİM PARÇAMII NOLUUUUURR..O KÜÇÜK PARMAKLARINA OJE SÜRSÜN BABASIIII,OYUNCAKLAR ALALIM ÇEŞİT ÇEŞİT,SABAHA KADAR O CENNET KOKULUMUN SURATINA BAKARAK ARAMIZDA YATIRALIIM NOLUUUUR RABBBİİİİM DUY SESİMİZİİİİ BİZLERE ACIII CANIMIZA CAN KAT ...SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUUUZ ANNEEEEMsenağlama
sağol sudennnas,evet çok haklısııın canım beniiim.bekliyorum umutlaa napalım bazen isyan ediyorum,bir tecavüz sonucu istemeyerek hemde bir sürü bebek doğuyoo ,hastanelere terk ediliyoo,köpeklerin yanında bile yavruları var,kuzuların karıncaların hattaa onları görüncee kendimi eksik hissediyorum isyan ediyorum elimde değiil..affedin beniii ,ama gün geliyo bütün k.k gurubuna destek veren yine ben oluyorum umutlandıran yine been..bazen çok istemeye de korkuyoruum ısrar etmek de kötüü,rabbim busefer kötü şeyler verir başımaa altından kalkamaam oda bana ders oluuurr..şu an hastalığımdan dolayı belkide saçmalıyoruum AMA BEN EVLAT DİLENİYORUM RABBİMDEN HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI MELEKLER İSTİYORUZ KONSUN GÖBİŞLERİMİZEEE..BU TOPİK REKOR KIRSIN HAMİLEEYİİİİİZ DİYE ÇIĞLIKLAAR ATALIIIIM..EŞLERİMİİİZ HEP ELLERİ KARNIMIZDA UYUSUUUUN...BEN ÇOK ÖZLEDİMM BEBİŞİİİMİİİ BABASIDAAA ÇOK ÖZLEDİİ NOLURRR GEL ARTIIIIK,RABİİM GÖNDER ARTIIIIIK BENİM PARÇAMII NOLUUUUURR..O KÜÇÜK PARMAKLARINA OJE SÜRSÜN BABASIIII,OYUNCAKLAR ALALIM ÇEŞİT ÇEŞİT,SABAHA KADAR O CENNET KOKULUMUN SURATINA BAKARAK ARAMIZDA YATIRALIIM NOLUUUUR RABBBİİİİM DUY SESİMİZİİİİ BİZLERE ACIII CANIMIZA CAN KAT ...SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUUUZ ANNEEEEMsenağlama
sağol sudennnas,evet çok haklısııın canım beniiim.bekliyorum umutlaa napalım bazen isyan ediyorum,bir tecavüz sonucu istemeyerek hemde bir sürü bebek doğuyoo ,hastanelere terk ediliyoo,köpeklerin yanında bile yavruları var,kuzuların karıncaların hattaa onları görüncee kendimi eksik hissediyorum isyan ediyorum elimde değiil..affedin beniii ,ama gün geliyo bütün k.k gurubuna destek veren yine ben oluyorum umutlandıran yine been..bazen çok istemeye de korkuyoruum ısrar etmek de kötüü,rabbim busefer kötü şeyler verir başımaa altından kalkamaam oda bana ders oluuurr..şu an hastalığımdan dolayı belkide saçmalıyoruum AMA BEN EVLAT DİLENİYORUM RABBİMDEN HEPİMİZ İÇİN SAĞLIKLI MELEKLER İSTİYORUZ KONSUN GÖBİŞLERİMİZEEE..BU TOPİK REKOR KIRSIN HAMİLEEYİİİİİZ DİYE ÇIĞLIKLAAR ATALIIIIM..EŞLERİMİİİZ HEP ELLERİ KARNIMIZDA UYUSUUUUN...BEN ÇOK ÖZLEDİMM BEBİŞİİİMİİİ BABASIDAAA ÇOK ÖZLEDİİ NOLURRR GEL ARTIIIIK,RABİİM GÖNDER ARTIIIIIK BENİM PARÇAMII NOLUUUUURR..O KÜÇÜK PARMAKLARINA OJE SÜRSÜN BABASIIII,OYUNCAKLAR ALALIM ÇEŞİT ÇEŞİT,SABAHA KADAR O CENNET KOKULUMUN SURATINA BAKARAK ARAMIZDA YATIRALIIM NOLUUUUR RABBBİİİİM DUY SESİMİZİİİİ BİZLERE ACIII CANIMIZA CAN KAT ...SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUUUZ ANNEEEEMsenağlama
esramm arkadasim cok sagol canim iyi dileklerin icin. Rabbim bana verdi insallah sizlere ve forumde tum isteyen arkadaslarima en kisa zamanda bebis versin.
Biz aralik ayinda basladik tedaviye polikistik over dedi doktorum yumurtaliklarim yavas calisiyormus. 2bucuk aydir surekli kontrole gittim hap ve igne tedavisiyle bu gune eristim allahin izniyle canim..
1bucuk yillik evliyim.
Ben bitkiciden kendi bildigim otlari aliyordum bitkici de bu bitkileri kaynatip oturma banyosu yaparsan daha etkili olur dedi 12 gun boyunca. Bende 6 gun yapabildim.
oncelikle buyuk bi legene oturup kasiklarina kadar suyu olcmelisin yaklasik 6 litre oluyor bu su. bu soguk suyun icine bitki karisimini ince tul corabin icine koyup 12 saat bekletiyorsun.
12 saat bekledikten sonra bitkiyi sIKIP atiyorsun cope. Ve bitki suyunu kaynatip legene bosalt ve yarim saat buharinin ustunde oturmalisin.
Umarim butun sorularini iyi cevaplandirmisimdir. biraz uzun oldu ama neyse :roflol: herkesin isine yarar insallah
selam kızlar nerelerdesin ya neden kimse yazmıyor=?
inşallaah gelmeez güzeliiiiiim inşallaaah GÜZEL HABERİNİ ALIRIIIIZ BİZİ MUTLU EDERSİİİİİİN..
arkadaşlar merhaba
dün benim doğumgünümdü ve eşimden en güzel doğum günü hediyesi aldım. eşim hamile
buradan da syn ibrahim Saraçoğlu nun ellerinden öpüyorum. ALLAH ondan razı olsun.
ben 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyordum.
eşimde 5 gün soğan kürü ve 21 gün incir kürü yaptı. bu ay da adeti gecikti 2 kere idrar da test yaptık bir çizgi net diğeri silik çıktı. kan testi yaptırdık ve 5-6 haftalık hamile.
biz 2,5 yıldır evliyiz ve bende morfoloji sorunu vardı eşim de guatr hastası.
ALLAH inşaallah tamamına erdirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?