İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

saraçoğlunun sitesindeki gibi yaptım.eşim sigara kullanıyor.önceden 4 yıl içmedi çocukta olmadı şimdi ısrar edemiyorum ona.

ben incir kürü yaptım bu sabah.tadı çokkk yavan. incir tadı falan yok.ot çayı gibi.ben bayaa şekerli bi şurup gibi bişey olur sanıyorsum.sizinkiler nasıl oldu kızlar incir kürünüz?

slm arkadaşlar bende incir kürüne ümit bağlayanlardanım bu ay göbekten iğne vurulmaya başladım aynı gün incir kürünede başladım geçen sefere göre yumurtalar daha çabuk büyüdü fakat kafama takılan bir şey var incir kürünü kullandıktan sonra süt hormonum yüksek çıktı doktorda şaşırdı ama ben incir kürü uyguladığımı söylemedim acaba bu süt hormonunun yüksek çıkması incirden kaynaklanabilirmi

slm.kızlar...bizimde bebğimiz olmuyo ve sorunumuz sperm sayısı.keçi boynuzu kürünün faydasını gördük.ihtiyaç duyanlar hiç düşünmesin uygulasın ancak 3 ay düzenli olarak uyguladık biz.

KIZLAR ben 2, çocuk için 9 aydır uğraşıyodum ama bende herhangi bir problem yoktu bu ay sadece bol bol kuru incir yedim ve hamileyim ama tabi incir mi yaradı bilmiyom

Merhaba kızlar bende bu ay ilk defa incir kürüne başladım bugün onuncu gün olacak düzenli bir şekilde kullanıyorum bakalım hayırlısı allahtan,eşimede keçiboynuzu kürü,inşallah kürler vesile olur.

Bu kürler sayesinde baya bi hamile kalan olmuş bu sitede.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

merhabalar. biz 2 yıldır tedavi de dahil herşeyi denemiştik. ama olmamıştı. incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. 1 ay sonra hamile kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar.

merhabalar. biz 2 yıldır tedavi de dahil herşeyi denemiştik. ama olmamıştı. incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. 1 ay sonra hamile kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar.

Gözün aydın arkadaşım

Kullandığın ay değilde ikinci aymı hamile kaldın canım.birde nasıl uygukadın arkadaşım bahsedermisin.

Allah kucagina almayi nasip etsin alkisalkisalkis, saniyorum incir kürünü sen, keciboynuzu kürünüde esine yaptin.
Ama keciboynuzu kürünün etkili olmasi icin 3 ay zaman gerekiyor bildigim kadariyla, cünkü spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor.
Sorun neydi? Tedavideydim diye yazmissin, neden olmuyor diyordu doktorlar?
Cevaplarsan seviniriz...............

merhabalar. bızde 7 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz ama olmuyor. bende bu ay ıncır kurune basladım bugun 11. gundeyım. oglen ve aksam ytamadan once ıcıyorum aksamkı suya 1 tane havucta kaynatıyorum ıncırlerle beraber burda okumustum yumurtalalrı catlatmaya yardımcı omuyomus. ınsallah bende faydasını goruruum cok ıstıyorum ınsallah hıcbırımız bosuna ugrasmıyoruzdur.

Sonucu paylaş canım bizimle.inşallah fayadasını görürsün,eşine bi kür uygulamıyorsun heralde.

Sonucu paylaş canım bizimle.inşallah fayadasını görürsün,eşine bi kür uygulamıyorsun heralde.

mutlaka sonucu yazarım ama daha cok var ınsallah faydasını gorurum.
esıme test yaptırmsıtık negatıf bıse yoktu o yuzden ona herhangı bır kur yapmıyoruz sadece ben yapıyoruum ılk defa ınsallah olumlu sonuucnu alırım.

Eşinede keçiboynuzu kürü uygulasan canım yinede,bi sorun olmasada hareketli spermlerin dahada hareketli olmasını sağlıyormuş mesela.ben eşimede onu yapıp içiriyorum akşamları.

arkadaşlar bende eşime 3 aydır keçiboynuzu kürü içirdim.dün test yaptırdık yarın sonucu çıkacak bakalım nakadar işe yaramış yazarım size.dua edin lütfen

Gözün aydın arkadaşım

Kullandığın ay değilde ikinci aymı hamile kaldın canım.birde nasıl uygukadın arkadaşım bahsedermisin.

1 ay kullandım. daha devam ediyordum aslında. o ay hamile olduğumu öğrendim. tamamen incirden ya da tamamen keçi boynuzundan oldu demiyorum. çünkü keçiboynuzu için 3 ay gerekiyor. biraz da kafamızın rahat olmasıyla ilgiliydi.

bende yumurtalık kisti oluyordu zaman zaman. eşimde morfoloji azdı. 3 aşılama yaptırdık. aşılamalarda 4-5 yumurta gelişmesine rağmen olmadı. dr çoğul olabilir demişti hatta biz de ümitlenmiştik. son aşılamadan sonraki 2. periyotta hamile kaldım. önceden çok takıyordum kafama. her ay kendimöi dinleyip duruyordum. kürlere başlayınca nasılolsa bu ay olmaz dedim daha kürler etkisini göstermez dedim. stres yapmadım yani. zor biliyorum ama rahat olmaya çalışın arkadaşlar.

kürleri aynı saraçoğlunun sitesindeki gibi uyguladım. inciri öğleden sonraları hazırladım. akşam yemekten önce ve sabah kahvaltıdan önce içtim. kaynattığım 3 bardak suya 7-8 tane inciri ikiye bölüp attım. biraz altını kısıp 7-8 dk kaynattım. içinde soğumasını bekledim. 21 gün yapıp 7 gün ara vererek 2 kür yapıyorsunuz.

keçiboynuzunu eşim için hazırladım. ilk 1 hafta sabah akşam sonra sadece akşamları içti. sabah kalkmadan ve akşam yatmadan. 2,5 bardak kaynar suya 6-7 tane keçiboynuzunu kırıp atıyorsunuz. kısık ateşte 3-4 dk kaynıyor. 20 dk içinde dinleniyor. 20 dk sonra keçiboynuzlarını çıkarıyorsunuz. bunları damacana suyuyla yaptım. ve düzenli olarak yaptım.

bu zor süreçte hepinize sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. ben anladım ki herşeyin bi zamanı var ve o zamanı kendinizi yıpratmadan beklemeniz gerekiyor. umarım hepiniz en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.

kızlar eşim 3 ay önce varikoselden ameliyat olmuştu.bugün sonuçlarını aldım.23 milyondan 36 milyoma yükselmiş.ama ben bunu amaliyata değil keçi boynuzu kürüne borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…