bnede adet oldum((
bnede adet oldum((
merhabalar. biz 2 yıldır tedavi de dahil herşeyi denemiştik. ama olmamıştı. incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. 1 ay sonra hamile kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar.
merhabalar. biz 2 yıldır tedavi de dahil herşeyi denemiştik. ama olmamıştı. incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. 1 ay sonra hamile kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar.
merhabalar. bızde 7 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz ama olmuyor. bende bu ay ıncır kurune basladım bugun 11. gundeyım. oglen ve aksam ytamadan once ıcıyorum aksamkı suya 1 tane havucta kaynatıyorum ıncırlerle beraber burda okumustum yumurtalalrı catlatmaya yardımcı omuyomus. ınsallah bende faydasını goruruum cok ıstıyorum ınsallah hıcbırımız bosuna ugrasmıyoruzdur.
Sonucu paylaş canım bizimle.inşallah fayadasını görürsün,eşine bi kür uygulamıyorsun heralde.
mutlaka sonucu yazarım ama daha cok var ınsallah faydasını gorurum.
esıme test yaptırmsıtık negatıf bıse yoktu o yuzden ona herhangı bır kur yapmıyoruz sadece ben yapıyoruum ılk defa ınsallah olumlu sonuucnu alırım.
Gözün aydın arkadaşım
Kullandığın ay değilde ikinci aymı hamile kaldın canım.birde nasıl uygukadın arkadaşım bahsedermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?