Canım benim eşim 3 aydır içiyor ama eskisinden pek bir farkı yok..Sanırım pekmezi biraz daha fazla etkiliyormuş..
Sayin Saracoglu kitabindada yaziyor, pekmezin kürün kendisi kadar etkisi yok.
Haklısın canım biz 6 aydır semen analizi yaptırmadık o yüzden fark etti mi bilemiyorum.Ocak 18'de tüp bebek randevum var zaten o zaman doktor tekrar spermiogram isteyecek. Ben de 3 yıllık evliyim ama mallesef olmadı bir bebişimiz.Ve artık ben de eşimde sıkıldık her ovulasyon döneminde ki mecburi çalışmalardan:asigim: Tüm doğallığımızı kaybetmeden bu işe bir çözüm getirelim istedik:))
ee kızlar hamile kalanlar varmıııııııııııı
Canim dilerim hersey yolunda gider, hayirlisiyla bize güzel haberlerini verirsin. Bi aralar cocugum olmuyor diye ölmeyi bile düsündüm, simdi zaman zaman üzülmüyo degilim fakat hayat cocuktan ibaret degil. Evliligimdende bisey anlamadim cocuk ugruna.
Dilerim Allah kimseye evlat aratmasin. Ama hamdolsun iyi bir esim var, cocuksuzda yasayabilirim. Tabii olursada en mutlu insani olurum.
Yalniz bildigim bir tek sey var, bu cocuk arayan ciftler cok saglikli yasicaklar cünkü cok fazla vitamin bitkiler kullaniyolar.alkisalkisalkis
Herkes mücadelesini sürdürsün derim ben kimse ilerde pismanlik yasamasin.
Sevgilerimle
sende canım umudunu kesme hic bi zaman allahım dilerse birgün ins bizde hamile kalırız allahım kimseyi cocuksuz bırakmasın gercekten cok zor hayırlısı olsun hepimiz icin:Saruboceq:
keçiboynuzu cinsel güç de katarmış.doğru mu kızlar.bu konuda bi değişiklik oldu mu peki eşlerde?
yok herhalde canım ben bu gün adet görme günüm ins olmamda hamile kalırım dualarınızı bekliyorum bu ay incir kürü denedim ilk defa:Saruboceq:
Üzülme canim, Allah büyük Dilerim olur. Sabirkızlar canım cok sıkılıyorr yine hastalandımm offffff allahtan hayırlısını istiyorum bu ayda deevam calısmalara :çok üzgünüm:
merhaba kızlar ben aralık 25 te adet olmuştum 26 da incir kürüne başladım bugün 16.günüm sabahtanberi az az lekelenme şeklinde kan geliyo sizdede böle oldumu?bu ayda ümidimi kestim of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?