Gecmis olsun, dilerim tez zamanda hamile kalirsin, ama sperm sayisi kadar hareketliligide önemli, sayi düsük ama hareketlilik yüksek olabilir, birde hamile kalabilmek icin ortalama sperm sayisi 20 milyon yeterli diye biliyorum ben. Sevgilerimlekızlar eşim 3 ay önce varikoselden ameliyat olmuştu.bugün sonuçlarını aldım.23 milyondan 36 milyoma yükselmiş.ama ben bunu amaliyata değil keçi boynuzu kürüne borçluyum
kızlar eşim 3 ay önce varikoselden ameliyat olmuştu.bugün sonuçlarını aldım.23 milyondan 36 milyoma yükselmiş.ama ben bunu amaliyata değil keçi boynuzu kürüne borçluyum
slm arkadaşlar bu kürü nasıl kullanacağız bana da fikir söyler misiniz? kullanan arkadaşlar beni de duyun...
merhaba....
ben bu ay hamıle kalmak ıcın ıncır kuru yapıyorum burdada paylasmıstım kurumun bıtmesıne 3 gun kaldı
ben 3 gundur lekelenme yasıyorum bu lekelenme yaklasık yumurtlama gunlerıme denk geldı anlam
veremedım ılk defa basıma boyle bısey gelıyo adetıme daha 12 gun var neden oldu bır fıkrınız varmı?
acaba dıyorum bu lekelenme ıncır kuru ve yumurtlaıklarla bı ılgısı olabılırmı? fıkrınız varmı?
Arkadaşlar incir kürünün yapılışına baktım saraçoğlunun sitesinde ama anlamadığım bi kaç nokta var
yardımcı olursanız sevinirim
1- 10-15 incir bir günde öğünlere bölünerek yenicek
ertesi gün bidaha 10 15 incirle kür yapacaz yani hergün taze taze yapacaz ve bu böyle 21 gün sürecek öyle mi?
2-Ben de prolaktin hormonu fazla olduğu için hayıt tohumu da kullanıyorum
2 sinin bir arada kullanılmasında bi sakınca var mıdır?
3-incirlerin o yarım litre suyunu da mı içecez yoksa sadece incirleri mi yicez? (patlarız o incirleri yersek ya)
4- bu küre ne zaman başlayalım adetin kaçıncı günü ya da adete kaç gün kala?
nolur yardımcı olun arkadaşlar
Arkadasim allah rast getirsin, ama kist icin ilk önce sogan kürüyle baslasaydin daha iyi olur diye düsündüm.Selam herkese bu toğiği sabah okumaya başladım henüz yarısına bile gelmedim ama okumaya devam edicem,zaten bu kürü yapmayı düşünüyordum yazılanları okudukça tam karar verdim reglimin ikinci günündeyim,keçiboynuzu ve incir alır almaz başlıyorum inşaallah, ikibuçuk senelik evliyiz ve eşimin askerlği yüzünden bebek düşünmedik eşim askere gitmeden niyetlendik ben doktora gittim gebelik öncesi testler için onda da kist çıktı doğumkontrol hapı kullandım üç ay kistim tamamen gitmedi ama ben hapa devam etmedim,haptan sonra iki ay korunmadık eşim askere gitti ve bizim macera beş ay askıya alındı şimdi eşim geleli bir ay oldu daha yeni biliyorum ama riske atmak istemiyorum bende bu kürü uygulamak istiyorum,umarım bir an önce bebeğim olur çok uzattım kusura bakmayın.
Arkadasim allah rast getirsin, ama kist icin ilk önce sogan kürüyle baslasaydin daha iyi olur diye düsündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?