İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

slm kızlar bende keçi boynuzu kürü uygulayanlardanım...bizim yaklaşık 1 ay oldu başlayalı.incir kürünede başlıycam inşallah...bizimde hiç bir sorunumuz yokmuş..aşılama ve tüp bebek denemelerimiz oldu..ama maalesef olmadı..bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyor..dualarımıza ihtiyacımız var...

evvvet bu arada incir kürünede başladım kızlar..yalnız çoooook şekerli..insanın miğdesi almıyor...napalım bebişlere kavuşmak için katlanıcaz..dimi yaa..

merhaba;
bende siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazamadım.11 yıllık evliyim.cocuğumuz
olmadı iki tüp bebek denemesi başarısız oldu.3 haftadır bende keçiboynuzu kürüne başladım ümidimi şimdi buna bağladım.yüce rabbim inşallahh herkese hayırlı evlat nasib eder.çok şeyler yaşadım.

sizde birsorun varmıydı cnm??bizde bir sorun olmadığı halde 5 yıldır olmuyor..bizde devamediyoruz keçi boynuzu kürüne..bakalım biz sebepler dairesinde uğraşalım gerisi Allah tan ...O "OL" dese herşey olur..dua edelim inşallah..sakın ümidini kaybetme..bu sabır sınavınıda hakkıyla vereceğiz inşallah..

Merhaba arkadaslar ,
ben bu kürü uygulamak istiyorum.. suan regliyim ne zaman baslayayim ve günde ne kadar icmek gerekiyor incir suyunu?
esim icinde ayni sorular keciboynuzu hakkinda..yani kür nasil uygulaniyor ne zaman baslaniyor..
bir de keciboynuzunun ve incirinde suyu mu icilcek?:92:

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.7 GÜN BOŞLUK BIRAKILACAK VE TEKRAR 21 GÜN UYGULANACAK.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

BENİM BULDUKLARIM BUNLAR. BEN DE BGN BAŞLICAM EŞİMLE BİRLİKTE. HAKKIMIZDA HAYIRLISI. İNANALIM OLSUN BEBİŞLERİMİZ

tesekkür ederim cevapladigin icin..
hakkimizda hayirli olsun.. ben bir de polen aldim iyi geliyormus spermlere istersen onu da dene :))
yaa bu pek hayra alamet degil ya :))
cevizler kuru meyveler fdindiklar yediriyorum bu ay esime reglimin son günü :)) fakat zor kaciyorum elinden..pek zor bir ay olacak :)) Allahim ins bu ay yüzümüzü güldürür...

keçiboynuzunu bizde yaptık ama bilmiyorum ne kadar etkili bence bunlar bahane Allah verecekse verir zaten, biz elimizden geleni yapıyoruz sadece!

teşekkürler güzelim bende başladım bakalım ne olacak sonu .... soğan kürünü bitirdim.....eşimde keçiboynuzu kürü içti bıraktı ama geri başlatcam ...

hayırlısıyla bende incir ve bal çörek otu tarçın kürü ypıyorum hayırlı sonuç alırım inşallah ........

mrb arkadaslar bende hep takip ediyorum ama şimdiye kadar yazamadım bende keçi boynozu pekmezi içiriyorum eşime inş fayda eder ve hepimizin bebişleri olur acaba varikosel hakkında bi bilgisi olan var mı ?

kızlar bende bu ay eşime keçiboynuzunun kendisini aldım,kaynatttım içirdim,bakalım faydasını görecekmiyizzz,,,
bu arada pekmezinide almıştım ama k. boynuzunun kendisi daha etkiliymişşş....

bende sızdenım. incir kürünün son 21 lık kısmını bıtırelı 5 gun oldu suan beklemedıyım inşallah ıyı haberler verırım sızlere

yaklaşık 6 aydır eşim keçiboynuzu pekmezi içiyordu.sadece günde 2 kaşık..ve ben 5 yıllık evliliğimde sadece son bu 6 ay içinde gebelikler yaşadım..kasım ve şubatta kimyasal gebelik geçirdim..nisanda hamile kaldım..şimdi 2. aydayız....inşallah bu bebeği kucağıma alırım Allahın izniyle..
başta eşimde sperm problemi yoktu ama sayısı daha fazla olabilirdi..muhtemelen sperm sayısını arttırdı bu keçiboynuzu ..
tavsiye ediyorum..mutlaka deneyin..

herkese iyi akşamlar diyorum,

eşim aralık sonunda varikosel amelyatı oldu. ameliyattan 1 ay önce ben her akşam keçiboynuzu kürü içirmeye başladım eşime. yaklaşık 5.5 aydır her akşam yatmadan içti keçiboynuzunu. bunun yanında orginal kırmızı kore ginsengi içti sabah akşam. son 2 aydır da sabahları zeytinyağında bekletilmiş bir adet incir yedi. ve kızlar ameliyattansonraki 4. ayda hamile kaldım.

kızlar sakın bırakmayın bu işin peşini.sabırlı olun. bitkisel desteklerinizi düzenli yapın. ve preseed jel kullanın ovulasyon testleri ile birlikte.

allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.

tsk arkadaslar ben daha yeni denemeye baslamıştım ama bu gün test sonuçlarında sperm sayısı normalden yüksek dedi doktor o da iyi değilmiş ama varikoselde var demişti kafam çok karıştı allah herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…