İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Bende ilk zamanlar 15 incirle yapıyordum sonrasında bir kanalda saraçoğlu 7-8 adet incir 10-15 dk. demişti bende 8 e indirdim.
Çok az da fazladan kaynama payı diye düşünüp su ekledim, en azından iki bardak çıksın diye.
Hatta işi biraz abarttım kaynattığım suyu içtikten sonra tekrar su koyup incirlerin üstüne azcık kaynatıp sıcak sıcak içiyordum, bir nevi suyunun suyu ama en azından atmadan önce daha fazla nasıl kullanabilirim di düşüncem.
Elbette kaynattığın incirleri tüketebilirsen daha iyi ama ben pek yapamadım onu.
Sevgiler...

bende incir kürünü 6 gündür içiyorum, adetimin ilk günü başladım. adet kanaması geldiğinde yeni bir yumurta oluşumu başladığını okuduğumda ilk günden başlamanın mantıklı olduğunu düşündüm. ben de çikolata kisti var dr. laparoskopi dedi ama bikaç ay hamile kalmayı deniyorum.olmazsa lap. olacağım. bu arada ben eşime bişe içirmiyorum. dün bu konularda çok bilgili bi arkadışımla konuşurken keçi boynuzu özü die bişey var onu bul içir dedi. bakalım bu ay hamile kalırsam kesinlkle paylaşacağım sizinle. siz de uzaktan bakmayın deneyimlerinizi yazın lütfen

8-10 tane keçiboynuzu kırılarak 500 gram sıcak suya atılır. 3 dakika boyunca kaynatılır.Ardından 20 dakika süreyle kısık ateşte demlenir. Keçiboynuzu kürü ılıdıktan sonra 2 eşit parçaya ayrılır.Kürün yarısı sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısı ise öğle yemeğinden önce içilir. Bir hafta boyunca günde 2 sefer içilmeye devam edilir. Hafta dolduktan sonra 3 ay boyunca günde 1 kere her akşam yatmadan olmak üzere 3 ay boyunca içilir. Keçiboynuzu kürü toplamda 3 ay uygulanmalıdır.

İbrahim Saraçoğlu'nun keçi boynuzu kürü tarifi bu şekilde biliyorsunuz.Benim bilmediğim ise bir hafta sonunda iki bardak içilen keçi boynunuzu suyu akşamları bir bardağa düşürülünce ,ölçü de yarıya iniyor mu? Biz keçi boynuzu sayısını 3-4 'e düşürdük .Doğru mu yapıyoruz ? Cevap verebilirseniz çok sevinirim,cidden aklıma takıldı !

arkadaşlar merhaba,
ilk çocuğum 1 senelik denemeden sonra olmuştu, eşimde sperm azlığı çıkmıştı ve iğne tedavisi görmüştü,
2011 martta sprali çıkardım ama halen hamile değilim, neredeyse 1 sene olacak yine,
önceleri yine ilki gibi olmasın diye düşünmemeye çalışıyordum ama bu ay da adet görünce içim sıkıldı artık
eşimde arada bir söylememe rağmen sanırım doktora gitmek istemiyor yeniden, o test için örnek alıyorlar ya, çok zor geliyor.
şu keçiboynuzu kürünü gördüm gezerken, bu sefer tutarlı olarak denemek istedim,
var mı aranızda düzgün bir şekilde kullanıp da sonuç alan, yada alındığını duyan bilen?

Merhaba Sadr, doğru cevaba ulaşmış olma ihtimalin yüksek olsada görünce cevaplamak istedim. Ben 2 bardağa 7 - 8 adet kullanıyorum. İlk hafta yarısını sabah yarısını gece içiyordu eşim. İlk haftadan sonra tamamını gece içmeye devam etti. Şu ana kadar bilgi aldığım her yerde miktar değişikliğinden bahsetmiyordu. Bende böyle yaptım. İnşallah önce rabbimin izniyle güzel sonuçlar alırız. Küre devam ettinizmi? gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.. Benim 10 gün daha beklemem gerekiyor bu ayki sonucu görmek için.. .)

Merhaba. Bende uzunca bir takipten sonra bu ay hem incir kürü, hemde eşim için keçiboynuzu kürünü uygulama kararı aldım. Bugün inicirde 20. gün. yarın tamamlayıp 7 gün ara vericem. Bakalım sonuç nasip. Keçiboynuzunuda devam ediyoruz. Bugün baktım gelişmeler varmı diye bende merakla ve sanırım bu topikten "sukatre" başka bir konu başlığına hamilelik müjdesi vermiş. :) Bende öğrenmek istiyorum aslında diğer arkadaşlardaki gelişmeleri... İnşallah güzel sonuçlar alıyorlardır, buraya yazarlar ve haberdar oluruz. Rabbim hepimize, tüm bekleyenlere nasip etsin..

Merhaba, bende incir kürünün birinci bölümünü bugün tamamlıyorum. Ne kadar devam edebildiniz ve gelişme oldumu? Benim bir problem yokken bir süredir denemeye rağmen olmadı ve küre karar verdim.

Merhaba, Bende bu ay bu kürü deneyenlerdenim ve merakla bakliyorum BAT gelsin, kırmızılar gelmesin diye. İncir kürünü kullananlar topiğinde son kullananlar arasında olduğunuz için detaylara baktım, Sanırım sonuç güzel :) Öncelikle şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki tüm gelişmelerde güzel gider. Belirtilerin ve kürle birlikte bünyende farkettiğin değişiklikler oldumu? paylaşırsan çok sevinirim.

selam arkadaşlar..ben de soğan kürü yapıyorum 10 gün olacak..adetimin ilk günü de incir kürüne başlıyorum Allahın izniyle.eşimde 3 gündür keçiboynuzu kürü.ben çok ümitliyim bakalım 2 yıl sonunda belki de sebebim bu kürler olur...ben soğanı sadece akşamları içiyorum,eşime de sadece akşamları keçiboynuzu içiriyorum ama 2 bardak içiyoruz.dilerim yeni yıl nurtopu gibi bebeklerle geçerr:))

İnşallah arkadaşım, benimde geçen ay artık moralim motivasyonum dağılmıştı ki; kürleri buradaki geçmiş tarihli güzel haberleri okuyunca dr. a gitmeden önce karar aldım ve uyguladım işte. Önce Allah'ın izini ile bu kürler de vesile olur inşallah. Nurtopu ve tosuncuklar gelirler :) haberdar edelim birbirimizi.

bu ay tam tekmil seferberlik ilan ettim ,komutan benim:))regl olmayı bekliyorum hevesle savaş başlıcak:))incir kürü,süt buharı ve ovulasyon testi düşünüyorum..keşke daha önceden bilseydim bunları 2 yıl sadece ümit ettim,ama ne demişler üşenenin ne kızı olmuş ne oğlu:))umarım bu ay hamilesindir ve bana da moral olursun canım.ben bu ay sadece soğan kürü yaptım..Hayi hayırlısı artık...

arkadaşlar bende başlicam incir kürüne giden ay soğan kürünü uygulamıştım ama incir kürüne istediğimiz herangi bi zman başlayabilirmiyiz?

arkadaşlar bende başlicam incir kürüne giden ay soğan kürünü uygulamıştım ama incir kürüne istediğimiz herangi bi zman başlayabilirmiyiz?

Merhaba arkadasim, isine yarar diye bendeki bilgileri buraya kopyaliyorum.

"Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır"

Selamlar...

Selam.
Bildigim kadari ile sogan kuru özellikle iltihap icin ise yariyor. Yumurtaliklarinda bir sorun varsa incirkuru daha faydali olur eminim.

ben adetin ilk günü başlıcam incir kürüne..soğan kürünü yaptım ultrasonda pko görüldü,hormon değerlerimde ve adet düzenimde sorun olmadığı halde.o yüzden soğanı da denedim..incire başlıcam adet olak üzereyim...bugün yine umutsuzluk bastı banaaa.var ya hayatta hiçbirşeyi çok çaba vermedim alamadım,illa bir mücadele etmem gerekti...isyan değil ama ne biliyim yorgunum artık(bir anne olsam sanki yeniden doğcamm

türkçeyi de bozduk ne kadar çok hatalı anlatım yapmışım:))pko görüldükten sonra soğan yaptım,soğan kürü pko yapmadı yanlış olmasın...

canım ya ben saraçoğlu nun sitesinden uygulamaya başladım bugün ama orda 8-9 adet incir yazıyordu bende onu uyguluyorum.
bide bu su azcık oluyo sonunda normalmi 2 tane çay bardağının 3de2 si kadar birini öğle yemeğinden önce diğerinide akşam yemeğinden önce içiyorum az değilmi? sizinkide öylemiydi:44:
önceki ay soğan kürü uyguladığım için o her defasında taze hazırlanacaktı ve bir su bardağı dolusu içiyordum.
cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Ben incir kürünü yapmıştım. Hatta suyunu tükettikten sonra ikinci kez kaynattım başka suyla öyle içtim katmerli olsun diye.

Ne bileyim inciri hergün yemek daha mı faydalı acaba diye düşünüyorum.

Ne olucak bizim bu azimle savaşımız:) Sonuç inşallah herkese istediği gibi bebek olur umudum...

Merhaba, bende incir kürünün birinci bölümünü bugün tamamlıyorum. Ne kadar devam edebildiniz ve gelişme oldumu? Benim bir problem yokken bir süredir denemeye rağmen olmadı ve küre karar verdim.

Ben 3 ay kadar yapmıştım.
Dilediğiniz kadar yapın büyük ihtimalle bir zararı olmaz aksine faydası olur diye düşünüyorum.

Pek bir gelişme olmamıştı sanırım.
Tedavide yumurta sayısı aynıydı, bu yüzden çok ümitli konuşmak istemiyorum ama herkesin bünyesi farklı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…