kızlar merhaba ben de hem incir kürüna başladım kendime eşimede bir ay oldu nerdeyse keçiboynuzu kürüne başladım benim tek tüpüm kapalıydı geçen ay açıldı laparoskopiyle eşiminde sperm sayısı 29.000 milyon ama ileri hareket yüzdesi %37 sizce bi faydası olurmu kürlerin doğal yolla hamile kalabilirmiyim doktor hemen aşılama önerdi bize moralimiz çok bozuldu
Selam canim! Allahim bana anne olmayi nasip etti (cok sorunlu ve zorlu birkizim olsada yine de bir cocugum oldugu icin sukrediyorum) fakat bu hamileligim endometrios kistine yakalanmadan önceydi. Bu kistden dolayi iki kereameliyat oldum ve tekrar hamile kalmami engelliyor. bunun icin degisik zamanlarda degisk kurler denedim ama en son bir ilac var o ilacla hamile kalabilen arkadaslar oldu. Aris adinda bir arkadasimiz topik acmis o bitkisel ilac hakkinda detayli bilgi veriyor, simdi o ilaca basladim ama elimde yeterli derecede ilac yok bu yuzden nasil bir sonuc alicagimi bilmiyorum. 35 - 40 yasinda dogal yolla anne olanlarda var biliyorsun:))) daha yasin cok erken!!! Sevgiler selamlar...
Bence senin kendiliğinden de olur arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma biraz kendiniz deneyin sonra tüp bebeğe geçin.
kürlerin faydası olur tabi neden olmasın.
Merhaba.
Aranıza yeni katıldım, fakat siteyi uzun zamandır takip ediyorum.
12 yıllık evliyim, iki defa tüp bebek denemesi yaptık, olmadı.
27 aralıkta adet gördüm ve 2 ocaktan itibaren incir kürüne başladım.
Eşim sperm sayısı ve harektliliği az olması nedeniyile Eylül aynda keçiboynuzu kürüne başladı ve çok fazla faydasını gördü (sayı ve harekette inanılmaycak şekilde artma var).
incir kürü ovulasyonu (yumurtlamayı) daha erken güne çekebilir mi. örnek 13 gün ovulasyon oluyordum 10 gün ovulasyon oldum.
merhaba kızlar,
bende incir kürü kesinlikle yumuartlama günümü öne çekti. neyseki yumurtlama günümde ağrım oluyor da ordan anladım yumurtladığımı. vee hamile kaldım :) çok şükür. soğan kürü ve incir kürü uygulamıştım ilk defa ve o ay hamile kaldım.
ama kesin bu kürler sayesinde mi hamile kaldım bilmiyorum çünkü eşimde 2 aydır proxeed kullanmaya başlamıştı, sperm sayısı iyiydi ama morfolojisinde bozukluk vardı, eğer bundan sebep çocuğumuz olmuyorsa proxeed sayesinde olmuş olabilir
merhaba kızlar,
bende incir kürü kesinlikle yumuartlama günümü öne çekti. neyseki yumurtlama günümde ağrım oluyor da ordan anladım yumurtladığımı. vee hamile kaldım :) çok şükür. soğan kürü ve incir kürü uygulamıştım ilk defa ve o ay hamile kaldım.
ama kesin bu kürler sayesinde mi hamile kaldım bilmiyorum çünkü eşimde 2 aydır proxeed kullanmaya başlamıştı, sperm sayısı iyiydi ama morfolojisinde bozukluk vardı, eğer bundan sebep çocuğumuz olmuyorsa proxeed sayesinde olmuş olabilir
Hayırlı olsun My_babe. :) Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Ben kürü bu ay kullandım ve bir kaç kez yumurtlama dönemi geçirdiğimi hissettim. Erken - Zamanında ve Geç.. Olabilirmi böyle birşey varmı takip ettiğiniz yerlerde böyle bir durum yaşayanlar. Ben 36. günümdeyim ve regl olmadım henüz. 2 gün önce idrar testi yaptım malesef Negatif..
merhaba canım çok sevindim sağlıkla kavuş İnşallah bebişine Nazar darısı başımıza ben 2 ocakta adet oldum incir kürüne 4 ocakta başladım ama 3 gündür inanlımaz yumurtalıklarım ağrıyo adet olucakmışım gibi sanki hiç bukadar sancım olmazdı ben de öne çektiğini düşündüm ay inşallah bende senin gibi ilk defada hamile kalırım
Topiğin adı nedir. İlacı kendimi yapıyormuş
merhaba canım
ben de keçi boynuzu kürüne eşime aralık gibi başladım
ben 2 ocak da adet gördüm 4 ocak da inci kürüne başladım 27 gün bürüyo adetim tam yumurtlama haftamdayım havuçta ilave ediyorum bu hafta dediğin gibi acaba yumurtlama gününü erkene çekebilirmi diye çok merak ediyorum.
merhaba canım
ben de keçi boynuzu kürüne eşime aralık gibi başladım
ben 2 ocak da adet gördüm 4 ocak da inci kürüne başladım 27 gün bürüyo adetim tam yumurtlama haftamdayım havuçta ilave ediyorum bu hafta dediğin gibi acaba yumurtlama gününü erkene çekebilirmi diye çok merak ediyorum.
merhaba kızlar,
teşekkür ederim çok saol, innşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip eder. bende adetten önce soğan kürü sonra da senin gibi incir kürü uygulamıştım. ağrılar pozitif olmalı yumurtaların büyüdüğünü gösterir ama benim özellikle çatlama gününde normalden daha şiddetli ve keskin ağrılar oluyordu 1-2 gün boyunca. normalde 16.gün filan çatlarken 11.gün bu ağrıları hissetmiştim incir kürü erkene çekti sanırım.
sevi78 kullanıcısından alıntı
Merhaba.
Aranıza yeni katıldım, fakat siteyi uzun zamandır takip ediyorum.
12 yıllık evliyim, iki defa tüp bebek denemesi yaptık, olmadı.
27 aralıkta adet gördüm ve 2 ocaktan itibaren incir kürüne başladım.
Eşim sperm sayısı ve harektliliği az olması nedeniyile Eylül aynda keçiboynuzu kürüne başladı ve çok fazla faydasını gördü (sayı ve harekette inanılmaycak şekilde artma var).
incir kürü ovulasyonu (yumurtlamayı) daha erken güne çekebilir mi. örnek 13 gün ovulasyon oluyordum 10 gün ovulasyon oldum.
Selam arkadaslar:)
Ovulasyonu Öne cekip cekmedigini bilmiyorum ama yumurta sayisini cogalttigi icin testlerde ovulasyon varmis gibi gösterebilir, ya da ovulasyon gunlerini cogaltabilir. Sonuc olarak baska bir sorun yoksa incir kuru gercekten ise yariyor.
Allah saglikli sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip etsin.
amin İnşallah canım Allah her isteyene nasip etsin çok zormuş böyle her ay ümit ediyosun olmayınca çok üzülüyorumama yine de mücadeleden vazgeçmiyo insan her yine toparlanıyo ne yapabilirim diye uğraşıyo yine ümit filizleri yeşeriyo
Umidini bitirme hic bir zaman, Her seyin hayirlisi ciksin karsimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?