İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Bence senin kendiliğinden de olur arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma biraz kendiniz deneyin sonra tüp bebeğe geçin.
kürlerin faydası olur tabi neden olmasın.

Topiğin adı nedir. İlacı kendimi yapıyormuş

Arkadaşlar adet günüme bir kaç gün kala çörekotu - tarçın - bal karışımı yaptım ona başladım
Birde incir aldım kendime, bu sefer yiyorum (daha önce kaynatmıştım)
Sabah aç karnına ve aklıma gelirse gece yatmadan önce bal karışımından birer kaşık yiyorum.
Sabah öğlen akşam inciri suya koyuyorum yumuşayınca biraz (1 saat gibi bekliyor) yiyorum
Yumurtlama dönemimdeyim sanırım etkisini görüyorum, çok sevindim
İnşallah emeklerimizin karşılığını görürüz

Bence senin kendiliğinden de olur arkadaşım sakın ümitsizliğe kapılma biraz kendiniz deneyin sonra tüp bebeğe geçin.
kürlerin faydası olur tabi neden olmasın.

canım inşallah Rabbim her istiyene en yakın zamanda hayırlısıyla bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben birde eşime keçiboynuzu pekmezide aldım yumurtlama haftamdayım incir kürünü 6 dk kaynatıp orta boy havuçu ekleyip 4 dk kaynatıp içiyorum hayırlısı bakalım

Merhaba.
Aranıza yeni katıldım, fakat siteyi uzun zamandır takip ediyorum.
12 yıllık evliyim, iki defa tüp bebek denemesi yaptık, olmadı.
27 aralıkta adet gördüm ve 2 ocaktan itibaren incir kürüne başladım.
Eşim sperm sayısı ve harektliliği az olması nedeniyile Eylül aynda keçiboynuzu kürüne başladı ve çok fazla faydasını gördü (sayı ve harekette inanılmaycak şekilde artma var).

incir kürü ovulasyonu (yumurtlamayı) daha erken güne çekebilir mi. örnek 13 gün ovulasyon oluyordum 10 gün ovulasyon oldum.

merhaba canım
ben de keçi boynuzu kürüne eşime aralık gibi başladım
ben 2 ocak da adet gördüm 4 ocak da inci kürüne başladım 27 gün bürüyo adetim tam yumurtlama haftamdayım havuçta ilave ediyorum bu hafta dediğin gibi acaba yumurtlama gününü erkene çekebilirmi diye çok merak ediyorum.

merhaba kızlar,
bende incir kürü kesinlikle yumuartlama günümü öne çekti. neyseki yumurtlama günümde ağrım oluyor da ordan anladım yumurtladığımı. vee hamile kaldım :) çok şükür. soğan kürü ve incir kürü uygulamıştım ilk defa ve o ay hamile kaldım.
ama kesin bu kürler sayesinde mi hamile kaldım bilmiyorum çünkü eşimde 2 aydır proxeed kullanmaya başlamıştı, sperm sayısı iyiydi ama morfolojisinde bozukluk vardı, eğer bundan sebep çocuğumuz olmuyorsa proxeed sayesinde olmuş olabilir

Hayırlı olsun My_babe. :) Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bir şey sormak istiyorum. Ben kürü bu ay kullandım ve bir kaç kez yumurtlama dönemi geçirdiğimi hissettim. Erken - Zamanında ve Geç.. Olabilirmi böyle birşey varmı takip ettiğiniz yerlerde böyle bir durum yaşayanlar. Ben 36. günümdeyim ve regl olmadım henüz. 2 gün önce idrar testi yaptım malesef Negatif..

merhaba canım çok sevindim sağlıkla kavuş İnşallah bebişine Nazar darısı başımıza ben 2 ocakta adet oldum incir kürüne 4 ocakta başladım ama 3 gündür inanlımaz yumurtalıklarım ağrıyo adet olucakmışım gibi sanki hiç bukadar sancım olmazdı ben de öne çektiğini düşündüm ay inşallah bende senin gibi ilk defada hamile kalırım

canım birkaç kez olması çok mantıksız gelmiyor çünkü kür sayesinde birden fazla yumurta geliştiyse ve bunlar farklı günlerde çatladıysa olabilir gibi..

teşekkür ederim çok saol, innşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip eder. bende adetten önce soğan kürü sonra da senin gibi incir kürü uygulamıştım. ağrılar pozitif olmalı yumurtaların büyüdüğünü gösterir ama benim özellikle çatlama gününde normalden daha şiddetli ve keskin ağrılar oluyordu 1-2 gün boyunca. normalde 16.gün filan çatlarken 11.gün bu ağrıları hissetmiştim incir kürü erkene çekti sanırım.

Topiğin adı nedir. İlacı kendimi yapıyormuş

Canim kusura bakma anca cevap yazabildim. Umarim faydasi olur:))
Topigin oldugu bölum ve adi: Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı" ana kategorisinde "İnfertilite / Kısırlık" forumunda "Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim"
Ilaci bulmak zor, Turkiye de yok , yurtdisinda Romanyadan siparis ediyorlar ama getirmesi de zor(

Sevgiler

sevi78 kullanıcısından alıntı

Merhaba.
Aranıza yeni katıldım, fakat siteyi uzun zamandır takip ediyorum.
12 yıllık evliyim, iki defa tüp bebek denemesi yaptık, olmadı.
27 aralıkta adet gördüm ve 2 ocaktan itibaren incir kürüne başladım.
Eşim sperm sayısı ve harektliliği az olması nedeniyile Eylül aynda keçiboynuzu kürüne başladı ve çok fazla faydasını gördü (sayı ve harekette inanılmaycak şekilde artma var).

incir kürü ovulasyonu (yumurtlamayı) daha erken güne çekebilir mi. örnek 13 gün ovulasyon oluyordum 10 gün ovulasyon oldum.

Selam arkadaslar:)
Ovulasyonu Öne cekip cekmedigini bilmiyorum ama yumurta sayisini cogalttigi icin testlerde ovulasyon varmis gibi gösterebilir, ya da ovulasyon gunlerini cogaltabilir. Sonuc olarak baska bir sorun yoksa incir kuru gercekten ise yariyor.

Allah saglikli sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip etsin.

amin canım Allah banda nasip eder mutluluktan saatlerce ağlarım herhalde

ay İnşallah yarabbim işe yarar ben bide ovulasyon haftamda içine havuçta ilave ettim burdan iyi haberler paylaşırız

Allah saglikli sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip etsin.

amin İnşallah canım Allah her isteyene nasip etsin çok zormuş böyle her ay ümit ediyosun olmayınca çok üzülüyorum ama yine de mücadeleden vazgeçmiyo insan her yine toparlanıyo ne yapabilirim diye uğraşıyo yine ümit filizleri yeşeriyo

Umidini bitirme hic bir zaman, Her seyin hayirlisi ciksin karsimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…