canim ya,okurken kendimi gorum sankiiste olmayinca olmuyor nedendir bilmem,cok bisey istemiyorum aslinda,yapayanliz kimsesiz kalmak istemyiorum,kendi evladimin kokusunu icime ceke ceke yaslanmak seneleri devirmek istiyorum.ama olmadi bir turlu,ben de cogu zaman hp yarida biraktim,ilk defa bu ay istikrarli bir sekilde kurleri uygulamaya,folik asit almaya dikkat ediyorum,ama umutsuzum,en iyisimi bir doktora gitmek,boyle kurlerle kendimi kandirmaktan baska birsey yapmiyorum galiba
kızlar benim adetim başladı galiba kahverengi gibi gelir ilk gün sonra devam eder bu ay da olmadı ve adetim bugün günüydü ve hiç şaşmadı anlayacağınız çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum öğlen evde eşim lavaboya geldi çıkmayınca sarıldım ağladım neden olmadı yine adetim düzenli keçiboynuzu kürü incir kürü hiçbiri mi işe yaramıyo niye olmuyo diye yani yine yıkıldım benim derdi kaldırıcak dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım üzülme sonraki ay olur diyor ağlama diyor üzülmemek ağlamamak elde değil ki bir de işe gel hiç bişey yok gibi davran bi kimseye diyeme derdini bir daha asla ümitlenmicem bu kadar incir kürü falan da yapmayı düşünmüyorum sanki ışıkları söndürdü biri hayatta bir başıma yapayanlız kalakaldım ellerim bomboş
Selam canim
Nasilsin, toparladin mi kendini biraz? Uzulme desemde uzuluyorsun biliyorum, akan gözyaslarini ve seni anliyorum. Allah hakkimizda en hayirlisini versin, umarim birdaha ki ay hamis kalirsin.
Sevgiler benden.
Canim bu branca tavsancil otu oluyor turkcede bildigim kadari ile. Yabanil bir ot ve zehirlide olabiliyor bazi turleri. Okuduklarimdan anladigim kadari ile cok etkili bir ilac oluyor kadin ve erkek uzerinde. Insallah bende de ise yarar cunki bende endometrios kisti var buyuzden sansim dusuk(.
Ilaci yurtdisindan getirtiyorlar, ebay adli internet sitesinde de satisi yapiliyormus.
Umarim yazdigim bilgiler isine yarar, sevgilerimle....
Marketlerde satılan çemen mi nasıl yani???
Ebay yabancı bir site nasıl güvenebiliriz ki hay allah
selam canım
çok şükür iyiyim bitanem İnşallah canım bu hafta ovulasyon haftam çarşamba perşembe gününe denk geliyo İnşallah hamile kalabilirim ama çok ümitlenmek istemiyorum bu ay agnucaston diye bir ilaç var ona başladım ama böyle kendimi dinlemek istemiyorum bu ay olursa olsun hayırlısı diyorum artık içime ata ata ne hale geldim yaşlandığımı hissediyorum vallahi
canım benim benden de sevgiler Allah hiç bir kuluna böyle bir sınav vermesin çok zor bebişler bizi çok bekletmeden gelsin artık İnşallah
daha onceden bır şişe keçıboynuzu şurubu içirmiştim eşime, baktım her yerde bulamıyoruz ben de küre başladım bugun eşime içiriyorum. şuruptan da daha ucuz oluyor.
Herkesın hakkında hayırlısı, şifa olur ınş.
Canim gittigidiyor adli siteyi duymussundur, simdi orada branca ursulie adli ilacin satisina baslamislar ama alan cok oldugu icin ellerinde kalmamis, takip et istersen satisa cikarsa tekrar aklinda olsun
slm kızlar ben pkoluyum bu ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptım ama yumurtlama olmadı malesef onumuzdekı ay incir kürü yapmak istiyorum adetın kaçıncı günü başlanıyor banada yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?