canım inşallah Rabbim her istiyene en yakın zamanda hayırlısıyla bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben birde eşime keçiboynuzu pekmezide aldım yumurtlama haftamdayım incir kürünü 6 dk kaynatıp orta boy havuçu ekleyip 4 dk kaynatıp içiyorum hayırlısı bakalım
Vallahi nasil anlatsam ki, ilaci temin etmek bir cogumuz icin cok zor. Herkes tanidik birini bulmaya calisiyor ilaci temin edebilmek icin cunki ilac Turkiye de yok(( Branca ursuli, Romanyadan getirtiyorlar, bazilarinin tir soföru arkadaslari varmis, ben de irem adli bir arkdasin yardimi ile temin ettim. Allah bin kere razi olsun ondan. Ilk defa bu ay basladim ben ilaca nasil sonuc vericek bende bilmiyorum ama denemek istiyorum sonuna kadar.
Branca ursului trateaza infertilitatea | Copilul.ro
Branca ursului trateaza infertilitatea | Copilul.ro
Kizlar turkceye cevirip okuya bilirsiniz, henuz nekadar ise yaradagini görmedim ama yazilanlari okudukca inancim artiyor. Mucize bir ilac sanki, birde hayit otu varmis bunuda baska bir arkdas kullaniyor suanda.
Insallah hepimiz tez vakitte hayirlisi ile evledimizi kucagimiza aliriz. Amin!
Hayırlı olsun My_babe. :) Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Ben kürü bu ay kullandım ve bir kaç kez yumurtlama dönemi geçirdiğimi hissettim. Erken - Zamanında ve Geç.. Olabilirmi böyle birşey varmı takip ettiğiniz yerlerde böyle bir durum yaşayanlar. Ben 36. günümdeyim ve regl olmadım henüz. 2 gün önce idrar testi yaptım malesef Negatif..
canım inşallah Rabbim her istiyene en yakın zamanda hayırlısıyla bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben birde eşime keçiboynuzu pekmezide aldım yumurtlama haftamdayım incir kürünü 6 dk kaynatıp orta boy havuçu ekleyip 4 dk kaynatıp içiyorum hayırlısı bakalım
Canım benim ah bir bilsen ilk evlendik kesinlikle istemiyodu 8-9 ay korunduk sonra benim ısrarlarımla korunmayı bıraktık ama 14 aydır olmadı benim üzüldüğümü gördükçe istemeye yeni yeni başladı diyebilirim ben geçen ay ameliyat oldum laparoskopi tek tüp kapalıydı açıldı eşiminde spermlerinin ileri hareket yüzdesi 37 i düşük doktor aşılamaya geçelim 3 kez deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dedi maliyeti duyunca eşim hemen hayır dedi biz 5-6 ay bekleyelim dedi anlayacağınız o an anladım asla tedaviye yanaşmıycak daha çok zaman var diyor hiç olmadı evlatlık alırız bile diyo o kadar üzülüyorum anlatamam bide geçen yaz tatilim için biriktirdiğim parayı gidip tedaviye veremem tatil benim için daha önemli dediğinde dünyam başıma yıkıldı çok üzülüyorum içime ata ata hasta olucam çok korkuyorum. Canım çok iyi fikir aslında ama şu an şark görevindeyiz ve çok arkadaşımda yok genelde eşimin çevresi arkadaşları var onlarlada mesafeli durmamızı istiyo anlayacağın burada çok yanlızım böyle dersem hemen anlar ama arkadaşına bir yakınımız için desek olabilir bencede belki zamanla eşimde yumşar da belki bizde bu ilacı temin etmek için çabalarız çok teşekkürler yardımın için
canim cok uzuldum durumuna. Ama sen esine bu ilacin bebek icin degilde senin ameliyatina destek icin oldugunu söylersen daha iyi olur belki. Benim endometrios kistim var ve ikikere ameliyat oldum, buyuzden bu ilacin bana faydasi olmasi lazim. Ama senin icin belki normal incir kurleri yada esine keciboynuzu kuru bile ise yarar. Bir arkadas da hayin otu kullaniyormus, eskiden bu ota kadin otu diyorlarmis. bence sansini kendin yarat ve yaptigin herseyi esine bebek icin yapiyorum deme. Kendim icin sagligimiz icin yapiyorum de, ki bu en dogrusu:). Sevgiler. Allah hepimize en guzelinden en hayirlisindan evlatlar nasip etsin. AMIN!
Canım benim eşini mazur gör normal duygular kabullenemiyor erkekler böyle şeyleri, onlar için biraz daha zor bu durumlar. Yalnız olduğunu da düşünme sakın inan bende öyleyim.
Biriyle karşılaştığımda da ne konuşacağımı şaşırır oldum. Hiç üzülme çünkü biri olsa da o birinden de fayda yok bizlere
Biraz bekle eşin de alışınca bu duruma seni de anlayacaktır, Bende birileriyle konuşunca fayda olur falan zannederdim ama gördüm ki insanın en iyi dostu yine kendisiymiş çünkü insanlar bir süre sonra senin derdini dinlemek bile istemiyorlar sadece seni kendilerine yakın görmeye başlıyorlar ve kendi dertlerini anlatıyorlar elbetteki anlatacaklar ama işin içine kendin girince dinleme zahmetinde bile bulunmuyorlar.
Sen üzme kendini ne olur
Canım bende k.boynuzu pekmezi aldım eşim yesin diye ama nerdeee, gerçi işi yoğun vakit bulamıyor ama. Yalnız pekmez nefis bir şeymiş hiç yakan tadı yok normalde insanın boğazını yakar ya onda öyle bir şey yok karamelli gibi. Alırken kız demişti çok güzel bir pekmez deneyin derim falan diye aldık bizde ama hakikaten yakıcı bir tadı yok sade bile yiyebilecek insan
İnşallah tatlım inş. Bende incir yemeye başladım demiştim burda ama hala akıntı gibi oluyor şuan, zaten birde ç.b.t karışımıda yapmıştım onuda yiyorum hergün sanırım faydası oluyo bilemedim ama .
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Topiş topi bebişlerle dolsun karnımız:)
İnşallah hakkında hayırlısı olurda evlat sahibi olursunuz sizde.
Zaten vücutta farkediyor hemen belirtiler.
Bence incirde ye
Bu ilaç yumurtaları mı çoğaltıyor anlayamadım ki. Neyse kullan bir bakalım ama neden böyle şeyler tr.de yok. Bir arkadaşta abd den yumurta çoğaltıcı ilaç getirtmiş diye okumuştum. Doktorlar bie neden bahsetmiyorlar
Uff yaa karıştı aklım
Bu ilaç yumurtaları mı çoğaltıyor anlayamadım ki. Neyse kullan bir bakalım ama neden böyle şeyler tr.de yok. Bir arkadaşta abd den yumurta çoğaltıcı ilaç getirtmiş diye okumuştum. Doktorlar bie neden bahsetmiyorlar
Uff yaa karıştı aklım
slm kızlar bi bunu denememiştik... herşeyi yaptım hayıt tohumu içtim( adetimi düzenledi ) ovulasyon testi yaptım,ateş tablosu yaptım,diyet yaptım,folik asit içiyorum 4 aydır.. bi bunu denemedmm... yalnız kür olarak yapamam ugraşamam yarıda bırakırım eminim.. onun için eşim keçiboynuzu pekmezi bende inciri yesem aynı etkiyi gösterirmi.
bide günde iki kezmi yiyelimmm nedersiniz..bide nezaman başlıyalım hayıt tohumuna adetin 5. günü başlayın diyorlardı bundada öle bi gün varmı;:)
Canim bu ilacin iki etkisi var 1. erkek de cinsel guce de yardim ediyor galiba ama en önemlisi spermeleri cogaltip hizlandiriyor, 2. kadinda yumurtalari cogaltiyor. Aslinda 100% bitkisel bir ilac ama ilac bizim ulkemizde yapilmiyor. Romanyada ve USA da kullaniliyor. Bizim Turkiyede bulabilecegimiz hayit otu var biliyorsunuz, bunu deneyebilirsiniz. Hayit otunu aktara sordugunuzda o size daha detayli anlatir nasil kullanicaginizi. Ben ilaci bu ay kullanmaya basladik, etkisi icin en az uc ay kullanmam gerekiyormus. Bende uc ay anca yetecek kadar ilac var, bakalim kismetimizde uc ay icinde bebek var mi. Bakak görek:)))
Ah bu erkekler Allah tan onlar hamile kalmıyor işimiz çok zor olurdu ne nazları çekilirdi ne kendileri...
Şifa için bile küçücük bişeyi yemeye taraftar olmuyorlar.
Ben türkçeye çevirttim branca sayfasını sanırım bir ot ama ne tür birşey yazmamış.
Hayıt otu mu faydalı hayıt tohumumu
Tam olarak biliyor musunuz. Ben de gittiğimde alıcam
İnşallah size bir faydası olur da emeğin boşa gitmez canım.
Bizde bulabilsek eminim ilacın etkisi de çok fazladır.
Bildigim kadari ile hayit tohumu daha etkiliymis. Insallah sifa bulursun.
kızlar benim adetim başladı galiba kahverengi gibi gelir ilk gün sonra devam eder bu ay da olmadı ve adetim bugün günüydü ve hiç şaşmadı anlayacağınız çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum öğlen evde eşim lavaboya geldi çıkmayınca sarıldım ağladım neden olmadı yine adetim düzenli keçiboynuzu kürü incir kürü hiçbiri mi işe yaramıyo niye olmuyo diye yani yine yıkıldım benim derdi kaldırıcak dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım üzülme sonraki ay olur diyor ağlama diyor üzülmemek ağlamamak elde değil ki bir de işe gel hiç bişey yok gibi davran bi kimseye diyeme derdini bir daha asla ümitlenmicem bu kadar incir kürü falan da yapmayı düşünmüyorum sanki ışıkları söndürdü biri hayatta bir başıma yapayanlız kalakaldım ellerim bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?