İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

İnşallah tatlım inş. Bende incir yemeye başladım demiştim burda ama hala akıntı gibi oluyor şuan, zaten birde ç.b.t karışımıda yapmıştım onuda yiyorum hergün sanırım faydası oluyo bilemedim ama .
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Topiş topi bebişlerle dolsun karnımız:)
İnşallah hakkında hayırlısı olurda evlat sahibi olursunuz sizde.
Zaten vücutta farkediyor hemen belirtiler.
Bence incirde ye

Bu ilaç yumurtaları mı çoğaltıyor anlayamadım ki. Neyse kullan bir bakalım ama neden böyle şeyler tr.de yok. Bir arkadaşta abd den yumurta çoğaltıcı ilaç getirtmiş diye okumuştum. Doktorlar bie neden bahsetmiyorlar
Uff yaa karıştı aklım

Bende senin durumundayım adetime 10 gün var ama sanki yumurtluyorum gibi b,r durum hadi hayırlısı olsun hepimize.
Böyle devam etmeyi düşünüyorum sanırım incirler etkisini gösteriyor.
İnşallah ama inşallah rabbim hepimize verir birer evlat

Canım bende k.boynuzu pekmezi aldım eşim yesin diye ama nerdeee, gerçi işi yoğun vakit bulamıyor ama. Yalnız pekmez nefis bir şeymiş hiç yakan tadı yok normalde insanın boğazını yakar ya onda öyle bir şey yok karamelli gibi. Alırken kız demişti çok güzel bir pekmez deneyin derim falan diye aldık bizde ama hakikaten yakıcı bir tadı yok sade bile yiyebilecek insan

Canım benim eşini mazur gör normal duygular kabullenemiyor erkekler böyle şeyleri, onlar için biraz daha zor bu durumlar. Yalnız olduğunu da düşünme sakın inan bende öyleyim.
Biriyle karşılaştığımda da ne konuşacağımı şaşırır oldum. Hiç üzülme çünkü biri olsa da o birinden de fayda yok bizlere
Biraz bekle eşin de alışınca bu duruma seni de anlayacaktır, Bende birileriyle konuşunca fayda olur falan zannederdim ama gördüm ki insanın en iyi dostu yine kendisiymiş çünkü insanlar bir süre sonra senin derdini dinlemek bile istemiyorlar sadece seni kendilerine yakın görmeye başlıyorlar ve kendi dertlerini anlatıyorlar elbetteki anlatacaklar ama işin içine kendin girince dinleme zahmetinde bile bulunmuyorlar.
Sen üzme kendini ne olur

amin canım İnşallah sanada çok geçmiş olsun İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız burdan desteğin için çok teşekkürler canım çok doğru aynen dediğin gibi yapıyorum ben artık incir kürü kan da yapıyomuş onun için içiyorum falan diyorum hayıt otunu kullancam bide bu ilacı annem bir araştırıcak kendimce elimden gelen ne varsa yapıcam artık bebek konusunu hiç açmıycam bazen kendi arkdaşlarının eşi ya da kendisi hamile falan söylüyo aslında o da farkında ama nezaman ben konuyu açsam kavga kıyamet kaldıramıyorum buda benim hayattaki sınavımmış çok zor Allah dayanma gücü sabır versin...

canım benim anlıyorum aslında eşimide bir gece halil sezaiden isyan şarkısını dinlerken ben gözyaşlarımı tutamadım ve ağlamaya başladım bebek için olduğunu tahmin etti tabi hemen ilk defa onunda gözleri doldu üzülme falan dedi yani anne olmayı ne kadar çok istediğimin farkında
çok haklısın canım belki burda dertleşek kimsem yok diye zaman zaman çok üzülüyorum aynen dediğin gibi insana en iyi dost yine kendisi canım annemle bi tek konuşuyorum o da çok üzülüyo annem benim bir gece sabahı sabah etmiş sabah aradı boşver kızım senin en doğal hkkın anne olmayı istemek ama eşin istemiyo ve sen yıpranıyosun üzme kendini tedavi için ileride ben karşılarım gerekirse falan dedi o gün anladım ki annemi de bu kadar üzmeye hakkım yok
elimden geldiğince sıkılıp bunalınca dua ediyorum Allah hayırlısını versin ama bizlerede evlat nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın İnşallah

benim eşiminde içi rahat ama maalesef aldım yemiyo pekmezi İnşallah faydasını görürsünüz canım

amin canım İnşallah faydasını görürüz bide benim olduğum ilçede iki tane incir satan yer bulabildim o kadar da iyi değil yenilcek gibi değil canım bende sadece kaynatıp içiyorum yada yine memleketten istiycem annem gönericek artık

Canim bu ilacin iki etkisi var 1. erkek de cinsel guce de yardim ediyor galiba ama en önemlisi spermeleri cogaltip hizlandiriyor, 2. kadinda yumurtalari cogaltiyor. Aslinda 100% bitkisel bir ilac ama ilac bizim ulkemizde yapilmiyor. Romanyada ve USA da kullaniliyor. Bizim Turkiyede bulabilecegimiz hayit otu var biliyorsunuz, bunu deneyebilirsiniz. Hayit otunu aktara sordugunuzda o size daha detayli anlatir nasil kullanicaginizi. Ben ilaci bu ay kullanmaya basladik, etkisi icin en az uc ay kullanmam gerekiyormus. Bende uc ay anca yetecek kadar ilac var, bakalim kismetimizde uc ay icinde bebek var mi. Bakak görek:)))

Canim bu ilacin iki etkisi var 1. erkek de cinsel guce de yardim ediyor galiba ama en önemlisi spermeleri cogaltip hizlandiriyor, 2. kadinda yumurtalari cogaltiyor. Aslinda 100% bitkisel bir ilac ama ilac bizim ulkemizde yapilmiyor. Romanyada ve USA da kullaniliyor. Bizim Turkiyede bulabilecegimiz hayit otu var biliyorsunuz, bunu deneyebilirsiniz. Hayit otunu aktara sordugunuzda o size daha detayli anlatir nasil kullanicaginizi. Ben ilaci bu ay kullanmaya basladik, etkisi icin en az uc ay kullanmam gerekiyormus. Bende uc ay anca yetecek kadar ilac var, bakalim kismetimizde uc ay icinde bebek var mi. Bakak görek:)))

slm kızlar bi bunu denememiştik... herşeyi yaptım hayıt tohumu içtim( adetimi düzenledi ) ovulasyon testi yaptım,ateş tablosu yaptım,diyet yaptım,folik asit içiyorum 4 aydır.. bi bunu denemedmm... yalnız kür olarak yapamam ugraşamam yarıda bırakırım eminim.. onun için eşim keçiboynuzu pekmezi bende inciri yesem aynı etkiyi gösterirmi.
bide günde iki kezmi yiyelimmm nedersiniz..bide nezaman başlıyalım hayıt tohumuna adetin 5. günü başlayın diyorlardı bundada öle bi gün varmı;:)

Son düzenleme:

Merhaba canim, göbuse bebis lazim:))) cok hosuma gitti, butun suratima bir gulumseme yayildi :))))

Hayit tohumu ise yaradi ise ve adetini duzenledi ise sansin yukselmis demekdir.

Bilmem isine yarar mi ama Sebepsiz infertilitesi olanlarin en buyuk yardimcisi "CLEARBLUE CLEARPLAN HAMİLELİK MÖNİTÖRÜ

CLEARPLAN Kolay Hamilelik Monitörü, hamile kalmak isteyen kadınlar için geliştirilmiştir. Kadının kendisine özgü hormon seviyelerini özel bir algoritmayı kullanarak izler ve gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günler (ovülasyon civarı) ile birlikte yüksek olduğu ek 1-5 günü de belirleyerek gebe kalma ihtimalini maksimuma çıkartır. CLEARPLAN Kolay Hamilelik Monitörü, bir el Monitörü ve kullanılıp atılabilen test çubuklarından oluşur. Monitör ve test çubukları, üremeyi kontrol eden Luteinising hormon (LH) ve estrogene metabolite, E3G (östrojen) hormonlarının seviyelerini ve seyrini izler. Periyod döneminin (adetin ilk gününden yeniden adet görüleceği güne kadar olan süre) başlangıcından itibaren, bu dönemin uzunluğuna ve LH sıçrama zamanına bağlı olarak 10 veya 20 gün boyunca hergün test çubukları kullanılarak idrardan test yapılır ve hormonlar toplanır. Bu testler, Monitör tarafından okunur, yorumlanır ve her gün için Fertilite Durumu (Gebe kalma ihtimali) Düşük - Yüksek - En Yüksek seviyeleri ile ekranda görüntülenir. İhtimalin fazla olduğu günlerde ilişkinin gerçekleşmesi, gebe kalma şansını maksimuma çıkartır. CLEARPLAN Kolay Hamilelik Monitörü'nün laboratuar ortamında, LH hormonu sıçramasını % 99 güvenilirlikle tesbit ettiği kanıtlanmıştır." deneyebilirsiniz.

yukarida bahsi gecen konuyu KK icinde bulup kopyaladim isterseniz arama cubuguna parantes icindeki basligi yazip detayli okuyabilirsiniz. (Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü)

Hepinize sevgiler.

Ah bu erkekler Allah tan onlar hamile kalmıyor işimiz çok zor olurdu ne nazları çekilirdi ne kendileri...
Şifa için bile küçücük bişeyi yemeye taraftar olmuyorlar.
Ben türkçeye çevirttim branca sayfasını sanırım bir ot ama ne tür birşey yazmamış.

Hayıt otu mu faydalı hayıt tohumumu
Tam olarak biliyor musunuz. Ben de gittiğimde alıcam

İnşallah size bir faydası olur da emeğin boşa gitmez canım.
Bizde bulabilsek eminim ilacın etkisi de çok fazladır.

Canim bu branca tavsancil otu oluyor turkcede bildigim kadari ile. Yabanil bir ot ve zehirlide olabiliyor bazi turleri. Okuduklarimdan anladigim kadari ile cok etkili bir ilac oluyor kadin ve erkek uzerinde. Insallah bende de ise yarar cunki bende endometrios kisti var buyuzden sansim dusuk(.
Ilaci yurtdisindan getirtiyorlar, ebay adli internet sitesinde de satisi yapiliyormus.
Umarim yazdigim bilgiler isine yarar, sevgilerimle....

Hayıt otu mu faydalı hayıt tohumumu
Tam olarak biliyor musunuz. Ben de gittiğimde alıcam

İnşallah size bir faydası olur da emeğin boşa gitmez canım.
Bizde bulabilsek eminim ilacın etkisi de çok fazladır.

Bildigim kadari ile hayit tohumu daha etkiliymis. Insallah sifa bulursun.

kızlar benim adetim başladı galiba kahverengi gibi gelir ilk gün sonra devam eder bu ay da olmadı ve adetim bugün günüydü ve hiç şaşmadı anlayacağınız çok üzgünüm çok yorgun hissediyorum öğlen evde eşim lavaboya geldi çıkmayınca sarıldım ağladım neden olmadı yine adetim düzenli keçiboynuzu kürü incir kürü hiçbiri mi işe yaramıyo niye olmuyo diye yani yine yıkıldım benim derdi kaldırıcak dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım üzülme sonraki ay olur diyor ağlama diyor üzülmemek ağlamamak elde değil ki bir de işe gel hiç bişey yok gibi davran bi kimseye diyeme derdini bir daha asla ümitlenmicem bu kadar incir kürü falan da yapmayı düşünmüyorum sanki ışıkları söndürdü biri hayatta bir başıma yapayanlız kalakaldım ellerim bomboş

Bildigim kadari ile hayit tohumu daha etkiliymis. Insallah sifa bulursun.

merhaba,ben hayiti tablet seklinde kullaniyorum,asilinda yurdusunda sadece bu sekilde satiliyor galiba,en kolay tablet halinde eczaneden bulunabiliyor.edindigim bilgilere gore tablet seklinde kullanmak daha iyiymis...

canim ya,okurken kendimi gorum sankiiste olmayinca olmuyor nedendir bilmem,cok bisey istemiyorum aslinda,yapayanliz kimsesiz kalmak istemyiorum,kendi evladimin kokusunu icime ceke ceke yaslanmak seneleri devirmek istiyorum.ama olmadi bir turlu,ben de cogu zaman hp yarida biraktim,ilk defa bu ay istikrarli bir sekilde kurleri uygulamaya,folik asit almaya dikkat ediyorum,ama umutsuzum,en iyisimi bir doktora gitmek,boyle kurlerle kendimi kandirmaktan baska birsey yapmiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…