İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Arkadaşlar selam. Ben reglde 10 gün gecikme yaşadım. (hiç olmazdı) Bunu yaşayıp 2. küre devam eden varmı?

Canim 10 gun gecikme normal degil bence, belki bize mujdeli bir haber vericeksin:))) Gebelik testi yaptir bence, ve hemen... Cok merak ediyorum ben:)))).
Ben o bahsettigim ilaca devam ediyorum Branca ursuli. Aris adli bir arkdasimiz kullanmis bu ilaci ve hamile kalmis. Insallah bende de sifasini gösterir.
Sevgiler hepinize!!!!

canım bahsettiğin ilacı nereden temin edebiliriz acaba? birde ilaç nasıl bir etki sağlıyo çok merak ettim doğrusu.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz tabi bende iyi haberler veririm sizlere İnşallah

canım hamile olmayasın reglin tam sökülür gibi olmadıysa hamile de olabilirsin bence bir test yap derim

Yok arkadaşlar malesef. Baya regl oldum 10.günde ve devam ediyor. Zaten o 10 günü meraktan nasıl geçirdim bilseniz :) 2 kere idrar testi yaptım negatifti. Kan testine gideceğim zaman regl oldum. Sanırım stres ya da incir kürünin etkisi. İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder.

amin canım İnşallah biz de anne olucaz hiç canını sıkma bir ay tıpkı senin gibi oldu çok ümitlenmiştim kısmet değilmiş diyelim burdaki tüm arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum evlat nasip etsin Rabbim hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

Hayirlisi olsun canim, umudunu yitirme belki bu ay hamis kalirsin!!! eminim er yada gec bebisini kucagina alicaksin:)))

canım bahsettiğin ilacı nereden temin edebiliriz acaba? birde ilaç nasıl bir etki sağlıyo çok merak ettim doğrusu.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz tabi bende iyi haberler veririm sizlere İnşallah

Vallahi nasil anlatsam ki, ilaci temin etmek bir cogumuz icin cok zor. Herkes tanidik birini bulmaya calisiyor ilaci temin edebilmek icin cunki ilac Turkiye de yok(( Branca ursuli, Romanyadan getirtiyorlar, bazilarinin tir soföru arkadaslari varmis, ben de irem adli bir arkdasin yardimi ile temin ettim. Allah bin kere razi olsun ondan. Ilk defa bu ay basladim ben ilaca nasil sonuc vericek bende bilmiyorum ama denemek istiyorum sonuna kadar.
Branca ursului trateaza infertilitatea | Copilul.ro
Branca ursului trateaza infertilitatea | Copilul.ro
Kizlar turkceye cevirip okuya bilirsiniz, henuz nekadar ise yaradagini görmedim ama yazilanlari okudukca inancim artiyor. Mucize bir ilac sanki, birde hayit otu varmis bunuda baska bir arkdas kullaniyor suanda.
Insallah hepimiz tez vakitte hayirlisi ile evledimizi kucagimiza aliriz. Amin!

amin canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için benim getirticek kimsem de yok nasıl yaparım bilemedim bir araştırayım bakalım

Kızlar merhaba nasılsınız

Allahım gönlümüze göre verir inşAllah

kızlar birisi incir kürü ile keçiboyunuzu kürünü anlatabil,r mi nasıl yapıyoruz :44:

Kızlar merhaba nasılsınız

Allahım gönlümüze göre verir inşAllah

kızlar birisi incir kürü ile keçiboyunuzu kürünü anlatabil,r mi nasıl yapıyoruz :44:

amin canım
öncelikle ben de internetten araştırarak yaptığımı belirteyim
keçiboynuzu kürü eşe yapılıyo ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içiyo ilk hafta 400 ml klorsuz suya 8 tane keçeboynuzu kırılarak üçe dörde kaynamaya başlayınca atıylıyo kısık ateşte 3 dk kaynatılıp 20dk bekletip süzülüp eşimize içiriyoruz bir hafta sonra artık 3 ay devam edicek tabi akşam 200ml suya kaynadıktan sonra 4 tane kiçiboynuzu kırılıp içine atılıp 3dk kaynatıp 20dk bekletip akşam yatmadan önce içiriyliyo keçiboynuzu pekmezinide aç karna yedirirsen iyi geliyomuş
gelelem incir kürüne 10-15 adet inciri unlarını falan güzelce yıkayıp ikiye bölüp hazırlıyoruz sonra 500 ml klorsuz suyu kaynattıktan sonra incirleri ilave ediyoruz 20 dk daha kaynatıp kapatıp ılınmasını bekliyoruz aç içiliyo ve çıkan karışımı üçe bölüp öğünlerden önce içiyoruz ama 15 dk içtikten sonra yemek yiyiyoruz birde yumurtlama haftanda yumurtan çatlasın diye incirleri aynı ölçüde suda 6dk kaynatıp orta boy bir havuçu dilimleyip içine atıyoruz 4dk daha kaynatıyoruz ben bir hafta içtim bu ay yeni başladım canım birde ağzı kapalı kızık ateşte kaynıyo iki kürdü inşallah güzel haberlerin alırız canım

bu arada canım yazmayı unutmuşum incir kürü 21 gün yap 7 gün ara sonra yine 21 gün yapıyoruz toplam 42 gün havuçlu karışım ovulasyon haftasında yapılıyo diye biliyorum

İnşAllah canım hepimizin güzel haberlerini alırız bende baslıcam inşallah

amin canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için benim getirticek kimsem de yok nasıl yaparım bilemedim bir araştırayım bakalım

Benim de tanidigim bir tir soföru yok, ya da gumruk de calisan birini de tanimiyorum buyuzden internet sayfalarinda arastirdim. Bir site buldum siparis veremeden satisi durdurmuslar(. hala arastiriyorum cunki tedavinin uc ay surmesi lazim ve bendeki ilac uc ay icin yeterli degil(. Duzgun bir site bulursam haber veririm size.

benim aklıma eşimin bir arkadaşı geldi ama eşime der demez başladı bağrınmaya bana o yüzden galiba başka da tanıdık yok maalesef eşim çok rahat bu konuda ya beni çok üzüyor evde bu konunun konuşulması yasak nezaman bişey paylaşmak istesem alıyorum cevabımı ben de susmakta buldum çareyi Allah'a hergün dua ediyorum normal yolla olsun diye tedaviyi kabul etmiyo daha zamanı varmış falan hiç inanmıyorum tedaviyi kabul edeceğini çok üzülüyorum

İnşAllah canım hepimizin güzel haberlerini alırız bende baslıcam inşallah

İnşallah bitanem ya iyi haberler paylaşalım bakalım ben bu ay 28 ocak gibi adet olucam normalde bu ay kürü yaptım belki de bu ay güzel haberler paylaşırım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Canim esin neden bukadar sert tepki veriyor, belki milletin duymasindan korkuyordur. Yani esin arkdasina bana bunu al derse anlarlar belki diye dusunuyor olabilir. Istersen esine sanki bir arkadasinin icin cok gerekli oldugunu söylesen, oda arkdasina rahatlikla esim arkadasi icin aldiracakmis der. ilac geldikden sonra tek sen kullansan da olur ama esler birlikte kullanirsa daha iyi sonuc veriyor diyorlar. Ben gunde uc ögun ac karnima, esim sadece sabahlari ac karnina iciyor.
Bir sekilde tanidiginiza ulas ve arkadasima almam lazim, mutlaka istiyor falan de istersen:)))
Sevgiler...

Canım benim ah bir bilsen ilk evlendik kesinlikle istemiyodu 8-9 ay korunduk sonra benim ısrarlarımla korunmayı bıraktık ama 14 aydır olmadı benim üzüldüğümü gördükçe istemeye yeni yeni başladı diyebilirim ben geçen ay ameliyat oldum laparoskopi tek tüp kapalıydı açıldı eşiminde spermlerinin ileri hareket yüzdesi 37 i düşük doktor aşılamaya geçelim 3 kez deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dedi maliyeti duyunca eşim hemen hayır dedi biz 5-6 ay bekleyelim dedi anlayacağınız o an anladım asla tedaviye yanaşmıycak daha çok zaman var diyor hiç olmadı evlatlık alırız bile diyo o kadar üzülüyorum anlatamam bide geçen yaz tatilim için biriktirdiğim parayı gidip tedaviye veremem tatil benim için daha önemli dediğinde dünyam başıma yıkıldı çok üzülüyorum içime ata ata hasta olucam çok korkuyorum. Canım çok iyi fikir aslında ama şu an şark görevindeyiz ve çok arkadaşımda yok genelde eşimin çevresi arkadaşları var onlarlada mesafeli durmamızı istiyo anlayacağın burada çok yanlızım böyle dersem hemen anlar ama arkadaşına bir yakınımız için desek olabilir bencede belki zamanla eşimde yumşar da belki bizde bu ilacı temin etmek için çabalarız çok teşekkürler yardımın için

canim cok uzuldum durumuna. Ama sen esine bu ilacin bebek icin degilde senin ameliyatina destek icin oldugunu söylersen daha iyi olur belki. Benim endometrios kistim var ve ikikere ameliyat oldum, buyuzden bu ilacin bana faydasi olmasi lazim. Ama senin icin belki normal incir kurleri yada esine keciboynuzu kuru bile ise yarar. Bir arkadas da hayin otu kullaniyormus, eskiden bu ota kadin otu diyorlarmis. bence sansini kendin yarat ve yaptigin herseyi esine bebek icin yapiyorum deme. Kendim icin sagligimiz icin yapiyorum de, ki bu en dogrusu:). Sevgiler. Allah hepimize en guzelinden en hayirlisindan evlatlar nasip etsin. AMIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…