İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaşlar keçiboynuzu kürünü nasıl yapacağım bilen varmı bide mart da aşılama düşünüyoruz biz marta bir buçuk ay var ama bu kür için 3 ay diyorlar ne diyorsunuz bir buçuk ay da fayda olurmu acaba............lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız.........

simalcim tşkederim kbl etmişsin.ikimizin degerleri aynı bakalım hayırlısı keçiboynuzu kürü tutar ibrahim saraçoglunun sitesinde hasta görüşlerini okudugumda bayagı kişinin olmuş kürden bende çok umutlandım cnm ben 6 yıla girdim evleneli eşim romatizma hastası içtigi ilaç agır spermleri o etkilemiş bırakıncada hastalıgı ilerliyo bırakmıştık bi üç ay iromatizma ilacını hastalıgı agırlaşmıştı o yüzden bırakamıyo sen kaç yıllık evlisin cnm biraz kendinden basedermisin bu arada benim adım gülten:)

merhaba canım, ben 3 yıllık evliyim benimde eşim akciğer ameliyatı geçirdiği için sperm sayısı azalmış. bende baya umutlandım keçiboynuzundan okuyunca ama 5 ay sonra felan sonuç alınıyormuş ben mart gibi tüp bebek denemek istiyorum,5 ay bekleyememiş olucam yani:(ama bu şimdiki düşüncem eğer şubatta yapılan testte ilerleme varsa denerim bikaç ay daha, sanada bilgi veririm.bakalım inşalllah isteyen herkese verir Allah hayırlısıyla. adım yeşim, birbirimize destek oluruz burdan, baya moral oluyor burası insana.görüşürüz canım.kaydirigubbakcemile5

cnm geçmiş olsun eşine umarım daha iyidir.senle degrelerimiz aynıya sperm test sonuçlarımızı söleriz tabikide destek olurus birbirimize.gün aldınmı tüp bebekten nerde olcan hangi hastanede cnm

bonuck x cnm 6 7 keçiboynuzunu parçalanmış olarak 2 buçuk subardagı kaynamakta olan suya atıp kısık ateşte 3 dakikaka (tencerenin agzı kapalı olsun)kaynat sonra ocagı kapat20 dakiaka demle sonra keçiboynuzları içinden al1 hafta sabah akşam içirityosun sonra 3 ay sade akşamları 1 su bardagı daha sonra bırakıp ara ara içiriyosun bende ocak 1 de başladım umarım anlata bilmişimdir:))

cnm geçmiş olsun eşine umarım daha iyidir.senle degrelerimiz aynıya sperm test sonuçlarımızı söleriz tabikide destek olurus birbirimize.gün aldınmı tüp bebekten nerde olcan hangi hastanede cnm

çok sağol canım ama ameliyat olalı çok olmuş yaklaşık 8 sene önce. ama aldığı narkoz ve ilaçlar felan etkilemiş işte. valla canım izmirde dokuz eylülde çalışan bir prof var cemal posacı ondan randevu aldım 10 şubata. özel muayenesinden ama sanırım tüp bebeği smryna tüp bebek merkezinde yaptırıyormuş. ona gidip ne diyor nasıl yönlendiriyor bir bakıcaz. birde kent hastanesinde israel diye bir doktor var meşhur izmirde tatmin olmazsam birde ona gideriz diyoruz.benim reglimin 31inde olması gerek onu bekliycem birde eşim sperm testi yapıcak şubat beşte sonra iki testi alıp gidicez. sana anlatırım neler olduğunu dönüşte.:1hug:

simalcim inşallah tüp bebeg kalmadan kür işe yararda hamile kalaırsın ama sen 5 ay gerkiyo dedin sperm artması için saraçoglunun sitesinde 3 ay kullanılıyo yazıyo hasta görüşlerinde 1 buçuk ay sonra bile hamile kalanlar var allahtan tabi herşey bu arada sen bişiy kullanıyonmu benim kullanmma gerekirmi kür olarak gerçi tüp bebek yaptırırken sadece 2 yumurtam döllendi toplam 7 yumurtam olmuştu 2 si döllenebilmi ve kalitesizmiş doktor sigaradan dedi bırak ama bırakamadım incir kürü yapsammı .bu arada sorması ayı ne kadara mal oluyo tüp bebek senin ssk kapsamında degil dimi

simalcim inşallah tüp bebeg kalmadan kür işe yararda hamile kalaırsın ama sen 5 ay gerkiyo dedin sperm artması için saraçoglunun sitesinde 3 ay kullanılıyo yazıyo hasta görüşlerinde 1 buçuk ay sonra bile hamile kalanlar var allahtan tabi herşey bu arada sen bişiy kullanıyonmu benim kullanmma gerekirmi kür olarak gerçi tüp bebek yaptırırken sadece 2 yumurtam döllendi toplam 7 yumurtam olmuştu 2 si döllenebilmi ve kalitesizmiş doktor sigaradan dedi bırak ama bırakamadım incir kürü yapsammı .bu arada sorması ayı ne kadara mal oluyo tüp bebek senin ssk kapsamında degil dimi

canım benim,inşallah:Saruboceq:evet kür üç ay uygulanıyor ama sonuçları 4-5 ay sonra genelde ortaya çıkıyormuş araştırdığım kadarıyla.ama tabii Allah bilir 1 ayda da olur belki. ben ocak 5 te eşimle beraber incir kürü uygulamaya başlamıştım canım, yumurta sayısı ve gelişimi artsın diye ancak iki gün önce bıraktım çünkü bazı olumsuz şeyler duydum kist oluşturma ihtimali varmış gibi.birde yumurtalıklarım ağrımaya başladı korktum bıraktım ama yumurta gelişimi açısından iyi olabilir belki.hatta birde havuçlusu varmış çatlatmak için ama onu denemedim benim yumurtalarımda bir sorun yoktu ama sen sigara deyince korktum çünkü bende sigara içiyorum:( çokmu etkiliymiş sigara?valla fiyatıda doktora gidince öğrenicem canım sana yazarım burdan, şimdi bilmiyorum.

canım, ben bu incir kürünü sadece 15 gün uygulayabildim.daha öncesinde klomen ve ovitrelle iğne ile çatlatılmıştım.ama faydası olmadı.gecen ay bekleme aşamasındayken incir kürü yaptım.sabah akşam içtim.son beş gün havuç kattım içine.Allahımında izniyle bu ay bebeğimizi gördük.canım bence sen tedavideyken incir kürünüde uygulama.yumöurtaların çok gelişip büyür ve kistleşir allah korusun.bekleme ayında uygularsın.ALLAH SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN.:nazar:

bekleme aşaması derkken regliye kac gün varken incir körü yaptın bu arada incir kürü nasıl aktarlardamı satılıyo

cnm ben tüp bebek görüşmelerine gittigim zmn doktor hmn bırakman lazım dedi eşimede eve başbakan bile gelse evde içirmiyeceksiniz demişti ama ben bırakamdım anca azatmıştım ondanmış kalitesiz yumurta mesela benden daha büyük yaştaki bynlar vardı benden çok yumurtaları toplandı bırakmayı dene senin için iii olur cnm.senin ssk kapsamındamı olcak tüp denemn

cnm ben tüp bebek görüşmelerine gittigim zmn doktor hmn bırakman lazım dedi eşimede eve başbakan bile gelse evde içirmiyeceksiniz demişti ama ben bırakamdım anca azatmıştım ondanmış kalitesiz yumurta mesela benden daha büyük yaştaki bynlar vardı benden çok yumurtaları toplandı bırakmayı dene senin için iii olur cnm.senin ssk kapsamındamı olcak tüp denemn

sizi yanlış yönlendirmek istemem,belki insandan insana değişiyodur ben hayatımda sigara içmedim kokusu bile nefesimi daraltır.Annem , babamda içmediği için sigaralı ortamda büyümedim .eşimde fazla içmezdi ben dayanamıyorum kokusuna diye bıraktı o da tam 5 yıldır hiç içmiyor ama gelgelelim benim yumurtalar kalitesiz

içmenizi kesinlikle istemem ama bazan doktorlar bişey bulamayınca sigaraya ya da strese bulur bahaneyi olacağı varsa oluyor . Çevremde o kadar sigara içipte birsürü çocuğu olan var ki inanın acaba bende içseydim çocuğum olurmuydu diyorum:delphin:kaydirigubbakcemile3hem sen bugün sigarayı bıraksan ne kadar zaman sonra etkisini görürsün .aaaamaann neyse siz yine de içmeyin ama kesin bundan dolayı yumurtalarım kalitesiz çıkıyor diye kesin yargıya kapılıpta sıkıntıya girmeyin.Yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz hava sanki çok kaliteli
burunnio3.gif

Son düzenleme:
sizi yanlış yönlendirmek istemem,belki insandan insana değişiyodur ben hayatımda sigara içmedim kokusu bile nefesimi daraltır.Annem , babamda içmediği için sigaralı ortamda büyümedim .eşimde fazla içmezdi ben dayanamıyorum kokusuna diye bıraktı o da tam 5 yıldır hiç içmiyor ama gelgelelim benim yumurtalar kalitesiz

içmenizi kesinlikle istemem ama bazan doktorlar bişey bulamayınca sigaraya ya da strese bulur bahaneyi olacağı varsa oluyor . Çevremde o kadar sigara içipte birsürü çocuğu olan var ki inanın acaba bende içseydim çocuğum olurmuydu diyorum:delphin:kaydirigubbakcemile3hem sen bugün sigarayı bıraksan ne kadar zaman sonra etkisini görürsün .aaaamaann neyse siz yine de içmeyin ama kesin bundan dolayı yumurtalarım kalitesiz çıkıyor diye kesin yargıya kapılıpta sıkıntıya girmeyin.Yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz hava sanki çok kaliteli
burunnio3.gif

canım çok teşekkürler:) inanki bu yazdığın cevap beni çok rahatlattı, çünkü bırakabileceğimi hiç sanmıyorum, sudennasın cevabını görünce çok üzülmüştüm:1no2:ama bu konuda haklısın herşey olacağına varıyor.teşekkürlera.s.

canım, benim biçok bırakma denemem başarısız oldu ayrıca bırakınca çok sinirli stresli ve mutsuz oluyorum.şu aşamada bırakırsam daha kötü etkilenebilirm.keşke bırakabilsek ama malesef olmuyor:1no2:

bu arada ssk kapsamınada girecekmi girmeyecekmi doktordan öğrenicez. bu arada sen kaç yaşındasın?ben 29.

simalcim ben 34 yaşındayım 74 lüyüm simalcim bende bırakamamıştım sigarayı tabiikide baırakmak daha iii olurdu ama ama tüp bebek merkezine gelen bi bayan vardı transferi yapılmış kan vercek bebek tuttumu tutmadımı diebide dışarda aç karna iki sigara içmiş kanı verdi hamileymiş bide benden büyüktü yumurtasıda fazlaydı sonra kendime deiştim sigaryla alakalı degimiş demekki olcagı varsa oluyo.ama cnm tabi sigara saglıga zararlı bu gerçegi degiştiremeyiz:)
ben ssk kapsamında yapmıştım tüp bebegi zaynep kamil hastanesinde bir hakkım daha var onuda marmara üniversitesinde düşünüyorum rabbim büyük ama inşallah kürlerimiz işe yararda gerek kalmaz cnm. çünki çok yıpranıyosun git gel git gel.özelde öle degil tabi 20 günde herşey bitiyo.öpüyorum cnm

simalcim ben 34 yaşındayım 74 lüyüm simalcim bende bırakamamıştım sigarayı tabiikide baırakmak daha iii olurdu ama ama tüp bebek merkezine gelen bi bayan vardı transferi yapılmış kan vercek bebek tuttumu tutmadımı diebide dışarda aç karna iki sigara içmiş kanı verdi hamileymiş bide benden büyüktü yumurtasıda fazlaydı sonra kendime deiştim sigaryla alakalı degimiş demekki olcagı varsa oluyo.ama cnm tabi sigara saglıga zararlı bu gerçegi degiştiremeyiz:)
ben ssk kapsamında yapmıştım tüp bebegi zaynep kamil hastanesinde bir hakkım daha var onuda marmara üniversitesinde düşünüyorum rabbim büyük ama inşallah kürlerimiz işe yararda gerek kalmaz cnm. çünki çok yıpranıyosun git gel git gel.özelde öle degil tabi 20 günde herşey bitiyo.öpüyorum cnm

yaaa inşallah gerek kalmaz canım:Saruboceq: sigara iletti içinde azaltmaktan başka çare yok:delphin:senağlama ssk ile yaptırınca daha mı uzun sürüyor? senin kaç gün sürdü tüp bebek aşaması? bende 20 gün diye duymuştum.yaa tabiki çok yıpratıcı bir süreç,20gün bile olsa onun psikolojosi hele tutmazsa senağlama çok zor..inşallah herşey yolunda gider de dediğin gibi Allah'ım kendiliğinden verir hayırlısıyla:Saruboceq:

kızlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınız
dualarımdasınız canlarım stres yapmayın yeterki yerimseniben

kızlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınız
dualarımdasınız canlarım stres yapmayın yeterki yerimseniben

inşallah eslemcim inşallah:CüvCüv::1hug::Saruboceq: sen bol bol dua et ne olur:Saruboceq::Saruboceq:senin duaların kabul olur. hamilenin ettiği dua kabul olurmuş. Allah'ım hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:a.s.

günaydınlar herkese,güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah.kızlar ben çok fena öksürüyorum üşütmüşüm.öksürmenin bebişe bi zararı olurmu acaba.çok korkuyorum.:( beni duyan varmıı..

Back
X