Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simalcim tşkederim kbl etmişsin.ikimizin degerleri aynı bakalım hayırlısı keçiboynuzu kürü tutar ibrahim saraçoglunun sitesinde hasta görüşlerini okudugumda bayagı kişinin olmuş kürden bende çok umutlandım cnm ben 6 yıla girdim evleneli eşim romatizma hastası içtigi ilaç agır spermleri o etkilemiş bırakıncada hastalıgı ilerliyo bırakmıştık bi üç ay iromatizma ilacını hastalıgı agırlaşmıştı o yüzden bırakamıyo sen kaç yıllık evlisin cnm biraz kendinden basedermisin bu arada benim adım gülten:)
cnm geçmiş olsun eşine umarım daha iyidir.senle degrelerimiz aynıya sperm test sonuçlarımızı söleriz tabikide destek olurus birbirimize.gün aldınmı tüp bebekten nerde olcan hangi hastanede cnm
simalcim inşallah tüp bebeg kalmadan kür işe yararda hamile kalaırsın ama sen 5 ay gerkiyo dedin sperm artması için saraçoglunun sitesinde 3 ay kullanılıyo yazıyo hasta görüşlerinde 1 buçuk ay sonra bile hamile kalanlar var allahtan tabi herşey bu arada sen bişiy kullanıyonmu benim kullanmma gerekirmi kür olarak gerçi tüp bebek yaptırırken sadece 2 yumurtam döllendi toplam 7 yumurtam olmuştu 2 si döllenebilmi ve kalitesizmiş doktor sigaradan dedi bırak ama bırakamadım incir kürü yapsammı .bu arada sorması ayı ne kadara mal oluyo tüp bebek senin ssk kapsamında degil dimi
canım, ben bu incir kürünü sadece 15 gün uygulayabildim.daha öncesinde klomen ve ovitrelle iğne ile çatlatılmıştım.ama faydası olmadı.gecen ay bekleme aşamasındayken incir kürü yaptım.sabah akşam içtim.son beş gün havuç kattım içine.Allahımında izniyle bu ay bebeğimizi gördük.canım bence sen tedavideyken incir kürünüde uygulama.yumöurtaların çok gelişip büyür ve kistleşir allah korusun.bekleme ayında uygularsın.ALLAH SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN.![]()
cnm ben tüp bebek görüşmelerine gittigim zmn doktor hmn bırakman lazım dedi eşimede eve başbakan bile gelse evde içirmiyeceksiniz demişti ama ben bırakamdım anca azatmıştım ondanmış kalitesiz yumurta mesela benden daha büyük yaştaki bynlar vardı benden çok yumurtaları toplandı bırakmayı dene senin için iii olur cnm.senin ssk kapsamındamı olcak tüp denemn
sizi yanlış yönlendirmek istemem,belki insandan insana değişiyodur ben hayatımda sigara içmedim kokusu bile nefesimi daraltır.Annem , babamda içmediği için sigaralı ortamda büyümedim .eşimde fazla içmezdi ben dayanamıyorum kokusuna diye bıraktı o da tam 5 yıldır hiç içmiyor ama gelgelelim benim yumurtalar kalitesiz
içmenizi kesinlikle istemem ama bazan doktorlar bişey bulamayınca sigaraya ya da strese bulur bahaneyi olacağı varsa oluyor . Çevremde o kadar sigara içipte birsürü çocuğu olan var ki inanın acaba bende içseydim çocuğum olurmuydu diyorumkaydirigubbakcemile3hem sen bugün sigarayı bıraksan ne kadar zaman sonra etkisini görürsün .aaaamaann neyse siz yine de içmeyin ama kesin bundan dolayı yumurtalarım kalitesiz çıkıyor diye kesin yargıya kapılıpta sıkıntıya girmeyin.Yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz hava sanki çok kaliteli
![]()
cnm ben tüp bebek görüşmelerine gittigim zmn doktor hmn bırakman lazım dedi eşimede eve başbakan bile gelse evde içirmiyeceksiniz demişti ama ben bırakamdım anca azatmıştım ondanmış kalitesiz yumurta mesela benden daha büyük yaştaki bynlar vardı benden çok yumurtaları toplandı bırakmayı dene senin için iii olur cnm.senin ssk kapsamındamı olcak tüp denemn
simalcim ben 34 yaşındayım 74 lüyüm simalcim bende bırakamamıştım sigarayı tabiikide baırakmak daha iii olurdu ama ama tüp bebek merkezine gelen bi bayan vardı transferi yapılmış kan vercek bebek tuttumu tutmadımı diebide dışarda aç karna iki sigara içmiş kanı verdi hamileymiş bide benden büyüktü yumurtasıda fazlaydı sonra kendime deiştim sigaryla alakalı degimiş demekki olcagı varsa oluyo.ama cnm tabi sigara saglıga zararlı bu gerçegi degiştiremeyiz:)
ben ssk kapsamında yapmıştım tüp bebegi zaynep kamil hastanesinde bir hakkım daha var onuda marmara üniversitesinde düşünüyorum rabbim büyük ama inşallah kürlerimiz işe yararda gerek kalmaz cnm. çünki çok yıpranıyosun git gel git gel.özelde öle degil tabi 20 günde herşey bitiyo.öpüyorum cnm
eslem nihayet geldin canım bizi unuttun zannettiksenağlama:1hug:kızlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınız
dualarımdasınız canlarım stres yapmayın yeterki yerimseniben
kızlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsınız
dualarımdasınız canlarım stres yapmayın yeterki yerimseniben