indirimler & kampanyalar

Pazar günü carrefour da prima bebek bezi 17,90
Aptamil Junior devam sütü 600 gr 14,00 ( büyük boy meyva kutu hediyeli)

daha ucuzunu görmedim.

Pazar günü carrefour da prima bebek bezi 17,90
Aptamil Junior devam sütü 600 gr 14,00 ( büyük boy meyva kutu hediyeli)

daha ucuzunu görmedim.

yaaaa ben aptamili dün 22den aldım süper bir fiyat bez de öyle ben şansıma küseyim gidemem :gitme:

özdilek mağazalarının market kısmında uni baby yenidoğan pamuk mendilin 3lüsü 10 TL
prima yenibebek migrosta 19 TL

bebek şekeri g... ile başlayan alışveriş sitesinde tane 0.50 kuruştan başlayan fiyatlarla hayret ben antalyada en uygun 1.10 tlye bulmuştum iyi ki almamışım ondan. siparişi verdim bakalım.

bu şimdi varya modası ıgıl pıgıl onun dans eden büyük peluşu 99 dan 49 a inmişti ama kalmamış ever birçok ürün pahalı dışarıya göre kampanyaları uygun oluyor ama

ayy bu ıgıl pıgılı biz nie bilmiyoruz çizgi kahramanlarmı bizim berra tv izlemdiği için bilmiyorum valla bak sorucaktım onu hangi kanalda yada cd filanmı bilgi verirmisiniz ?
bende izletim berraya yada berrayla bende izleyim :)

akşamları yanlış hatırlamıyorsam saat 20.30 da başlıyor. trt 4 yani trt çocuk ta gece bahçesi diye bir program. çok komik bir program aslında. hiçbirşey anlatmıyor ama izleyince uykun geliyor resmen. bizim dönemimizdeki adile naşit in uykudan önce programı gibi düşün.(ne güzeldi dimi?) birşey anlatmadığı için sadece bebekler izliyordur diye düşünüyorum. çocuklar sıkılır. ama bizimki bayılıyor bu programa.

saol canım.. biz akşamları genelde dizi izlediğimiz için heralde bu ıgıl pıgıllardan habarsiz olduk. unutmayımda açayım bakalım bende kızım sevecekmi :)

bende merek ettim bu ıgıl pıgılı
dündüz diye düşündüğüm için bakmadım
hiç yarın akşam bakalım bizde uykusunu getirir belki

evet bende geçen izledim ömer yusufu sallarken nerdeyse benim içim geçiyordukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…