indirimler & kampanyalar

aylin o puzzle ları ben de gördüm ama arkasında 3 yaş uyarısı olduğu için almadım sen dikkatlisindir ama eğer gözünden kaçtıysa diye hatırlatayım canım

aylin o puzzle ları ben de gördüm ama arkasında 3 yaş uyarısı olduğu için almadım sen dikkatlisindir ama eğer gözünden kaçtıysa diye hatırlatayım canım

evet canım 3 yaş uyarısı var...ama küçük parçalı olmadığı için ben aldım yine de...6 tane şeklin yerini bulması için 3 yaşını beklemez bizim çocuklar..oğlan lalenin yerini buluyor şimdiden...kısmet diğer parçaların başına:)))

bu arada kızlar migroslarda huggies 3 lü ıslak mendil 6.90 tl...haberiniz ola...primalar da orkid hediyeli 20 tl...hipp kavanoz mamalarında da indirim var...

Zara %50 ye varan Debenhams ise %50 indirimde.
Ben dün debenhamsden cok guzel bırkac sweet aldım. Aksama eklerım

ZARA tam % 50 indirimi cuma günü başlıyormuş konuşulurken duydum sabahtan gitmek lazım :))

ZARA tam % 50 indirimi cuma günü başlıyormuş konuşulurken duydum sabahtan gitmek lazım :))

canım zaten şu anda bile beden kalmamış pek. 2.İndirimde çok zor bulunuyor. Yarın pırlanta ürün günü var mı acaba mothercarede.
Yaa var ya zarada ki ayakkabılar botlar 29-39. Seneye oalcağını bilsem alacam ama büyüme hızları da belli olmaz ki gamyoncuiremsu

Kiler markette 3 şubat günü Jumbo huggıes 3 adet ıslak havlusuyla 20 tl,10 şubatta hıpp3 sıvı form 4 adet 5,50 tl.

evet kızlar nihayet hipp in 3 numarası çıktı..aklınızda bulunsun..sıvı bu...kutusuna biberon ağzı takılabiliyor...bana numune göndermişlerdi...oğlan sevdi...ayrıca organik..dandini yazmış sağolsun kilerde 4 lü 5.5 tl imiş...

Migrosta bugünden itibaren Prima Dev paket 24,95.,ikili uni baby ıslak havlu 5,95.yarın Bim markete uyku tulumu geliyor 11.50.

bücürük magasında %50 ve artı %20 ındırım var kızlarr
ben dün aksam bır mont ve swıt aldım oglumaa cok ıyı fıyataaa.

kızlar bugün şoklarda huggies ler 14.90 tl...3 ıslak mendil hediye....kaçırmayınnn..bir de şekilli tavalardan gelmiş yine...ayıcık şeklinde çocuklara omlet krep filan tapmak için 2.90 tl..

tansaşlarda 3lü huggies mendiller 8.90 gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam

salı günü tshibo.com da bebek ürünleri satısta katoloğu inceleyin muhakkak....çok cici seyler var.

emelcim çok sağol canım ya harika bir alışveriş sitesiymiş bu
eşime daha çooookkk kargo taşır bu kargocular :))

salı günü tshibo.com da bebek ürünleri satısta katoloğu inceleyin muhakkak....çok cici seyler var.
Kalplerimiz birmiş bende yazayım haber vereyim dedim bebek haftası başlıyor yarın diye :))
Ama katalog açmıyor hala bende artık mağazasına bakıcaz yarın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…