indirimler & kampanyalar

Benim oğlum apsi deyzi ve igıl bigıl çıkınca deliriyor ordan oraya zıplıyor:))
Bende gittim dvd sini aldım sıkılınca onu takıyorum baya oyalanıyor:)

Debenhams de yeni sezon ürünlerinde %30 indirim var.
50 TL lik nike spor ayakkabıyı 35 e aldım.
Oyuncaklarda falan da geçerli. Playskoolun Fisherin hep var.

bim de dalın şampuan seti 14.90. şampuan, bebe yagı, ıslak mendıl, talk pudra ve pişik kremi var aldım ben.

Mothercare de giyim ayakkabı haricinde yapılan her 100 tl.lik alışveriş 25 tl .hediye çeki veriyor .

kızlar bende dün gördüm haftaya cuma 23 nisanda
BıM e oyun çadırı yazı tahtası yapboz bultak gibi şeyler geliyor
fiytalaruda çok uygun

*Converse Kids'de 23 Nisan kampanyası
Çocuk Bayramı yaklaşıyor. Converse de Çocuk Bayramı için düzenlediği özel kampanyasında Converse Kids koleksiyonu ayakkabılarında % 40 indirim uyguluyor.

Asports mağazaları ile birlikte Boyner, YKM, Maxi Toys ve Toksöz mağazalarında, 17 Nisan - 3 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya süresince çocuklarınıza birbirinden güzel Converse’ler hediye edebilirsiniz

*YKM’den 23 Nisan’da Küçüklere Büyük ındirimler Kampanyası
YKM’de 23 Nisan’da küçüklere büyük indirim kampanyası kapsamında çocuk giyim reyonlarında %50 indirim fırsatı sunulmaktadır. Detay bilgi YKM mağazalarından elde edilebilir.

*23 Nisan Dolayısıyla Bimesk'ten Çocuklar ıçin Tüm Ürünlerde %30 ındirim

Migroslarda bütün çocuk oyuncak ve kitaplarında 23-24-25 Nisanda %50 indirim var.
Ben aldım birkaç oyuncak ve masal kitabı

Taçlarda 3 al 2 öde yada 2.ürüne % 50 indirim var .Hem bebeklere hem kendimize nevresim takımı alınabilir .Yengem almış neyresimin tanesi 35 e gelmiş iyi yanii :)) yarın taçtayoz kısmetse :))

Thcibo da plaj haftası çocuklar içinde çok güzel ürünler var uv korumalı giysiler vs.bayanlar içinde bikini takımları 30 tl.

kızlar bim deki oyun çadırlarını kaçıranlar....a101 markette çadır var bu hafta çok ta güzeller...kızlar için barbili erkekler için örümcek adam...benim oğlum kıyı köşelere girmeyi çok seviyo hoşuna gider diye düşünüyorum bu gün bakıcam....15 tl...

sağol canım benim oda küçük ama çok merakımda var şu çadırlara bende gidip bir bakayım bu akşam eşim gelince...

bimde bu hafta yanı bugun bebek havuzu var ve bebek cansımıdı var oda cok guzel ben aldım yazın denıze gıdınce koyacam oğlumu ıcıne bakalım sevecekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…