Koltuk takımı almak istiyorum.Bursa'da oturuyorum tabi inegölden almayı planlıyorum..İnegölde hangi mobilyacılar kalitelidir?Nerelere gitmemizi tavsiye edersiniz?
tabi canım ben kocaeli karamürselde oturuyorum ablamın düğününde mobilya alışverişi yaparken keşfettik orayı şimdi hepimizin mobilyası ordan ödemede de kolaylık sağlıyorlar umarım sende bütçene ve gölüne uyan mobilyanı alırsın
bu numarayı ararsan mobilyacılar çarşısına gittiğinde olduğun yerden alırlar seni mobilyanı alırsan birde güzel yemek yedirirler pişman olmazsın bi git gör tatlım
tabi canım ben kocaeli karamürselde oturuyorum ablamın düğününde mobilya alışverişi yaparken keşfettik orayı şimdi hepimizin mobilyası ordan ödemede de kolaylık sağlıyorlar umarım sende bütçene ve gölüne uyan mobilyanı alırsın
bu numarayı ararsan mobilyacılar çarşısına gittiğinde olduğun yerden alırlar seni mobilyanı alırsan birde güzel yemek yedirirler pişman olmazsın bi git gör tatlım
canım mobilyalarının fotolarını çekip koyma şansın varmıdır? geçen bursada bi ere gititk öneri üzerine o kadar yol gittik adam gibi bişe bulamadık hep eski model almamız gerekiyordu nişanım haftasonunydu diye bi tane ii kötü beğendik aldık ama ...
yani seninkiler fikir amaçlı olur ... bir de neler ve ne kadara aldığını yazarsan iyi olur
Sanal Mobilya...
Adresini vs. bilmiyorum ama bizde şehir dışından gelip mobilyalarımızı ordan aldık çokta memnun kaldım ben henüz kullanmaya başlamadım ama hepsini 10.00liraya aldım
internet siteleri var ordan göz atabilirsin
Canım üzerinden zaman geçmiş mobilyalarını alabildinmi ? Almadıysan benim aldığım yer ile ilgili tavsiyem olabilir sana. Ben aradığım takımı buldum ve iyiki oradan almışım diyorum :) Hem kazıklanmadım hem içime sindi hemde hala kullanıyorum maşallah hiç sıkıntım yok. Cıvıl cıvıl :) İnegölde kabba mobilya tel no : 0532 248 35 38
Arkadasım bende bursada yasıyorum hafta sonu ınegole mabılya bakmaya gıdecgız nasıpse bu dedgın yere ugramayı dusunuyorum odemede kolaylık ne gıbı yapıyorlar mesela ben koltuk takımı alacagım fakat klasık modellerden onlarda baya ucretlı oluyor bırde saglammı mobılyaları onuda sorayım