inferlitite mevcut yazmış doktor çok kötüyüm.. :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0606
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
135
24
38
Ankara
ne olur yardım edın 1 senedır evlıyım cocuk ıstıyoruz doktor elıme uzerınde ınferlıtıte mevcut yazan bı kagıt tutusturup tup bebek servısıne yönlendırdı moralım cok bozuk oturdum agladım oraya gıttım o da 8 ay sonrasına randevu verdı. esıme de bısey dıyemedım cok kotuyum ne yapacagımı bılmıyoprum :( nasıl bı yol ızlemem gerekıyo hıcbır bılgım yok benım neolur yardım edın bıseyler yazın :((

İlk başta başından kaynar su dökülmüş etkisi olıyor ve bir süre bu böyle devam ediyor..
Bu bölümde bir çok konu var ama senden iyi ama senden kötü..

Bende de yazıyordu, senin sorunun ne tam olarak?

Bende endometrizis vardı çift taraflı ameliyat oldum tüp bebek dediler kendiliğimden hamile kaldım. Şükürler olsun.

Şimdi aynı sorunları yaşıyorum tekrardan ve yine hamile kalamıyorum..

Sen Allah de yeter.

O ol derse olur
Sabırlar diliyorum bu yolda

canım daha 1 sene olmuş evleneni hemen ne ara teşhis koydular ben de doktora gittim 1 sene olmadan tahlil bile yapmıyorlar sen kafanı takma rahatla ve başka dr a git

ne olur yardım edın 1 senedır evlıyım cocuk ıstıyoruz doktor elıme uzerınde ınferlıtıte mevcut yazan bı kagıt tutusturup tup bebek servısıne yönlendırdı moralım cok bozuk oturdum agladım oraya gıttım o da 8 ay sonrasına randevu verdı. esıme de bısey dıyemedım cok kotuyum ne yapacagımı bılmıyoprum :KK43: nasıl bı yol ızlemem gerekıyo hıcbır bılgım yok benım neolur yardım edın bıseyler yazın :KK43:(
Slmla korkmana gerek yok, zaten doktorlar 1 sene içinde düzenli ilişki olmasına ragmen hamile kalınamıyorsa, tüp bebek merkezine yönlendiriyor hastaları

Slmla korkmana gerek yok, zaten doktorlar 1 sene içinde düzenli ilişki olmasına ragmen hamile kalınamıyorsa, tüp bebek merkezine yönlendiriyor hastaları
beni de yonlendırdı doktor 8 ay sonraya randevu verdıler .
İlk başta başından kaynar su dökülmüş etkisi olıyor ve bir süre bu böyle devam ediyor..
Bu bölümde bir çok konu var ama senden iyi ama senden kötü..

Bende de yazıyordu, senin sorunun ne tam olarak?

Bende endometrizis vardı çift taraflı ameliyat oldum tüp bebek dediler kendiliğimden hamile kaldım. Şükürler olsun.

Şimdi aynı sorunları yaşıyorum tekrardan ve yine hamile kalamıyorum..

Sen Allah de yeter.

O ol derse olur
Sabırlar diliyorum bu yolda
evet benım de basımdan asagı kaynar sular dokuldu hatta dısarı cıktım durakta oturup ağladım esıme de bısey soyleyemedım yanlıs anlar dıye...

beni de yonlendırdı doktor 8 ay sonraya randevu verdıler .

evet benım de basımdan asagı kaynar sular dokuldu hatta dısarı cıktım durakta oturup ağladım esıme de bısey soyleyemedım yanlıs anlar dıye...
Evet seni çok iyi anlıyorum. İnsan ilk başta öyle oluyo. Ben doktora kızdıgım için hemen doktor bile degiştirmiştim. Gel gör ki doktor haklıymış, eşimle ben kendimizi 3 senedir tüp bebek serüveninde bulduk. Allah sonumuzu hayır etsin. Tabiki herkeste böyle olcak diye bişey yok...

herşeyi bir kenara bırak ve yeni bir doktora git.sakın hemen tüp bebek işine girişme

Back
X