yasiniz kacKızlar merhaba.. Sorunun ne olduğunu hepiniz başlıktan anlamışsınızdırBen 2,5senelik evliyim ve ne yazıkki o zamandan beri halabir bebeğim olmadı.. Eşimle çoook istiyoruz hep hayaller kuruyoruz ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor ışte Hastaneye gittik 9ay önce tüm testlerimizde temiz çıktı eşimle şükürler olsun.. Yani her ne yaptıysak malesef olmuyor.. eşim önceden çok dile getirirdi bi bebeğinizin olsun artık diye ama o da ben üzülüyorum diye hiç bu konuları konuşmuyor biliyorum Kızlar sizce artık aşılama yaptirmalimiyim? Doktor en son gittiğimde istersen aşılama yapalım amabence biraz siz deneyin demişti. Su an kafam çok karışık aslında asilamadan da korkuyorum açıyor mu bi bilginiz varmı? Ve devlet hastanesinde veya özelde fiyatı ne oluyor? Daha önce böyle durumları yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi lütfen ?.
22yasiniz kac
Çok güzel yazmışsınız okey yazdiklariniz doğru da . Ama bu benim kendi seçimim. İster genç yaşta kadın olurum ister anne !!Derdimi paylaşmak yerine direk yaşımi sormanizdan anlamam gerekirdi gerçi.. Ben bu yaşta anne olmak istiyorum ve yaşımda kimseyi ilgilendirmez !! Lütfen açtığım konuyu iyice okuyun ve sorduğum sorulara bir cevabınız varsa verin !! Gerisi kimseyi ilgilendirmez yinede teşekkürler22 yasinda, doktorlarin hicbir sorununuz yok demesine ragmen kendinizi kisir diye adlandirip, asilama yaptirmak isterseniz sizi dolandiracak doktor cok olur. bu kadar durust yazan olur mu bilemedigim icin yazmak istedim. daha genckizligi anlamadan genc kadin olmussunuz, bari lutfen gereksiz yere - zorlu mucadeleler ile genc anne olmayin. her sey caginda guzel.
allah dogru zamanda, dogru kosullarla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi.
Kızlar merhaba.. Sorunun ne olduğunu hepiniz başlıktan anlamışsınızdırBen 2,5senelik evliyim ve ne yazıkki o zamandan beri halabir bebeğim olmadı.. Eşimle çoook istiyoruz hep hayaller kuruyoruz ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor ışte Hastaneye gittik 9ay önce tüm testlerimizde temiz çıktı eşimle şükürler olsun.. Yani her ne yaptıysak malesef olmuyor.. eşim önceden çok dile getirirdi bi bebeğinizin olsun artık diye ama o da ben üzülüyorum diye hiç bu konuları konuşmuyor biliyorum Kızlar sizce artık aşılama yaptirmalimiyim? Doktor en son gittiğimde istersen aşılama yapalım amabence biraz siz deneyin demişti. Su an kafam çok karışık aslında asilamadan da korkuyorum açıyor mu bi bilginiz varmı? Ve devlet hastanesinde veya özelde fiyatı ne oluyor? Daha önce böyle durumları yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi lütfen ?.
16 yaşında evlendiğini gizlemek istedi herhalde.6 ay önceki konularınızda 19 yaşındaydınız şuan 22 oldunuz ,zaman kavramı sizde farklı işliyor sanırım
Deme ya :/16 yaşında evlendiğini gizlemek istedi herhalde.
Bende 18 yaşında evlenip anne oldum ve şu anda iyi ki anne olmuşum diyorum. 1.5 yaşında bir kızım var. İnsanları böyle yargılamayın herkesin kendi tercihi kimisi 30 unda evlenir kimisi 16 sında. Sizin çocuk gördüğünüz yaşta demekki kendini hazır hissetti ve evlendi. Zorla evlenmemiş ya.16 yaşında evlendiğini gizlemek istedi herhalde.
Ya çok rica ediyorum 16 yaşında ana-baba rızasıyla evlenmeyi (evlendirilmeyi) sanki on kişiden dokuzu böyle yapıyormuş gibi normalleştirme. Herkesin kendi tercihiymiş yok ya. Bütün sosyal bilimleri çöpe attın tamam peki ya genç yaştaki hamilelikleri de 35 yaş üstü gibi riskli gruba sokan ilmi de mi çöpe atacaksın? En basitinden ülke yönetiminde dahi söz sahibi olmayan bi çocuğun evlenmesi sence akıllıca mı? Kim ne derse desin reşit olmadan evlilik yapanlar insanlar "kendi tercihleriyle" evlenmiş olamaz anca evlendirilmiştir onlar.Bende 18 yaşında evlenip anne oldum ve şu anda iyi ki anne olmuşum diyorum. 1.5 yaşında bir kızım var. İnsanları böyle yargılamayın herkesin kendi tercihi kimisi 30 unda evlenir kimisi 16 sında. Sizin çocuk gördüğünüz yaşta demekki kendini hazır hissetti ve evlendi. Zorla evlenmemiş ya.
18 yaş aynı zamanda reşit olunan yaş. ona itirazım yok. ancak 18 yaş altı evliliğe karşıyım.Bende 18 yaşında evlenip anne oldum ve şu anda iyi ki anne olmuşum diyorum. 1.5 yaşında bir kızım var. İnsanları böyle yargılamayın herkesin kendi tercihi kimisi 30 unda evlenir kimisi 16 sında. Sizin çocuk gördüğünüz yaşta demekki kendini hazır hissetti ve evlendi. Zorla evlenmemiş ya.
Ne kadar yerinde bi yorum.22 yasinda, doktorlarin hicbir sorununuz yok demesine ragmen kendinizi kisir diye adlandirip, asilama yaptirmak isterseniz sizi dolandiracak doktor cok olur. bu kadar durust yazan olur mu bilemedigim icin yazmak istedim. daha genckizligi anlamadan genc kadin olmussunuz, bari lutfen gereksiz yere - zorlu mucadeleler ile genc anne olmayin. her sey caginda guzel.
allah dogru zamanda, dogru kosullarla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi.
Herkessin kendi hayat tarzı siz istediğiniz kadar ilimden bilimden bahsedin ama ülkemizde bu var. Nerde duydun okumak için evden kaçtı haberini. Kızlarımız koca için evden kaçıyor. Onları da mı aileleri zorla evlendiriyor. Tamam zorla evlendirilme olayına karşıyım ama bu kızların kendi tercihi. Okutmuyosa aileleri okul için kaçsınlar devlete sığınansınlar ama bunu yapmıyorlar değil mi?Ya çok rica ediyorum 16 yaşında ana-baba rızasıyla evlenmeyi (evlendirilmeyi) sanki on kişiden dokuzu böyle yapıyormuş gibi normalleştirme. Herkesin kendi tercihiymiş yok ya. Bütün sosyal bilimleri çöpe attın tamam peki ya genç yaştaki hamilelikleri de 35 yaş üstü gibi riskli gruba sokan ilmi de mi çöpe atacaksın? En basitinden ülke yönetiminde dahi söz sahibi olmayan bi çocuğun evlenmesi sence akıllıca mı? Kim ne derse desin reşit olmadan evlilik yapanlar insanlar "kendi tercihleriyle" evlenmiş olamaz anca evlendirilmiştir onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?