Evet propicyl diye bir ilacım var. Ocak ayında gittim ilk çocuk için önceden kontrollere. Tsh ım 0.0001 çıktı. Sonra doktor hiçbir şey demedi ilaç da vermedi. İyotlu tuz yeme bile demedi. Çocuğun olur dedi. 2-3 ay denedik olmadı. Ben de pinpiriğimdir Tekrar gittim t3 üm çok yükselmişti 5.49 gibiydi tsh da düşmüştü iyice propycl verdi. Doktor değişmişti. İyotlu tuz asla yeme dedi. İki ay kadar kullandım işte mayısta biraz düzelmişti t3:2,50 civarı tsh: 0,047 olmuştu . Allahın hikmeti işte o ay bir de klomen kullandım bir yumurtam gelişmişti nasip oldu işte bin şükür. Şimdi hangisiyle alakalı bilmiyorum ama nasip oldu işte. Şimdi hala gidiyorum çünkğ kadın doğumcum her gittiğimde korkutuyo düşük sebebi diyo. Bir de ilacı kafalarına göre 3 yaptılar. Memleketime geldim burda iyi hastanelere gittim kontrol oldum. 3 içilmez az daha hipoya çeviriyomuş, asıl o zaman düşer dedi çocuk. Bu hastalık gravesmiş. Hamilelikte düzeliyomuş. Allahın hikmeti işte bebeğe geçmesin diye. Ee bir de 3 ilaç içince hipoya çeviriyody az daha çocuğuma mal olacaktı salaklıkları. Cuma günü yeniden test vericem bakıcak düzeliyo mi diye belki de ilacı keseriz dedi.
Bir de keşke düzeldikten sonra hamile kalsaydın dediler. Ama yaşım 29 oldu.