Ya varya bu kk ya konu açmaya korkar oldu insanlar çümkü konu konuluktan çıkıp hummalı bi tartışmaya giriyo ya konu sahabi ne sormuşsa fikrinizi söyleyin ve çekilin yok illaki birileride bişiyler sorcak hayatını araştırcak ya azıcık şuralara girip rahatlıyoz ama sağolsun bazıları bunada izin vemiyo.
Ayrıca küçük yaşya evlendirilmişse tamam ııuom karşıyım ama neler yaşadığını bilemez siniz lütfen kimsenin kalbini kırmayın .
Bu arada bende 20 yaşımda evlendim şunan 21 yaşına gircem ve çocuğum olmadı hani kiminiz demişya genç yaşta anne olmak için zorlamayın diye .
Hiç de öyle zan edildiğigibi basit değil anne olmak ben bu yaşta sadece tüp bebekle anne olabiliceğimi öğrendim buna ne diyiceksiniz?
Tüplerimde sıvı varmış alınması gerekiyomuş alırsa da tek çarem
tüp bebek
Belki beklesem 30 umu anne olama şansım dahada düşücek
Neyse konu sahibine tafsiyem neden olmadığını iyi araştırması bi arkadaş yazmış yapılması gereken testlrri eğer herşey normalse o testlere göre sebebsiz infertilite aşılama yap bence canım
Not küçük yaşta evlendirilmelere kesinlikle karşıyım ama hadi gelin küçük yaşta evlenmiş bide biz yargılıyalım görüşünede karşıyım ne sormuşsa o soruya cevab verelim lütfen kk daki tüm konuları tartışmaya çefirmiyelim .
Çümkü gerçekten derdi olan çekiniyo konu açmaya