• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

Benimde 5 yıl olmadı, sebepsiz infertiliteydi. Arada kistim olurdu yumurtam çatlamazdı ama bu hamile kalmama engel değildi. Sonrasında tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım. 2 . Ye korunmadım bile nasılsa olmuyor çocuğum diye.meğerse 11 aylıkken ben hamile kalmışım. Darısı isteyen herkese, sizinde olacak inşallah sabredin.

olmayınca öyle düşünüyor insan. sebebi hayatinizin merkezine çocuğu koymaniz aslında oluruna bırakmak en iyisi 4 yıl sebepsiz infertiliteden bekleyen biri olarak söylüyorum .. başka şeylerle oyalanin dusunmeyin elinizden geldigince inşallah daha fazla bekletmez rabbim..

Evet enfeksiyona da iyi geliyor, yumurta çatlama sorunu vardı bende çatlamayıp kist oluyordu kullandım ben. Benimde 5 yıl olmadı sebepsizdi bizimki de. Sonra kendiliğinden kaldım. Bekleyin sabır deyin dua edin, herşeyin vakti zamanı vardır, allahım tez vakitte doldursun inşallah
Aminnn cok tesekkur ederim guzel duaniz icin. 5 yil olmayinca sanki hic olmayacak gibi gelmistir size de. Iste bana da su an oyle geliyor. Rabbim evladinizi size bagislasin.

Aminnn cok tesekkur ederim guzel duaniz icin. 5 yil olmayinca sanki hic olmayacak gibi gelmistir size de. Iste bana da su an oyle geliyor. Rabbim evladinizi size bagislasin.
Hayır hiç olmayacak diye hissetmedim, olacak diye hep umut ettim. Dua ettim hergün.allahım boş çevirmedi çevirmez .

olmayınca öyle düşünüyor insan. sebebi hayatinizin merkezine çocuğu koymaniz aslında oluruna bırakmak en iyisi 4 yıl sebepsiz infertiliteden bekleyen biri olarak söylüyorum .. başka şeylerle oyalanin dusunmeyin elinizden geldigince inşallah daha fazla bekletmez rabbim..
ah be arkadaşım düşünmedğim bir an bile yok eminim çok büyük dertler var kendimi suçlu da hissediyorum elimde değil .senin 4 yıl sonra mı kendiliğinden mi oldu aklından tamamen çıkardığın bir dönemmiydi

Benimde 5 yıl olmadı, sebepsiz infertiliteydi. Arada kistim olurdu yumurtam çatlamazdı ama bu hamile kalmama engel değildi. Sonrasında tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım. 2 . Ye korunmadım bile nasılsa olmuyor çocuğum diye.meğerse 11 aylıkken ben hamile kalmışım. Darısı isteyen herkese, sizinde olacak inşallah sabredin.
inşallah allah evlatlarınızı bağışlasın çok teşekkürler

Canım inşallah en kısa zamanda anne olursun. Daha başındasın belki de bu kadar çaresiz hissetme kendini. Tamam hiç kolay değil ama güçlü olmak zorundasın. Senin gibi binlerce insanın yıllarca bu bölümde savaş verdiğini tmttma. Hiç-bir zaman ümidini kaybetme.
Allah hepimizin yüzüne baksın çok zormuş:(

kaç yıl korunmuştun peki tedavile mi oldu
Hiç korunmadım evet tedavi ile oldu 3. Ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı 7ay korundum düşüktwn sonra ama hala yokkk bakalom yumurta çatlamıyo demişti doktor bwnde ilk defa incir kürü yapmaya başladım ve ikinci günüm bugün

Merhaba
Okuyunca yazmadam gecemedim.8 kez tüp bebek denemesi geçti başımızdan tranfer asamasina bile gelemedik sonrasinda Rabbimin izniyle hamile kaldım simdi 5 yasinda bir evladim var...umutsuzluga kapılmayın sadece zamanı var...
ne mutlu size Allah bağışlasın sorununuz neydi peki transfer aşamasına gelinmeyecek sebep ne bnde bu sürece başlamayı düşünüyorum o yüzden sordum

Evet zor bir surec bizde 2 yildir ugrasiyoruz sebepsiz dediler gerci ilk gebeligim kendiliginden gelişti ama kaybettik malesef.. dediginiz gibi sanki herseyin yaninda cocuksuzluk en buyuk sikintiymis gibi geliyor banada o gelince hersey duzelecek hic sorunum olmayacakmis gibi geliyor iki gundurde icim icimi kemiriyor kuzenimin ilkokula giden oglunun kanser oldugunu ogrendim uzgunum rabbim sifasini versin insallah anne babasina bagislasin...bu arada acaba olunca boyle buyuk hastaliklar olsa nasil basederim yikilirmiyim olursa hayirla olsun rabbim saglikla versin diyorum ama imtihan dunyasi cok mu israr ediyorum diye dusunuyorum bilmiyorum kafamda bir suru soru,acabalar vs kafayi yiyorum galiba :KK43:(
aynen bnde sıyırmamak için zor tutuyorum kendimi düşünmedğim tek bi an yokAllah yüzümüze baksın gözyaşlarımızı görüyor herşeyin hayırlısı.sanki çocuk olunca hiç sıkıntım kalmıcak gibi hissediyorum hayırlısıyla gelsin evlatla imtihan etmesin rabbim

Canım benim Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah dizinde olur benimde ilk oğlum 9 sene önce oldu sonra korunma derken olmadı bi turlu gerçi bizim sebeplerimiz farkliymisda çok istedim çok dua ettim Allaha İkinciyi nasip etti inşallah sen ve senin gibi isteyen tüm herkezin kucağı dolar herşeyin zamanı var emin ol Allaha sığın canım.. Dusunmemeye çalış stres yapma lütfen Bakmışsın bi anda oluvermiş Allah isterse olur sen dua et.

aynen bnde sıyırmamak için zor tutuyorum kendimi düşünmedğim tek bi an yokAllah yüzümüze baksın gözyaşlarımızı görüyor herşeyin hayırlısı.sanki çocuk olunca hiç sıkıntım kalmıcak gibi hissediyorum hayırlısıyla gelsin evlatla imtihan etmesin rabbim
Aminn insallah.. dusunmek istemiyorum umursamamak icin kendimle savasiyorum ama ne mumkun cuma mesaji atan bile bebekle ilgili mesaj atiyor cildiracagim yuzlerine haykirmak istiyorumm sanane benim bebegimin olup olmamasindan benim elimde mi sanki rabbim bilir o m.. kafan almiyormu diye

Aminn insallah.. dusunmek istemiyorum umursamamak icin kendimle savasiyorum ama ne mumkun cuma mesaji atan bile bebekle ilgili mesaj atiyor cildiracagim yuzlerine haykirmak istiyorumm sanane benim bebegimin olup olmamasindan benim elimde mi sanki rabbim bilir o m.. kafan almiyormu diye
canım bahsetme etrafa istemiomuş gibi davran bnm kimsenin haberi yok özgürlğüğme düşkünüm geç yapıcam diyorum ona rağmen herkeste bi şüpheler acayip bi toplum olmuşuz bizizm can yakıcı noktamız ya en ufak imaya tahammülümüz yok içimiz yanıyor çünkü bazıları da bilerek acıtmaya çalışır

Canım benim Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah dizinde olur benimde ilk oğlum 9 sene önce oldu sonra korunma derken olmadı bi turlu gerçi bizim sebeplerimiz farkliymisda çok istedim çok dua ettim Allaha İkinciyi nasip etti inşallah sen ve senin gibi isteyen tüm herkezin kucağı dolar herşeyin zamanı var emin ol Allaha sığın canım.. Dusunmemeye çalış stres yapma lütfen Bakmışsın bi anda oluvermiş Allah isterse olur sen dua et.
hamilesiniz sanırım bizler için dua edermisiniz beklemek ömrümüzde ömür götürüyormuş resmen ALLAH sağlıkla kavuştursun sizleri de

canım bahsetme etrafa istemiomuş gibi davran bnm kimsenin haberi yok özgürlğüğme düşkünüm geç yapıcam diyorum ona rağmen herkeste bi şüpheler acayip bi toplum olmuşuz bizizm can yakıcı noktamız ya en ufak imaya tahammülümüz yok içimiz yanıyor çünkü bazıları da bilerek acıtmaya çalışır
Aynn canımm bile bile soranlar var mesela en büyük eltim 1ayda 3defa görsün her defasında sorar üşenmezz gıcıklığınaaa

hamilesiniz sanırım bizler için dua edermisiniz beklemek ömrümüzde ömür götürüyormuş resmen ALLAH sağlıkla kavuştursun sizleri de
Evet teyzesi daha çok yeni tesekkur ederiz inşallah sagsalim doğar. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah içten dua etmek çok onemli her zaman dualarimda olacaksınız

Evet haklisin lafin nereye gidecegini bilmeden sacma sapan konusuyorlar bide 7 yillik evli olunca gerci ilk bes yil hic dusunmemistik 2015 ten beri denemeye basladik Bir tanesi 9 haftalikken kalbi durdu kurtajla sonlandi ikicide tup bebekle kimyasal gebelikle sonuclandi gerci tup bebek isini ailelerimizden başka kimseyle paylasmadik ama esimin ailesi tabii dururmu kv kiz kardeslerine soylemis o ayri bir konu..o nedenle zaten duygularimi cok belli eden biri degilim aslinda ama gorev edindikleri icin herseyi burunlarini sokuyorlar malesef

Evet haklisin lafin nereye gidecegini bilmeden sacma sapan konusuyorlar bide 7 yillik evli olunca gerci ilk bes yil hic dusunmemistik 2015 ten beri denemeye basladik Bir tanesi 9 haftalikken kalbi durdu kurtajla sonlandi ikicide tup bebekle kimyasal gebelikle sonuclandi gerci tup bebek isini ailelerimizden başka kimseyle paylasmadik ama esimin ailesi tabii dururmu kv kiz kardeslerine soylemis o ayri bir konu..o nedenle zaten duygularimi cok belli eden biri degilim aslinda ama gorev edindikleri icin herseyi burunlarini sokuyorlar malesef
ben de 4,5 yıllık evliyim 3 yıl korundum bnde ama olmayınca sanki çook uzun zamandır olmuyormuş gibi hissediyorsun eminim etraf da öle düşünüodur halbuki 3 yıl ben istemedim 4,5 yıldır çocuğum olmuyor muamelesi görüyorum.. bir de hissedenler var heralde denediğimi çaktırmıyorum ama işyerinde bi kız durduk yere ayy tattığım en güzel sevgi evlat sevgisi diyor istediğimi bilse neler yapar acaba kimseye güvenmiyorum artık

Back
X